Hepsi ailem yüzünden ...!

Epilepsi böyle bir hastalık değil yalnız. Anlattıklarınız eşinizin huyuyla alakalı.

Biliyormuşsunuz da zaten huyunu, yine de evlenmişsiniz. Üstüne elbette çocuk yapmışsınız.

Çalışan kadınsınız, atlayın taksiye götürün çocuğu hastaneye, eşinizin olması şart mı?

Bi de konuda ailenizle ilgili bir yer göremedim ben. Onların hiç suçu yok kusura bakmayın.

Eşiniz sara değil şizofren olabilir mi ?

Eşiniz epilepsiden bağımsız bir şekilde ruh hastası. Böyle bir adamla evlenip üstüne çocuk yapmanız ailenizin hatası değil. Yetişkin bir birey olarak hatalarınızın sorumluluğunu alın ilk önce.

Mahjo seni yeni tanıyanları kandır bakalım. Sen evlenmek üzerine kafayı yememiş miydin? Kendini kaba tabirle yerden yere vurmuyor muydun? Sen bu adamla evlenmeden açılan konularda evlenme dendi, evlendin. Çocuk yapma dediler yaptın. Anneni babanı suçlayana kadar kendini suçla. Hayatının tek suçlusu sensin. Koca merakın başına neler açtı bak bakalım. Kafanda taşı artık kocanı.

Doktoru kullandığı ilaçları için dozunu artirirsam ortalığı kırar geçersin diyor ki artmamisken kırıp döküyor
Ya ne alakası var. Benim babam epilepsi. Ve o kdr yüksek doz ilaç kullanıyor ki bazı doktorlar duyunca şaşırıyor. Ama kendisi melek gibidir. Çok severim kendisini.

Kandırma gibi bir derdi yok ki. Sırf bu konuya bakan, eski konuları görmeyen biri bile anlar neyin ne olduğunu.

Kandırma gibi bir derdi yok ki. Sırf bu konuya bakan, eski konuları görmeyen biri bile anlar neyin ne olduğunu.
İlk konularını açtığı zamanları hatırlıyorum o kadar belliydi ki sonucun bu olacağı

İlk konularını açtığı zamanları hatırlıyorum o kadar belliydi ki sonucun bu olacağı
E adam dibine kadar haklı, çocuğu kendin için yaptın derken. İstememiş ki hiç. Mahjo da sanmış ki bebenin nur yüzünü görünce birden babalık yüklenecek adama, o işler öyle olmuyor yav. Bebeğini çöpe atan anneler (!) var bu dünyada, doğuran bunu yapıyorsa yapımında 5 dk lık emeği olan herif kişisi neler yapmaz. 2.yi de düşünecekmiş, neyse ki aklı çalışmış, 1ini zorla yaptım sevmedi, 2.yi mi sevecek demiş, Allah'tan yaniii.

Başkası ile karıştırıyorsun beni sen kimse bana cocuk yapma demedi daha önce çıkan kısmetlerim hakkımda evlenme demişti .siz oh olsun der gibi yazmışsınız niye bu kdr kiricisinjz

Mahjo brak bunları lütfen burda sana 100000 kez evlenme bu adam hasta manyak yazıldı sen zorla ite kaka gittin evlendin. Ne bekliyordun? Şu adamdan çocuk yapmak zaten baştan aşağı fiyasko çocuğa acıdım böyle bir manyağın çocuğu olarak hayata 5-0 geriden başlıyor şimdi.

Sizde de bir problem var galiba.
Anlatım bozuk kelimeler değişik
Ne dediğinizi çözmek için uğraşıyoruz filan

Siz epilepsi hastası olduğu için sadece merhamet penceresinden bakmışsınız eşinize, onu doğru değerlendirememişsiniz. Alın karşınıza bu yazdıklarınızı anlatın. Duygu ve düşüncelerinizi açıklayın. Beş ay süre verin. Oldu oldu...

Başkası ile karıştırıyorsun beni sen kimse bana cocuk yapma demedi daha önce çıkan kısmetlerim hakkımda evlenme demişti .siz oh olsun der gibi yazmışsınız niye bu kdr kiricisinjz
Oh olsun değil de herkes tercih ettiği hayatı yaşar. Siz bu hayatı tercih etmişsiniz, ne yapalım üzülelim mi? Ailenizle alakası yok mevzunun tamamen sizin tercihleriniz. Üzüldüğüm tek şey çocuk bu konuda. Kendisini istemeyen, sevmeyen bir babayla ve aldığı kararların sorumluluğunu başkalarına yüklemeye çalışan bir anneyle hayata 1-0 yenik başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…