her akşam burdalar bıktım:(

canım kıyamam çok üzüldüm sen ordaki fiziksel eziyet ve stresle zaten hamile kalamazsın herey normal olsada senin sorunun zor bi hayatın olması canım o evden kurtulmanı tüm kalbimle diliyorum zaten kurtulduğun günde bebiş sahibi olcağına inanıyorum.
bi akşamda gir odana rahatsızım keyifsizim de baksınlar başlarının çaresine günah ya benim annemde beterini yaşadı iyi anlıyorum seni sendde yapma iş onlarla beraber otur bakalım nasıl oluyo

evet canım hem bebek tedavisi hem aileme gnderilmeme ki yeni evlilerin aile özlemi sendromunu bilirsin sende...hem bu evde hapis hayatı yaşamak...kaynanan negüzel konuşmuş işte ble ileri düşünceli insanların elleri öpülür..bizim asalak kaynanada yapıştıydı oğluna ayrı ev olmaz diye..keşke nişan atsaydım al oğlunu yaşa deseydim ama çok cahildim be

saol canım inşallah ...
caım rahatsızım deip odaya çeilmek kolay da evde misafir vaken yada birileri varken yinede odada raha durulmuyor wc ihtiyacın oluyor acıkıyosun...bilmiyorum yaa tek odalı hücrede hissediyorm kendimi

yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim
kaynana niye gitmenizi istemiyor sebep ne?

dağına göre kar durumu, bi görümceye bak bi senin yaşadığın hayata, o her gün annesinde sense kv ile yaşaman yetmiyo gibi bide kendi ailene gidemiyosun eşin hiç mi acımıyo sana

yazdınız mı bilmiyorum ama merak ettim
kaynana niye gitmenizi istemiyor sebep ne?
muzurluktan canım huysuzluktan....ama etrafa karşı gerekçesi oğlumu yalnız bırakma....oğlunun yanında sen varsın yalnız değil o babası var ablası var ben kimimki........kaynanam benim ailemde kalmamı istemiyor eşimle gidince 1 günlükten bişe anlamıyorum bikaç günlüne gitmişim çok mu hergün burdayım kendi ailemi ayda bikaç gün grmüşüm bunun hesabını yapıyor

dağına göre kar durumu, bi görümceye bak bi senin yaşadığın hayata, o her gün annesinde sense kv ile yaşaman yetmiyo gibi bide kendi ailene gidemiyosun eşin hiç mi acımıyo sana
işte bende bunu anlayamıyorum...neymiş ben annemlere gidince bu eve ısınaıyomuşum alışcakmışım...madem öle sende kızını herakşam çağırma otursun evinde evine ısınsın..eşim bana cımıyor canım bunu anladım artık....nolmuş gelsinler diyor abartıyosun diyor...beni kaybedecek haberi yok

çaresi nedir güzelim, inan hiç bilmiyorum, dediğin gibi böyle şeyler baştan düşünülüp ona göre hareket edilmeliydi
ama şimdi iş işten geçmiş, Allah yardımcın olsun, inşallah bi gün kendi evin olur...
peki sana bi sorum olcak, görümcen ayrı evde mi yaşıyor yoksa kaynanasıyla mı..

seni kaybetmez sen onun için kv ile oturmayı kabul etmişsin hala üstüne titriyosun eşinin,sen onu daha çok seviyosun, ayrıca o eve ısınman gerekmiyo ki ayrı eve çıkacaksınız,herkes aynı ortamdayken bize bu yazdıklarını anlatsana, benimkide can de, enişte beyde duysun ne oluyosa olsun, sen yaptıkça şikayetçi olduğunu bilmezler bilmemezlikten gelirler

allah kolaylık versin mevlam seni onların kötü niyetinden korusun peki canım duruma ailen el koyssa nasıl olur mesela bunaldığın zaman annen çağırsa sizi keyifsizim rahatsızım gibi bi bahaneyle olmazmı?
ve abide eşinin ailesinden sözü geçen biriyle aranı iyi tut ve derdini anlat ayrı ev konusunda onları ikna etsinler inan bu işler birilerinin el koymasıyla oluyo biz amcamlardan öyle ayrıldık mesela sonra çevremde bi sürü örnek var böyle bunu bi düşün derim canım

görümce bugün taşınıo evi falan temizliolar kaynanam akşam yemeğe gelin kızım ben yemek yapıyorum acıkmışındır yorulmuşundur diyo..neyseki gelemem dedi görümce hayretttt bir ilk yan.i...arabasını yolluyo annesiyle babasını aldırtcak..ay içim bi hoş oldu ..evde yalnızım bikaç saat ...(nekadar düştüm ,,mutluluğa bak)

oğlu bi zaman yalnız kalırsa ölüyor muymuş?
senden önce kaynanayla mı uyuyordu
zorla konuşturuyorlar insanı
hiç dinleme istedğin yere git gel. kaynanaya söyleme bile
eşin ister söylesin ister söylemesin
her laf sokuşunda sen de onun kızının hergün evde olduğunu söyle
pabuç bırakma yani bu ne

halbuki beni onun kadar seven bulamam die evlenmiştim onla...şimdi roller değişti..o dediklerini dedim canım...kayınpeder suratıma bakmaddı günlerdir..nasıl huzursuzlk oldu evde anlatamam..herkezin içinde dedimki ya ben annemlere 1 senede gitmesem asla bu evi benimsemicem dedim..benim düzenimmi var benim eşyammı var benim koltuğum buzdolabimmi vardaa neyini benimsim dedim..yok niye öle diyon falan dediler...pederde küstü benle..ilk zamanlar umursaamadım ama sora baktım bayağa bi huzursluk oldu..

Çok samimi anlatmışsın yaşadıklarınıama malesef baştan kabul ettiğim için sende de hata var eğer bunalıma girecek derecedeysen durumu kendi lehine çevirmen gerek.insanlar mutlu olmaak için evleniyor maşallah eşinin bir eli yağda bir eli balda pe
nin harekete geçmen gerek bence bavulunu topla annene git.eşine de mektup yaz eşine de bu şekilde yaşayamayacnğını söyle .bu şekilde iyi bir aile olamazsınız

sorma yaaa sanki ölecek..yalandan yaa...bu bahane bence...neymiş gidince alışamıyormuşum bu eve...dinlemicem canım aynen ya niye söylüyorm ki ben...eşimden duysun ben gidince....ama korkuyorum ben yokken eşimi gaza getircek hakkımda bişeler dicek niye yolluyosn falan...ben varken eşime yanaşım bişe diyemiyo...her laf sokuşunda kızını öne sürücem evet güzel fikir canım

ay küserse küssün bak sen ilerde evini ayırsan bile şimdi çektiğin sıkıntılar hastalık olarak geri dönüyo, annemden biliyorum,çok yufka yüreklisin,yerinde olsam ailemin evine giderim ayrı ev açılmadan dönmem derim ben annenin kardeşinin hizmetçisi değilim derim, ailen dön diye baskımı yapar, onlarada verir veriştiririm beni geri yollarsanız intihar ederim de,kıyamazlar heralde, bu söylediklerim sana abartı gelebilir ama senin olayının artık yok eşimle konuşayım yok ondan ricacı olayım vs gibi bi durumu kalmamış

biliyor musun hiç korkma
korktukca seni daha cok ellerine alacaklar.
yüz de verme.
huzursuzluk cıkarsa cıksın öyle böyle anlasınlar.

eşini de gaza getirirse getirsin sen yine tavrını bozma
hatta eşin senden yana olmazsa eşine de tavrını koy
bak nasıl dize geliyorlar

canım içten yaşıyorum çünkü sizden başka kimsem yok yapayalnızım....bunaldımdayım canım nefes alamıyorum kolonyasız düşün...yastıklarıma kolonya döküp öyle uyuyabiliyorum artık..nedense rahatlatıo..eşimde ki keyif kimsede yok..bide işten gelio yaa kaynanamla peder karşılıp "paşaaa hoşgeldin" deyip sarılıyolar öpüyolar...o da bi şımarıyoki...ailem sabret diyor canım gidemem oraya ...zaten onlarda bıktı galiba benim dertlerimden artık bunu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…