- 30 Aralık 2009
- 23.402
- 92.846
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakmayında ben neden sağlık sektöründe çalıştığımi hatırlamıyorum acaba? neyse gereken açıklamayı yaptım
ama sizde kendinize haklısınız
Amacım polemik olsun değil sadece kafa karisikligindan bir noktayı belirteyi unutmuşum
Bi öneri almak için açtım postu
eğer öneri vermeyecekseniz lütfen bunları okuyorum incitmeyinde
Bu mesajı kendiniz yazMissiniz.yüksek lisans mezunuyum saglik sektorunde calisiyordum eskiden bebeğim biraz büyüsün işimi elime alacağım inş tabiki yanlarina bırakmayağım hicbirseyi
Söyledim kapattım sünnet meselesinide gelmeye yüzü yok ki gelsin gelirse zaten göreceğini biliyor sadece uzmanin dediğini ve malesef ki anne merhametini uyguladım
Neden üstünüze alindiniz, ben sizin mesajınızı görmedim bile. Yorumundan ve kışkırtmalarından rahatsız olduğum kişiyi de kibledim.bence o yorumu ben yazdıgıma gore cesaretin varsa alıntıla da oyle beddua etortaya yazarak değil
bir de bir kisi okulunu okumadan evlenip bir de cocugun sorumlulugunu hayatina katip bir de yuksek yapmak icin o cocugu ac ve sogukta birakiyorsa, sence gule oynaya okula mi gitmelidir yoksa lisans mezunu olarak calisacak is mi yok bu memlekette, lise mezunu da uni mezunu da calisiyor. Herkese gore bir is var.
Bu insanin bakmakla yukumlu oldugu bir bebek olmasa evet git doktora yap, bana ne.
Ama bir dahaki sefere bedduani etmeden once biraz daha kapsamli dusunhayatta oncelikler vardir. Bunu anlamaya calis mesela.
okulu dondurup calismasini dogru bulan bendim cunku, okulu biraksa onu da elestirirsiniz demissin, ondan dolayi durum boyle olduNeden üstünüze alindiniz, ben sizin mesajınızı görmedim bile. Yorumundan ve kışkırtmalarından rahatsız olduğum kişiyi de kibledim.
Bu arada kimse yarını bilerek yaşamıyor, konu sahtedir yada gerçektir bilemem ama yargılamak ve hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı.
Ben de ne yapabilirim diye düşünüyorum saf saf9. Sayfadan itibaren bir okuyun isterseniz
Bu mesajı kendiniz yazMissiniz.
Benim takıldığım nokta yorganın altında üşüdüğünüzden bahsetmişsiniz bebeğinizden bahsetmemişsiniz
Sobalı evdeyiz akşam soba söndü mi diye kontrol etmekten sönmüşse ve elektirk kesikse elektrikli soba açamayacaksam -burda sık sık kesiliyor- bebeği uyandırmadan sessizce yakmaya çalışmaktan üşüyor mı diye yanaklarını ellemekten tekrar tekrar örtmekten uyuyamıyorum. eşim de uyuyamıyor birlikte uğraşıyoruz sese çok duyarlı diye.
Siz kendi üşümenizden bahsetmişsiniz.
İyi de ''ben neden saglık sektöründe çalıştıgımı hatırlamıyorum acaba'' demişsiniz.eskiden evet ama su anda çalışıyorum adına birsey belirtmedm yani bende yanlış anlaşılmaya sebep olacak birsey olsun istemiyorum
İyi de ''ben neden saglık sektöründe çalıştıgımı hatırlamıyorum acaba'' demişsiniz.
Eskiden evet diye bir şey belirtmemişsin ki.
soğuk evde yorgan ısınıyor mu?ne kadar taşlamaya altında bişey aramaya meyilli bi milletiz ya ...
Bebegim annemle yatıyor ben gunduz vaktimin cogunlugunu oglumla geciriyorum zaten, geceleride ya ders calisiyorum yada yapmam gereken diger islerimi yapip oyle yatıyorum Bebeğimi uyutupta koynuna girecek zamanım bile olmuyor çoğu zaman ,ayrca annem biraz daha sakin yatar bense uykumda biraz üstümu açarım sizede vermem gereken cevabi verdysem demek ki
Var mı özel hayatımı başka türlü sorgulamak isteyen polemik yapmak isteyen ?????
Daha ne öğrenmeniz lazım acaba?
Ben ne niyetle açtım , nelerle karsilayorum bu sadece size değil D Demetrios yani burdaki sizin gibi illigini cilligini sorgulayanlra diyorum herkesin hayatının detayı herkese yani gerisi kimseyi alakadar ettiğini zannetmiyorum Allah sizinde yardımcınız olsun napalım benim anlayışlı bi eşim yok şu anda yanımda annem var o da mı olmaz?? ha annem niye var bunu da sorgulayabilir isterseniz yada kötü bir annesine diye taşlamaya devam edebilirsinir hepiniz
Bu zamana kadar gerçekten anlayışla yorum yaparak bazı şeyleri izah ettim ama bundan sonra bana öneri veya fikir amaçlı gelmeyen saçma sapan sırf polemik olsun diye yorum yapan kimseleri kırmamak için aldırış etmeyeceğim
önerisi başka fikri olan varsa buyursun
soğuk evde yorgan ısınıyor mu?
insan daha önce çalıştığı sektörü, işyerini unutur mu?
madem bu kadar berbat bir aile ortamı vardı, neden bebeğinin durumunu garanti altına almadan boşanmaya kalktın?
neden durumunuz bu kadar kötüyken burs, kurum yardımlarını yazın halletmedin?
yine durum bu kadar vahim ve bu kış zor geçecek, bebeği babasına ver, geçici olarak.
Ben bu arkadaşın yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.İyi de ''ben neden saglık sektöründe çalıştıgımı hatırlamıyorum acaba'' demişsiniz.
Eskiden evet diye bir şey belirtmemişsin ki.
Mune konumu kapatabilir misin amacından fazlasıyla çıktı polemik yapmak daha fazla kalp kırılmain sebep olacak şeyler istemiyorum da... millete laf anlatmaktan öner amaçlı olan post fazlasıyla konu dışı oldu
Tavsiye veren iyi niyetle yaklaşmaya çalışan herkese teşekkür ederim :)