Her anlamda çok zor durumdayım

Evet sanırım en mantıklı öneri bu. Aklınla bin yaşa kız :)

Bu olabilir :) Çok sağolun bunu yapabilirim sanırım bi deniycem

Ben matematik ogretmeniyim.

Ogrenciyken saat basini uygun tuttugum icin bir ara bayagi ders verdim.

Ayda 1500 tl yi gordugum zamanlar olmustu.

Bir ogrenciyi hergun calistirarark sinava hazirliyordum.

Insallah sende bulursun boyle bir ogrenci.

Ozel ders siteleri var.

Uye ol oralara.

Sosyal medyayi kullan.

Forunlari kullan.

Uyguna matematik anlatilir diye reklam yap.

Allah yardimcin olsun

Çok üzüldüm. Gerçekten.
Freelance ilanlar olur. Onlara bi baksan? Veri girişi falan, internet üzerinden çalışabilirsin. İnşallah tez vakitte bulursun.

O nasıl oluyor bunuda ihtimaller arasına alabilirim eğer bana uyarsa biraz bilgi verir misin canım rica etsem?

Sağolun bu gece oglum ve bana dua edin
InsAllah babası akıllanirda akli basina gelir hatasini anlarda kimselere muhtaç etmez bizi başımızda olsun diye ...

Hakkindan hayirlisi olsun insallah.

bulunduğun yerin belediyesine gidip durumunu acık cık söyle seni yonlendiririler .belediyelerde her turlü yardım var .özel idare diye bi kısmı var .yardım konularıyla alakalı.iş bulurlar sana .yeterki kendini doğru durust izah et .öğrencilere belediyelerin karşılıksız bursu var oşansınıda kullan bence

Bu arada fizigin kuvvetliyse fizik ozel derside cok tutulur.

Ya da ortaokul ingilizce verebilirsin.

Kim evlendirdi seni de okul bile okumadan dogum yaptin... Yazik işte sonradan sıkınti uzuntu. Sonu hep belli maalesef...
kimse evlendirmedi beni bir büyük konuştum asla yapmam böyle bir hata diye ikinciside aşık oldum ve inanmayacaksiniz ama hala eskisi kadar deli dolu olmasa da neden bilmiyorum seviyorum..

Hakli falan degiller istediklerine yardim veriyorlar bunun pesini birakma bence. Sen esinden bosanmadin mi? Dava devam ediyorsa ve bunu kanitlasan o yardimlardan faydalanman daha kolay olur belki.

allah yardimcin olsun kardesim
Cok uzuldum gercekten
Insallah tez zamanda atlatirsin

Doğru Allah yardımcın olsun

kimse evlendirmedi beni bir büyük konuştum asla yapmam böyle bir hata diye ikinciside aşık oldum ve inanmayacaksiniz ama hala eskisi kadar deli dolu olmasa da neden bilmiyorum seviyorum..
barisma ihtimali var mi peki, ya da esin cagirsa geri gitmeyi mi dusunuyorsun

Hakli falan degiller istediklerine yardim veriyorlar bunun pesini birakma bence. Sen esinden bosanmadin mi? Dava devam ediyorsa ve bunu kanitlasan o yardimlardan faydalanman daha kolay olur belki.

Ben Üniveriste okuyorum diye is imkanım var gözüyle bakıyorlar hemen bahane olarak
Ki şu an için evet zordayim ilerde inşallah atlaticam ama
Bosanmadim hala dava devam ediyor

Belediye - kaymakamliklar yardım sağlıyorlar maddi olarak bir başvur bence işini eline alınca iptal ettirirsin bunun dışında bebeğinizin cinsiyeti ne ve hangi ilde yaşıyorsunuz

O nasıl oluyor bunuda ihtimaller arasına alabilirim eğer bana uyarsa biraz bilgi verir misin canım rica etsem?

E-ticaret sitelerine ürün girişi tarzında, excelde ya da farklı bir programa veri girişi şeklinde olur. İlla freelance ilanı da olmayabilir. Gözüne kestirdiğin bir ilan olursa, kendi yetkinliklerine uygun, tam zamanlı olsa da onlara da başvur. Yeter ki internet üzerinden çalışmaya müsait olsun. Eleman.net kariyer.net yenibiris.com gibi sitelerde ilanlara bakabilirsin. Grafikerler.net sitesinde de olabilir. Bulunduğun ilde olur mu bilmiyorum ama gizli müşteri ilanları da senin durumuna uygun olabilir bence. Freelance, home office, veri giriş, e-ticaret anahtar kelimeleriyle arama yaparsan verdiğim sitelerde ilgili ilanlara ulaşabilirsin. Başvuru yaparken önyazıda durumunu güzelce izah edersen belki vicdan sahibi bir işverenle anlaşabilirsin.
İnşallah umduğun gibi olur ve tez vakitte bir iş bulursun.

barisma ihtimali var mi peki, ya da esin cagirsa geri gitmeyi mi dusunuyorsun

barışma ihtimalimiz var evet zaten o yüzden boşanmama tarafindayim mahkeme de eşim istese de ailesi istemiyor daha doğrusu sözümde sözüm diye kaynana... Zaten ne başıma geldiyse okulum yüzünden oldu çok bilen burnu havada dediğim dedik gelinmisim... nisanliykendde az şey yapmadılar ama dedim el kapısı olur böyle o zamanlar esimde susturuyordu babası şehir dışına çalışmaya gidince bende doğum yapınca olanlar oldu zaten hersey

Ya aslında tama bana göre bi iş imkani gibi duruyor ama hayırlısı :) çok çok çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…