- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Ogrencisin geri odemeli devlet kredisine basvursan. Olmaz mi?
Ayrica muhendislik okuyorsan sayisal mezunusun.
Ozel matematik dersi verebilirsin.
Surumden kazanmak icin ve aciliyet oldugundan saat basini cok tutma.
Her yere ilan as.
Annene gore ayarlarsin ders saatlerini.
Annen cocuga bakarken sende ders verirsin.
Bu arada cok uzuldum haline.
Allah yardimcin olsun.
Gececek insallah bu gunler.
Umudunu kaybetme.
Bu olabilir :) Çok sağolun bunu yapabilirim sanırım bi deniycem
Çok üzüldüm. Gerçekten.
Freelance ilanlar olur. Onlara bi baksan? Veri girişi falan, internet üzerinden çalışabilirsin. İnşallah tez vakitte bulursun.
Sağolun bu gece oglum ve bana dua edin
InsAllah babası akıllanirda akli basina gelir hatasini anlarda kimselere muhtaç etmez bizi başımızda olsun diye ...
o heriften sana fayda gelmez cnm seni bu halde umursamıyorsaHakkindan hayirlisi olsun insallah.
kimse evlendirmedi beni bir büyük konuştum asla yapmam böyle bir hata diye ikinciside aşık oldum ve inanmayacaksiniz ama hala eskisi kadar deli dolu olmasa da neden bilmiyorum seviyorum..Kim evlendirdi seni de okul bile okumadan dogum yaptin... Yazik işte sonradan sıkınti uzuntu. Sonu hep belli maalesef...
Hakli falan degiller istediklerine yardim veriyorlar bunun pesini birakma bence. Sen esinden bosanmadin mi? Dava devam ediyorsa ve bunu kanitlasan o yardimlardan faydalanman daha kolay olur belki.gittim daha önce, bi numara verdiler aradim gorsutum sigorta gözüküyor eşimin üstüne sanırım onlarda kendince haklı dolandırıcı çok geçiştirir gibi yaptilar, sonra numarami falan aldılar açıkçası pekte ilgiletnmedler hala bekliyorm
Doğru Allah yardımcın olsunHayır almıyorum öğrenim kredisi kardeşime çıktı onu bile nasıl ödeyeceğimızı düşünüyoruz onuda zaten kullanıyor
Belediyeye gittim biraz üstteki yorumlarimda bahsettim
bebekten dolayi biraz zaman almayacak işler yapmam gerek malum okulunda var ödevlerimë bile zor yetişiyorum bazen
barisma ihtimali var mi peki, ya da esin cagirsa geri gitmeyi mi dusunuyorsunkimse evlendirmedi beni bir büyük konuştum asla yapmam böyle bir hata diye ikinciside aşık oldum ve inanmayacaksiniz ama hala eskisi kadar deli dolu olmasa da neden bilmiyorum seviyorum..
Hakli falan degiller istediklerine yardim veriyorlar bunun pesini birakma bence. Sen esinden bosanmadin mi? Dava devam ediyorsa ve bunu kanitlasan o yardimlardan faydalanman daha kolay olur belki.
O nasıl oluyor bunuda ihtimaller arasına alabilirim eğer bana uyarsa biraz bilgi verir misin canım rica etsem?
barisma ihtimali var mi peki, ya da esin cagirsa geri gitmeyi mi dusunuyorsun
Annenlerle ayni evde yasamiyor musun? 2-3 idare etmek icin falan demissin neden 2-3 ay? Sonra ne olacak?G.antep
E-ticaret sitelerine ürün girişi tarzında, excelde ya da farklı bir programa veri girişi şeklinde olur. İlla freelance ilanı da olmayabilir. Gözüne kestirdiğin bir ilan olursa, kendi yetkinliklerine uygun, tam zamanlı olsa da onlara da başvur. Yeter ki internet üzerinden çalışmaya müsait olsun. Eleman.net kariyer.net yenibiris.com gibi sitelerde ilanlara bakabilirsin. Grafikerler.net sitesinde de olabilir. Bulunduğun ilde olur mu bilmiyorum ama gizli müşteri ilanları da senin durumuna uygun olabilir bence. Freelance, home office, veri giriş, e-ticaret anahtar kelimeleriyle arama yaparsan verdiğim sitelerde ilgili ilanlara ulaşabilirsin. Başvuru yaparken önyazıda durumunu güzelce izah edersen belki vicdan sahibi bir işverenle anlaşabilirsin.
İnşallah umduğun gibi olur ve tez vakitte bir iş bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?