ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.
bu konuyu bende acmak ıstemıstım merak edıyodum gece cok acıkan varmı benım gıbı dıye
kızlar gece cok acıkan kızların kglarını merak ettım benben 76kgden 58e dusmustum,gece yemege baslayınca 60oldum:125:
erken uyuyun bayanlar
uyuyamıyosanız ya sabah çok erken kalkın yada uyku ilacı alın
ıyı mide fesatı geçirmıyosunuz valla
Allahtan gece yemek yeme gıbı bı adetim, yok olsa 1500 kılo olurdum valla:)
şimdi havalar da soğudu akşam 10 da zıbarıyorum valla
yemeyin yemeyin günahhhh
o saatler uyku saati fıstıklar:)
o yemekler löp löp yağ olarak geri döner yemin olsun.
ilerki yıllarda kolestrol,trigliserid artık allah ne verdiyse............
tut bebeğim boğazını
Akşam saat 23-24 arası uzanıyorum yatağıma, telefonla biraz KK'yı takip ediyorum uykum iyice gelene kadar, sonra birden midem konser vermeye başlıyorordan oraya dönüyorum belki uyurum diye ama nafile. Benim düzenimde böyle işte yıllardır...1 gram bile almıyorum ama işin tek iyi yanı
bu konuyu bende acmak ıstemıstım merak edıyodum gece cok acıkan varmı benım gıbı dıye
kızlar gece cok acıkan kızların kglarını merak ettım benben 76kgden 58e dusmustum,gece yemege baslayınca 60oldum:125:
Bazen dizilerimi netten takip ederim arada da 1 paket cips + cikolata + cubuk kraker + Kola (artik dolapta ne bulursam) kaynar :18::18::18:
Dur demenin zamani geldi mi ne ?
bizde bi tabir vardır gecenin öğlenliği diyee yanıı 2 ye kadar uyumassan acıkman çok doğal gecenin öğlenı olmuş tamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?