Her gece acikiyorum :S

aynı benı anlatmıssın
ay gece cok acıkıyorum ben gunduz pek acıkmam gece gıdıp gıdıp dolabı seyredıyorumbırsey yıyorum kesmıyo 5dakka sonra gene dolabın basına gecıyom
sanırım en ıyısı dolabı bos bırakmak yoksa olmucak bu ıs

bu konuyu bende acmak ıstemıstım merak edıyodum gece cok acıkan varmı benım gıbı dıye
kızlar gece cok acıkan kızların kglarını merak ettım ben ben 76kgden 58e dusmustum,gece yemege baslayınca 60oldum:125:

erken uyuyun bayanlar
uyuyamıyosanız ya sabah çok erken kalkın yada uyku ilacı alın
ıyı mide fesatı geçirmıyosunuz valla
Allahtan gece yemek yeme gıbı bı adetim, yok olsa 1500 kılo olurdum valla:)
şimdi havalar da soğudu akşam 10 da zıbarıyorum valla
yemeyin yemeyin günahhhh
o saatler uyku saati fıstıklar:)

Bende 60 kiloyu gecmiyorum..oldugu yerde hep
Odama bir minibuzdolabi mi alsam diye düsünüyorum

yemek yoksa uyku da yok canim nasil olcak o is?

bende gece yemek yiyenlerdenim senelerdir gece yemek yerim hiç bu yüzden gece rahatsızlık yaşamadım ya da kilo alımım hiç olmadı canım ne istediyse yedim

o yemekler löp löp yağ olarak geri döner yemin olsun.
ilerki yıllarda kolestrol,trigliserid artık allah ne verdiyse............
tut bebeğim boğazını

o yemekler löp löp yağ olarak geri döner yemin olsun.
ilerki yıllarda kolestrol,trigliserid artık allah ne verdiyse............
tut bebeğim boğazını

Bazen dizilerimi netten takip ederim arada da 1 paket cips + cikolata + cubuk kraker + Kola (artik dolapta ne bulursam) kaynar :18::18::18:
Dur demenin zamani geldi mi ne ?

Son düzenleme:

Kilo almıyorum nasılsa diye düşünme kilo almasanda o saatte yemek yemek mideye işkence.

Bende acıkırım yerimde ama çok zararlıymış

Zararıda şu:Gece mide dolu olunca çalışırmış sürekli ve sabah yorgun uyanırmışız

Gece bile rahat yok şu midelere

ben biara kilo almak için saati kurup yatıodum gece kalkıp kıymalı makarna yapıp yiyodum
her gece başka bişi yapıp yapıp yiyodum biara bebe bisküvisyle sütte ezip yiyodum bebek gbi:)
yaklaşık 1-1,5 yedim baktım kilo falan aldığım yok bari uykumdan olmim dedim
bugüne kadar hiç kilo alma korkum olmadı cnm ne istese hep yedim ama keşke azcıkta kilo alsam

bende gece yiyenlerdenim boyum 1.67 kilom 55

kilolu değilim..yemek yemeyi severim ama öyle kendimi kaybetmem, ama regl dönemimde resmen içimden bir canavar çıkıyor ve doymak bilmiyorum bende

ben yapmazdım öyle ama son zamanlarda bu furyaya ben de kapıldım.ama eskiler herşeyi bilirmiş ya kızlar benim de tanıdığım yaşlılar bu tip gece yemelerine "GEBERYATLIK"diyorlar. artık ne kadar zararlıysa yat da geber manasında.:18:

bizde bi tabir vardır gecenin öğlenliği diyee yanıı 2 ye kadar uyumassan acıkman çok doğal gecenin öğlenı olmuş tamm

o saatlerde bende acıkıyorum hafifse eğer hemen uyumaya çalışıyorum çok acıktıysam mecburen birşeyler yiyorum ama mesela 6 gün yemiyorsam 1 gün yiyorum

yatmadan bol bol su içmeye çalışıyorum ya da meyve suyu o biraz bastırıyor

kilo alırım diye korkuyorum

Bazen dizilerimi netten takip ederim arada da 1 paket cips + cikolata + cubuk kraker + Kola (artik dolapta ne bulursam) kaynar :18::18::18:
Dur demenin zamani geldi mi ne ?

ah abur cubura ben de bayılıyorum...
buara biscolata piaya sardım.
cips ve jelibona bitiyorum resmen
ama yiyince karnım ağrıyor bnim nedense
dün evde kola varmış ki hiç almayız eve bayadır duruyor diye içeyim dedim akşam karnım bi ağrıdı bi ağrıdı
tövbe ettim..................

bizde bi tabir vardır gecenin öğlenliği diyee yanıı 2 ye kadar uyumassan acıkman çok doğal gecenin öğlenı olmuş tamm

gecenin öğleni

eşim genelde nöbette gece, uyku tutmuyor beni, biraz da korkudan dolayı. gece mutlaka acıkıyorum ne yapayım yiyorum 3 gibi filan dalıyorum genelde
sabah erkenden eşim geliyor
aç oluyor, bir daha yiyoruz. biraz uyuyup kalkıyoruz asıl kahvaltı o zaman
gün içerisinde bir de daha öğlen yemeği var, bir de eşim nöbete gitmeden önce bi daha yiyoruz.

eşimin nöbeti yoksa normaliz ama... yani gece oturursam hep yiyorum, ee napalım acıkıyor insan.
düzen bi bozuldumu da tam bozuluyor

boyum 163
kilom 49

sadece gece değil, 24 saat açım

az yiyormuşum da ondan sık sık acıkıyormuşum, öyle diyorlar. az ve sık yediğim için de kilo almıyormuşum. halbuki tıkabasa yiyorum midem küçük galiba. ama sürekli midem kazıntı halinde. mesela az sonra peynirli dereotlu omlet yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…