Gece 2 ye kadar oturursan acıkırsın tabi bu çok normal o zaman ya vakitlice yatıcaksın yada kendine hakim olup yemeyeceksin çok zorlanıyosan 1 meyve olabilir.
ben biara kilo almak için saati kurup yatıodum gece kalkıp kıymalı makarna yapıp yiyodum
her gece başka bişi yapıp yapıp yiyodum biara bebe bisküvisyle sütte ezip yiyodum bebek gbi:)
yaklaşık 1-1,5 yedim baktım kilo falan aldığım yok bari uykumdan olmim dedim
bugüne kadar hiç kilo alma korkum olmadı cnm ne istese hep yedim ama keşke azcıkta kilo alsam
bu konuyu bende acmak ıstemıstım merak edıyodum gece cok acıkan varmı benım gıbı dıye
kızlar gece cok acıkan kızların kglarını merak ettım benben 76kgden 58e dusmustum,gece yemege baslayınca 60oldum:125:
Ben de şu ara işsiz olduğum için gece 2ye kadar uyumuyorum. Aksam da aksam yemegımı yıyosam 6dan sonra en az 2 ara ogun yapıyorum. Mesela 8de yarım paket dıyet bıskuvı yıyosam saat 10 ya da 11de meyve yıyorum. Bazen de cok cok acıkırsam 1 dılım tahıllı ekmek yanına 1/2 dılım beyaz peynır cok tok tutuyor. Ben gece yesem cok kılo alırım. Zaten ınsülin direnci vardı ve 2008de 115 kıloya cıktım bu gece yemelerınden. Sız sanslısınızkı metabolızmanız hızlı calısıyor. Makarna yıyeceksem mutlaka öğlen yıyorum
gece acıkmasam da yerim zorla kilo almak icin
e herkesin sorunu farklı tabii
den 55e cıksam yeter
ah ahh bende 55 olsam mutluluktan 4 köşe olurum
kac kilosun canım? kilo mu almaya calısıyorsun benim gibi
yok be cnm 69-70 kiloyum aaah ki ne ahhhh
boyum 163
kilom 49
sadece gece değil, 24 saat açım
az yiyormuşum da ondan sık sık acıkıyormuşum, öyle diyorlar. az ve sık yediğim için de kilo almıyormuşum. halbuki tıkabasa yiyorum midem küçük galiba. ama sürekli midem kazıntı halinde. mesela az sonra peynirli dereotlu omlet yapcam
ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.
Ben de şu ara işsiz olduğum için gece 2ye kadar uyumuyorum. Aksam da aksam yemegımı yıyosam 6dan sonra en az 2 ara ogun yapıyorum. Mesela 8de yarım paket dıyet bıskuvı yıyosam saat 10 ya da 11de meyve yıyorum. Bazen de cok cok acıkırsam 1 dılım tahıllı ekmek yanına 1/2 dılım beyaz peynır cok tok tutuyor. Ben gece yesem cok kılo alırım. Zaten ınsülin direnci vardı ve 2008de 115 kıloya cıktım bu gece yemelerınden. Sız sanslısınızkı metabolızmanız hızlı calısıyor. Makarna yıyeceksem mutlaka öğlen yıyorum
canım ne güzel kilo vermsssn ya darısı bana ya( 53:
yok be tatlım 69-70 kiloyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?