- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Ya ne bileyim sıcak diyorum o saatlerde zararlı olur diyorumNiye sınır olacak anlamadim?
Biz de yazlari gec saate kadar disarda olurduk cocukken. (yasadigimiz yer musaitti)
Cocuklari bu kadar darlayarak sinir ogretmeye gerek var mi bilemedim.
Hıhhh benimkiler de bunu istiyorEve yatmaya geliyo benim kibütün sitenin çocukları bahçede, napicak ki evde oturup, bütün kış evde zaten
Valla her yoruma açığımOynamanın sınırı mı olur Allah aşkına, kafanız mı karıştı sınır koyacağım diye?
Sınır derken oyun dışında yapmalarını istediğiniz bir sorumlulukları var mı? Yani ben çocukluğumu sokakta geçirmiş biri olarak oynamalarını isterdim ki sizin birde güvenli bir alanınız var. Evin içinde ne yapacaklar ki ders çalışmak dışında? E kışın zaten çıkamıyorlar. Birde bilgisayarla oynayıp televizyon izlemektense bırakın bence oynasınlar doya doya :)Merhaba herkese,
Gece olunca çocuklarım yatınca bi vicdan azabı çöküyor göğsüme yatırmıyor
Gündüz kızdığım söylendiğim şeyler basıyor beni.
Bugün ki vicdan azabım siteye inme ile alakalı.Evimiz güvenlikli kameralı ama hava sıcak ve sınırsız bahçede oynama olmaz deyip sınır koymaya çalışıyorum onlar da her defasında ağlayıp üzülüp eve geçiyor onlara kalsa kahvaltıdan hemen sonra aşağı inerler akşama kadar kalırlar. Bugün gündüz 2-3 gibi çıkıp akşam babaları işten gelene kadar (8-9 ) aşağıda kalmak istediler (arada yemek yemeye meyve yeme molası var)bana bu süre çok geliyor hem bedenen hem zihnen yoruluyorum kızıyorum söyleniyorum
Ama hem eşim hem ailesi bırak çocuktur oynasın diyor güvenlik var kamera var evham yapma işine gücüne bak diyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Çocukluklarını doya doya yaşasınlar diyor bi tarafım (çünkü evde tv izleyecekler maksimum 2 saat beraber bişeyler yapıyoruz sıkılıyorlar evde)
Ki bütün çocuklar aşağıda olunca daha çok söylenip üzülüyorlar bi de nasıl olsa kış gelecek evde oturacaklar hep diyorum..
Diğer tarafım sınırlarını bilsinler böyle sınırsız hoşgörü müsamaha olmaz diyor,sınırını bugün öğrenmeyen yarın hiç öğrenmeyecek.falan filan..
Sizler ne yapıyorsunuz çocuğum oynasın da saati önemli değil mi hayır her şeyin bi zamanı mı var diyorsunuz ?
Cidden ya bizde çocukken sıcak 35 derece demezdik demek ki işlemiyor o yaştakilere ben şimdi evin içinde bile iki hareket edince menopoza giren kadın hallerine bürünüyorumYani tamam çocuktur ama sabahtan akşama kadar bu sıcaklarda dışarda çocuk oynatilmaz rahatsızlanir , mesela biz ara sokakta oturuyoruz akşam üstü annelerde dahil bütün çocuklar çıkıp gece saat 11 e kadar cıvıl cıvıl oyun oynadıkları oluyor , annelerde hem sohbet edip hemde gözle onları takip ediyor, bence sizde doğru olanı yapıyorsunuz bir sınırı olmalı sonuçta tüm gün evde kapalı oturtmuyorsunuz .
Gündüz sıcağında çıkmalarına müsade etmezdim..2,3bu saatler aşırı sıcak ama 5 ten sonra bırakın oynasınlar yatasiya kadar..tabi sürekli kontrol edin.. kamerada olsa çocuklar sonuctaMerhaba herkese,
Gece olunca çocuklarım yatınca bi vicdan azabı çöküyor göğsüme yatırmıyor
Gündüz kızdığım söylendiğim şeyler basıyor beni.
Bugün ki vicdan azabım siteye inme ile alakalı.Evimiz güvenlikli kameralı ama hava sıcak ve sınırsız bahçede oynama olmaz deyip sınır koymaya çalışıyorum onlar da her defasında ağlayıp üzülüp eve geçiyor onlara kalsa kahvaltıdan hemen sonra aşağı inerler akşama kadar kalırlar. Bugün gündüz 2-3 gibi çıkıp akşam babaları işten gelene kadar (8-9 ) aşağıda kalmak istediler (arada yemek yemeye meyve yeme molası var)bana bu süre çok geliyor hem bedenen hem zihnen yoruluyorum kızıyorum söyleniyorum
Ama hem eşim hem ailesi bırak çocuktur oynasın diyor güvenlik var kamera var evham yapma işine gücüne bak diyor.
Siz olsanız ne yapardınız?
Çocukluklarını doya doya yaşasınlar diyor bi tarafım (çünkü evde tv izleyecekler maksimum 2 saat beraber bişeyler yapıyoruz sıkılıyorlar evde)
Ki bütün çocuklar aşağıda olunca daha çok söylenip üzülüyorlar bi de nasıl olsa kış gelecek evde oturacaklar hep diyorum..
Diğer tarafım sınırlarını bilsinler böyle sınırsız hoşgörü müsamaha olmaz diyor,sınırını bugün öğrenmeyen yarın hiç öğrenmeyecek.falan filan..
Sizler ne yapıyorsunuz çocuğum oynasın da saati önemli değil mi hayır her şeyin bi zamanı mı var diyorsunuz ?
Aynen vallahi evin içinde çok sıcak deyip, deyip geziyoruz, ama çocuklar çok enerjik sıcak hava işlemiyor sanki onlara çok rahatlar , 2 yaşında yeğenim var günün her saati sınırsız koşabiliyor zor tutuyoruzCidden ya bizde çocukken sıcak 35 derece demezdik demek ki işlemiyor o yaştakilere ben şimdi evin içinde bile iki hareket edince menopoza giren kadın hallerine bürünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?