her kelimeleri para..hayatları para sıkıldım...

AYNEN BU..

derdim olması için sizin gibi olmak zorundamıyım neden anlamıyorsunuz?parada bazen alışık olmayınca dert getiriyor..rahat hayat istemiorum demiyorum ki.gerçkten istemediğim birşeyi almakla diretiliyorum.istememe fırsat tanınmıyorki..

allah yardımcınız olsun sizin işinizde zor..

ilk satırlarda dediğiniz gibiyim işte daha neyi sorguluyorsunuz..konu başlığında fevri davrandım belkide o an ne hissediosam yazdım zaten o an çok çok darlandığım için buraya konu açtım..ben o ayrıntıları bahsetmeseydim örnek verin anlayalım diyecektiniz diye yazdım başka ayrıntılı örneğim yoktu ne yazıkki..burda hava atmak gibi bi eleştiride kendimi çok kmötü hissediyorum inanın..hiç tarzım değil..keşke beni çevremden biri olarak tanısanız..

dert anlatmaya çalışırken durumu övmüş gibi olmuşsunuz, yorum yapanlara içerleyeceğinize anlatımı daha açıklayıcı yapabilirdiniz

bu açıklıkla bu yorumlara maruz kalıyorsam daha neye açıklık getirecektim arkadaşım..üstümemi çullanacaktı millet bu ne hava diye..konumdan sonraki yorumlarlarda pek çok örnek vererek açıkladım ama siz okumamış öyle yorum yapıosunuz..

evet tanıyordum hayatları maddi imkanlarını biliyordum elbette.her genç kızda olduğu gibi başta çok pırıltılı geldi alışıp alışayacağımı düşünmedim bile hem seviyodum hem maddi durumum iyi olacaktı.nişanlımla başbaşa olduk çoğu kez ailesini evlerinde ziyaret ettik.dışarda yada cevrelerinden insanlarla aynı ortamlarda bulunamadım..gittiğim restorantlarda benim gibi bu konuda cahil olanları düşünemediler demekki yanında hiçbi açıklama yoktu mönülerin..olsa okadar da salak değilim elbette..

ben anlayamadım hanımefendi bikaç yemeği mönünün tamamını anlamaktan bahsetmiyorum elbette.bende zamanla eşimin yardımı ve bulunduğum ortamlar sayesinde öğreniyorum elbette..içki de karı-koca kullanmıyoruz tşkler tavsiyeleriniz için..

gecmıs konularınıza baktım ne kdr ani nişanlanıp evlenmıssınız oysa bır baskasının dogum gununu hala hatırlarken neyse hakkınızda hayırlısı olsun..

geçmiş konumun bu konuyla ne alakası var anlayamadım?ne ima etmeye çalıştığını da..ani filan olmadı 9 ay içinde evlendik hülya hanım.hersey hazırken nişanlı yaşamanın ne anlamı vardı..birbirimzi sevdiğimize tanıdığımıza inanıp evlendik.anilik neresinde..

bankacılarmı lüx yaşar pardon anlayamadım?banka müdürü yada operasyon sorumlusu değilim hülya hanım .ayrıca şuan bankacı bile deilim bi şirketin danışmalığını yapıyorum.asort,ik derken ne kastetiğinizi de anlayamadım..

hanımefendi defalarca anlattım o kişiyle ben hiç sevgili olmadım.doğum günü msjını da ne konuda atmam gerektiğini diğer konumda açıkladım.velhasıl aramadım atmadım..nişanlım ozaman hayatımdaydı evet.bunuda o konumda söyledim..bunların ne alakası var yaa..eksik olan ne?

çok afedersiniz ama hayal dünyanızda bankacıları nasıl böyle konumlandırdığınızı, bir bankacı olarak algılayamadım :)

çok afedersiniz ama hayal dünyanızda bankacıları nasıl böyle konumlandırdığınızı, bir bankacı olarak algılayamadım :)

evet bende ona şaşırdığım için cevap bulmakta zorluk çektim..bende bankacılık yaptım çünkü..aldığım para belliydi yaşantım belliydi..bankacılık sayesinde hiç lüx hayatım olmadı..

ufffffffff Nerde yaşadığınızın farkında mısınız siz. Değilseniz söyleyelim burası Türkiye. 2. evliliğiniz olmasına rağmen hiç evlenmemiş varlıklı bir beyle evlenmişsiniz. Buna rağmen kayınvalideniz size, birçok kayınvalidennin layık görmeyceği lüksleri uygun görürken bu ne nankörlük. Neymiş yeme içme farklıymış, bu kadar lüksün içinde bi zahmet sizde yeni aileize uyguni davranın o zaman. Evlenirken görmemeniz mümkün değil bu farkları. Evlendikten sonra konu etmek niye.

cokgeccim, sen konuyu kafanda oturttun sanıyorum.. yani artık sana "henüz yeni yeni o yaşantıya alışıyosun, zamanla tüm taşlar yerine oturacak, hiç endişelenme" falan gibi şeyler diyeceğim; gerek duymuyorum..

ama ben eşinle tanışma hikayeni merak ettim. ne bileyim, nasıl başladı, nasıl ilerledi.. çünkü burada okuduğumuz şeyler, hep bizler için hayat dersi oluyor. eşinin ve ailesinin 2. evliliği hiç sorun olarak algılamaması falan çok hoşuma gitti. bir de senin kalbinde yer işgal etmiş bir adam var (hiç sevgili olmadığınız hani)

yani tüm bu süreç nasıl başladı, nasıl ilerledi, böyle uzun uzun yazsaydın keşke, bizler de nasiplenseydik :)

bir de bence burada yapıcı olmayan hiçbir eleştiriye cevap verme.

konu fake, ya da bunları mı sorun yapıyosun falan şeklinde hakaretvari yorumlara cevap dahi yazma bence..

sıkılmış gibi bi tavrınız var hayırdır demekten kendimi alamıyorum kusura bakmayın.sizi zoraki mi bıraktım yorum yapma konusunda..keşke zahmet etmeseydiniz..diğer konuya gelince ben nankörlük etmiyorum!!

Siz yarın bir gün şunu da yaparsınız. Eşniz size son model araba hediye eder yıldönümünde siz de neden bana bi renault felan almadı ki dersiniz. Allah size selamet versin.

canın sıkılmak istemiş her şeyin var die dert mi yanıyorsun allahım bu kularının memnunsuzlıgı deli ediyor beni yaaaaaaaaaaaaaaa

baharcım.gereken tavsiyeleri kulağıma küpe yaptım evet..tüm dostvari tavsiyelerde bulunan arkadaşlara tşk ediyorum tekrar..

eşimin şirketlerinin yurtdışı danışmalığını yapıyordum ben.ama ne babasını nede kendini göremedim epey bir süre hep elemanlarıyla muhattap oldum.bir gün bir email yanlışlığı oldu.o işe bakan eşimin personelide izne ayrılmıştı.ulaşamadım kendim gidip görüşmek istedim.eşimin babasıyla görüşmek istedim randevusüz almadılar beni eşime yönlendirdiler.10 dk görüştük sadece o gün..ama içimden ne hoş ne mütevazi adam deyip durdum.sonra bana kartını verdi..bundan tam 2 ay sonra tekrar şirketlerinin yemeğine davet ettiler orda karşılaştık sohbet muhabbet derken bir şekilde başladı önceden adı yoktu ilişkinin bende çok ümitlenmiordum ama bir akşam beni başbaşa yemeğe davet etti gittim.orda bana açıldı önce güvenemedim ama iki akşamda bir görüşmeye başladık kendiliğinden başladı işte..beni zaten başta araştırmış etmiş durumumu biliyordu(boşanmış olduğumu) ve 9 ayımızda evlenme teklifi etti.bu bizim hikayemiz..

canın sıkılmak istemiş her şeyin var die dert mi yanıyorsun allahım bu kularının memnunsuzlıgı deli ediyor beni yaaaaaaaaaaaaaaa

ne kadar memnun ve şükürlü bi kul olduğumu kendisi daha ii bilir sizin ona msj vermenize gerek yok arkadaşım..dert ettiğim şeyi de anlayamamışsınız..

valla daha önceden berı hep bankaya gıren arkadaslar 3 yıl ıcınde altında araba ıle gezıyor daha şık giyiniyor daha cok böyle irtibatı oluyor yanı bıraz lux derken zaten zengın bır yasama alısmıs oluyor ben onu kasdettım..

tekrar söylüyorum yanılıyorsunuz arkadaşım yada her bankacıyı benimle kıyaslamanız yanlış olmuş..statü farkı var her meslekte..ben çalıştığım sene 800 lira alıyordum onu da açık açık söyleyeyim..arabalar daireler alacak gücüm yoktu malumunuz alışamamıştım lüxe..

ne kadar memnun ve şükürlü bi kul olduğumu kendisi daha ii bilir sizin ona msj vermenize gerek yok arkadaşım..dert ettiğim şeyi de anlayamamışsınız..

ama şikayet etiğin şeye baksana seni somaliye gönderelim ne isteyecegini anlarsın ben anlamadım heralde varlıktan şikayet ediyorsun bu şımarıklık dglmi sana bişeyleri iyi isteyen insanlara sitemin niyeee yanlış anlama ama yadırganıcak bi durummm

Son düzenleme:

ben varlıklı olmaktan mı şikayet ediorum hanımefendi..allah aşkına konumda son 2 paragrafı okumadınızmı?eşimin değişen düzenden rahatsızlık duymasından endişe ediyorum,ortamlarına ayak uyduramamktan şikayet ediyorum..somaliymiş istekmiş bunlar hakaret ama lütfen..

hepimiz bihter olabilmek için can atıyoruz cokgec o yüzden seni çok kıskandık, allah senin iyiliğini versin e mi!

hülya hanımcım, bankacı dediğiniz de maaşlı bir personel.. o sizin dedikleriniz için 3 yıl ülkemizde yetmiyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…