her kelimeleri para..hayatları para sıkıldım...

daha önce b uyorumu yazmıştım.. geyik yaptım yahu cokgec

cokgec arkadaşımızın bihterle mukayese edilmesi de resmen bir hakaret.

sıradanın üzerinde imkana sahip herkes bihter mi oluyor?

kızcağız dişiyle tırnağıyla çalışmış çabalamış, Allah da nasip etmiş, güzel bir hayatı olmuş..

kaç kişi vardır 18 yaşında bir boşanma yaşadıktan sonra üni bitirip çalışıp çabalayıp tırnaklarıyla hayata tutunma iradesini gösteren?

eşini de sevmiş evlenmiş.. ne yapsaymış, adam varlıklı diye evlenmese miymiş?

bihter gibi zengin bir hayat için annesinin yamanmaya çalıştığı bir adamı refah bi hayat için kendine aşık edip, sevmediği bir adamla evlenmemiş.

lütfen yorumlarınıza biraz dikkat edin..

senin istediğin şeyi anlamadım arkadaşım haline şikayet etmiyorsan kaynananın sana sunduklarından şikayetçisin bu kötümü resmi olmaları normal görgülüler diyorsun öyle evler var ki sizli dgl senli bile konuşamıyorlar onlara ayak uydur demek yanlış ama uyum sağla kendinden ödün de verme:103::103::108::108:ama herkez benim gibi anlamış tepkilere bakılırsaaa

farkındamısınız ama herkes ters tepkı vermıs yanı sadece ben değilim yanı sız basta yanlıs yapmıssınız paranın altında eziliyorum desenız kımse yanlıs anlamaz ama varmı bı sorun bı yerde

bence rahat olmalısın,sakin ol,bu kadar germe kendini,olduğun gibi ol,önüne bilmediğin bir menü koyuyorlarsa sende eşine sorabilirsin mesela tavsiye ettiği yemeği,zamanla beğendiklerin olur elbet sende onları istersin... seni yönlendirdiklerinde ev örneği gibi,ben mütevazi yaşamaktan hoşlanıyorum diyebilirsin,yada olduğu gibi,burda anlattğn gibi anlat eşine fikirlerini al,yardm iste gerekirse ama onlar gibi olmak için değil gerçekten rahat bir hayat için...

oy oy basit yaşamak varken ne bu böyle,yo yo belki uzaktan vaauuvv denilebilir ama bu güzel yaşam değil bence.. çokmu dünyalaştık ne,sarılamıyoruz bile samimice.. ölümü unuttuk,ahireti unuttuk,hesap vereceğimizi unuttuk,insan olduğumuzu,.çokça aciz olduğumuzu unuttuk...

genel yorumlarım son satırlarım,önce nefsimedir şikayetim.. Allah yardımcın olsun..

elbette herkezten anlayış beklemiyorum.eleştiriye açık olduğumuzdan konu açıyoruz burda..ama konumun son 2 paragrafında tüm sorunumu özetlediğimi düşünüyorum özelliklede eşim hakkındaki..konuda tam anlayamamış arkadaşlar olsa bile cvplarımda gerçek sıkıntımı anlayabilirdi ama tepki gösteren arkadaşlar sanki saldırıya hazırlarmış gibi bi iki kelimeyi dikkate almışlar..her cevabımda elimden geldiği kadar örnekler verdim açıklamalar yaptım..ben açıklama yapıp anlamalarını sağlamayı düşünmdüğüm zamanda hava atıyorsun denildi ne yapacağıomı şaşırdım..

iş arakadaşlarım ve akrabalarımdan da aynı tepkiyi almaktan öyle korkar hale geldimki burda bile karşıma çıktı bu.mesela iş çıkışı eşim beni almaya geldiğinde yada şirketin arabasını yolladığında şirketin 100 mt ötesindeki marketi adres gösteriyorum ordan biniyorum arabaya.arkadaşlarım yanlış anlar havalandı özel arabalarla geziyor demesinler diye..akrabalarıma aynı tarih aralıklarında ziyaret etmeye devam ediyorum okadar yoğun olduğum halde.eskiden bukadar ilgilenmiyordum belkide..üstünde markası yazan göz trımalayan tişört dahi giymiyorum gözlerine sokmak gibi olmasın diye..hatta kardeşim okuyor ona bile eskiden ne kadar para yolluyosam hala aynısını yolluyorum her ay.eşimden yada kendi imkanlarımdan şimdilik bunu değiştirmedim.yanlış anlarlar diye..daha birçok örnek var.balayı fotolarımı talep etmeyen kimseye göstermiyorum face e bile eklemedim.sadece nikah resimim var okadar.ben bukadar düşünceli davranırken neden hala şımarık minnetsiz şükürsüz havalı bi kadın durumundayım çok kırılıyorum.buradada reelde de..

canım senin ironi yaptığını idrak ettim de yorumların genelinde var o benzetmeler, ben ondan öyle yazdım.. şahsına asla değil..

teşekkür ederim asude..

alışık olmadığımız yerlerde huzursuz oluruz.. belki biraz kendimize güvenimiz azalır.. prosedür nedir nasıl davranmak gerekir bilemeyiz.. elimiz ayağımıza dolaşır. olabilir böyle şeyler gayet doğal.. ki cokgec bu ailenin içine girmiş. alışık olduğundan farklı bir hayatın içinde şu an ve garipsiyor. konuya yorum yapan arkadaşlar neden bunu gözardı ettiler anlayamadım.. ben hiç okurken cokgec'in hava attığı izlenimini edinmedim çünkü..

foruma her yaştan ve internet kullanabilen okuması yazması olan her kadın girebiliyor.. her birimizin sıkıntısı aynı olamaz ki.. ben mesela kayınvalidemin mutfağımda yemek yapmasından rahatsız oluyordum bi aralar.. buraya konu açtım baktım pek de büyütülecek bir şey yokmuş.. şimdi umrumda bile değil, çünkü artık kendime güvenim var.. işime bile gelir şu an yemek yapması..

cokgec bence işini bırakma, işini küçümsemelerine de izin verme... çalışmak illa para kazanmak için değildir..

cok mantıklısın gercekten.beni anlaman yetmemiş yanlış anlaşayan arkadaşlarada yol gösterici olmuşsun çok teşekkür ederim..bende o güveni kazanmayı bekliyorum işte bu biraz zaman alıyor..işimi bırakmaya niyetim yok eşimde bırak filan demiyor zaten.ben çalışınca kendimi mutlu hissediyorum

ben de cokgecin neden yanlış anlaşıldığını anlayamadım.

bu birçok insanın yaşayabileceği insani bir sıkıntı. yorumlarının hiçbirinde hava atma durumu sezinlemedim. kişiler nasıl algılamak istiyorsa öyle algılamış bence.

birçoğumuz benzer imkanlara sahip olsak, alışma devresinde bocalardık..

ayyy canım inan üzüldüm şimdi haklısın herşekilde rahatsız sın bizde yanlış anladık kusura bakma çok özür dilerim kırdıysammm

canımm evlenince daha ii bi aileye gidince alşamadığını bocalaması sıkılması normal ve dert edilecek şeyler taam ama.
ilk yazdığı metni ve başlığı görünce ...?
alışamadım şöle böle yazmammış taaa nişanındaki yok set inceymişde kayınvalidesi hasır değitirmişte ayyy bana cidden çok komik ve fake gibi geldi

Bihter i ben yazmıştım şeker. Kastım da; akşam yemeğine ayrı kıyafet, sabah kahvaltısında abiye giymek. Pür makyaj dolaşmak vs idi.

Niyetim; bir dizi karakterinin ensest ilişkisiyle konu sahibini kıyaslamak deildi.

tatlım ilk mesajında biraz yanlış ifade etmiş kendini kızcağız ama sonraki yorumlarında devamlı anlatmış..

allhışkına şunları söylemesi tuhaf değilmi sizcee . tam bi görgüsüz derdini anlatırken puket adasına kadar yazmnın ne anlamı var.

sen yeni hayatına alışamamış değilsin canım bence sindirememişsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

işte onu bile anlayamamışsın taaaa nişandaki set değilki nerden çıkardınız düğün alışverişinde ki takı ordaki konu..şimdi daha ii anlıyorum anlayamadığınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…