söyledikleriizi aynen stres yaptıkça düşündüm durdum ..hemen o an kurtuldum endişelerimden ama onların ortamına girince gene stres yaptım gene endişelendim..ismini bilmediğim bir sürü yemek içecek bir sürü marka bir sürü mekan..içinde bulunduğum için bunlar bana dert geliyor işte ne yapayım..bir restoranta gidince mönüye boş bakmaktan eşimide rencide etmekten ödüm patlıyor ..simini dahi duymadığım tadını dahi bilmediğim okadar çok şey yeyip aç kalkmışım dır ki sofradan..
aman canım yokluktan aç kalkma da varlıktan aç kalk napalım be kuzum zenginlerin kaderidir sofradan aç kalkmak :))))
anlıyorum seni, ama eşin bu durumu bile bile seninle evlendi, şu sorun ettiğin şeyleri birkaç ay işinde aşarsın canım hiç üzülme, evliliğinin tadını çıkar bihter gibi gez kız :)) valla hazırlan çık o mekan senin bu mekan benim, alışveriş yap kuaföre git, masaj yaptır kalk durma !!!
Boşverin siz yazılanları..Burada hertürlü kişilikte insan var, eğer konu açılıyorsa her görüşe saygı duyulmalı..
Aslında o yorumlar bile ufuk açıyor insanın zihninde biliyor musunuz ? :)
Yengemde aynı sizin gibiydi ilk gelin geldiğinde..Çok tedirgindi, ayak uyduramama konusunda.Ama biz çok sarmaladık, gurbetten gelen emanetti o. tedirginliğinin gereksiz olduğunu çok sonra anladı.Şimdi çok şükür hiç sıkıntısı yok.
Sizin anlattığınıza görede aileniz sizi sarmalayacak, sonradan görmeler gibi ezmeyecek.
Kesinlikle bu konuda zorluk yaşadığınızı belli etmeyin eşinize, kaygılarınızı asla çevrenize yansıtmayın.
Çünkü bu üstünüze yapışıp kalır..İyi brişeyler yapsanız bile eksikmiş gibi gelir..
Oturuşunuza dikkat edin.(Bu cümleyi niye yazdım bilmiyorum ama bayanların bu konuda çok dikkatsiz olduğunu düşünüyorum.
Her konuya yorum yapmayın.
Hep bundan yanayım, eşin ailesinin yanında az ve öz konuşup güler yüzlü olununca çok seviliyorsun.Hayattada böyle değil midir, az ve öz konuşunca ne dedikodu yapıyorsun ne yanlış bir söz söylüyorsun.
Birde alışverişe çıkıp kendinize birşeyler alın.Makyaj malzemesi ekleyin daha fazla çantanıza :)
Bazı sosyal aktivitelere katılın işinizin dışında ve asla işinizi bırakmayın ilk başlarda.Bırakmak gerekirse sonralarda yapın bunu.
Bir bayanın en kolay yapacağı şeydir, iyi giyinmek, makyaj yapmak, haftada üç-dört kez kuaföre gitmek. :) Bunu yapabileceğinize eminim.
Kendinize iyi bakın, asla tedirgin olduğunuzu eşinize yansıtmayın ve ASLA ONA yetmeyeceğinizi düşünmeyin..Bu sizi özgüvensiz yapar..Ve siz hissettirmesenizde karşınızdaki o negatif elektriği alır.
Bırakın o size yetmek için uğraşsın.. :)
maddi zorlukların ortasında eşine hazırlayacagın sofrada neyi nasıl kıssam da ay basına yetiştirsem, etli yemeği ayda kaç defa yapsam, çocuklarımın isteklerine nasıl yetişssem derdin yok canım..
tek derdin ayak uydurmak olsun..fakirliğe ayak uydurmak şu sorunundan çok daha zordur, türkiye'de yaşam standartlarının üzerinde yaşayan bir aileye gelin gitmişsin ne güzel işte, maddi bir sorunun olmayacak, tek sorunun ayak uydurmak, onu da uyduruver gitsin..zamanla alışacaksın
her gelin giden kişi mutlaka ayak uydurmak durumumda kalıyor eşine ve ailesine karşı :)) ben de cazgır bir aileye ayak uydurmak zorunda kaldım CAZGIR oldum :)))
[/B]
sabah sabah güldürdün beni canım yaaa.
ben hala konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum.
[/B]
sabah sabah güldürdün beni canım yaaa.
ben hala konu sahibinin samimiyetine inanmıyorum.
Arkadaşlar inanmayacak ne var, konu sahibi orta halli bir düzeyden refah seviyesi daha yüksek açıkçası sosyetik bir yere gelin gitmiş, onun derdi nasıl davranayım, nasıl giyineyim ki eşim ve ailesi beni yadırgamasın onların yanında küçük düşmeyeyim diye düşünüyor, dizilerde görmüyormuyuz, buna benzer neler yaşanıyor, ben arkadaşın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hayatta fakirliğin olduğu gibi zenginliğinde külfetleri var ama zenginliğe alışmak daha kolay.
ben baba evınde calısırdım ama zevkıne sımdı aynı ıste calısıyorum ama borcu ödemeye dediğiniz gibi zengınlıge alısmak kolay bırde yoklugu görsenız :S allah kımseye göstermesın cok sukur eşimle aileyle halım ıyı istedıgımız yıyor içiyoruz ama baba evım gibi değil...
Arkadaşlar inanmayacak ne var, konu sahibi orta halli bir düzeyden refah seviyesi daha yüksek açıkçası sosyetik bir yere gelin gitmiş, onun derdi nasıl davranayım, nasıl giyineyim ki eşim ve ailesi beni yadırgamasın onların yanında küçük düşmeyeyim diye düşünüyor, dizilerde görmüyormuyuz, buna benzer neler yaşanıyor, ben arkadaşın art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hayatta fakirliğin olduğu gibi zenginliğinde külfetleri var ama zenginliğe alışmak daha kolay.
canımmm inanmasına inannırım mesela bende çok sosyetik biyere gelin gitsem alışamasam nasıl davranacağımı bilemem vs evet bunlar sorun olur insan nasıl davranacağını bilemez ayak uyduramaz.
ama arkadaşın konu başlığına bakarmısın öncelikle.bıkmış sıkılmış . neyden? paradan bahsetmelerinden. konuya bakıyorsun yaptıkalrını başa kakan bi aile yok ortada!şu kadar aldık bu kadar aldık para dan bahseden aile yok.
. anlatmak istediği derdinden önce o ayrıntılarla alttan alta hava atması var sanki.
ve bankacı oldugunuz yazılmıs oysa bankacılar asortikdir lüx yasarlar arabaları evlerı falan sasrdım.... bılmıyorum bende pek samımıyetınıze inanamıyorum farklı bırsey var aradıgınız kusura bakmayın hakkınıza girmek ıstemem ama dısardan öle görunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?