- 25 Ağustos 2016
- 433
- 533
- 23
- 44
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Allah mekanını cennet etsin.
İlk başlarda da okumultum şimdi görünce
Sizin yazdıklarınızı okuyunca özellikle gözlerimden yaşlar boşaldı.
O kadar yaşanmışlar hatıralar Allah sabır versin.
Rüyalarında görmen için dua edeceğim.
Başka ne yazılır ki
Var! Arkadasimin annesi. 1 aylik omru kaldi diye eve yolladiklari hasta suan iyilesti ve eskisinden daha iyi. 10 yili gecti hastaligi atlatali suanda yurt disinda derslerde bile kendisini ornek gostrriyorlar yasadigi icin. Yaptiklari da soyle birseydi; mesela kadina balik yasak, ama balik en sevdigi sey onlar balik yedirdi ve yasadigi mutluluk onu ileri goturdu gibi.. ayni zamanda zengindi almanyada ruhsal enerji tarzi uzmanlara gitti. Ama sonucta ben yasamadim yanlis yonlendirmek istemem.
Basiniz sagolsun gormemistim son yazilanlari...
Başınız sağolsun,çok zor ALLAH sabrini versin,ailesinede baş sağlığı diliyorum,onları içinde kolay değil....
Vay be.... İnsanlar ne dertler çekiyor... Biz de bizimkilere dert diyoruz....
Ben sizi foruma ilk üye olduğum zamanlardan hatırlıyorum. Çok beğenirdim yazdıklarınızı. Bu konuyu da görmüştüm ve o kişinin iyileşeceğini düşünmüştüm. Şimdi birden yazdıklarınızı görünce çok kötü oldum, gözlerimden yaşlar boşaldı. Kendi sevdiğim biri ölmüş gibi hissettim.
Siz ise ne kadar sabırlısınız, ne kadar metanetlisiniz. Çok üzüldüm, umarım gerçekten de hiçbir sıkıntının olmadığı cennette buluşursunuz. Allah yardımcınız olsun...
Daha ne yazacaksınız, çok teşekkür ederim, inşallah...
Allah razı olsun.
Teşekkür ederim.
Allah arkadaşınızın annesine hayırlı ömürler versin.
Amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun, teşekkür ederim.
İnşallah Allah-u Teala da böyle takdir eder, yaşadıklarımı diğer birçok kulunun çektiklerine göre ağır bir imtihan olarak değerlendirir, benim sabrımı lütfuna layık bulur da mükafatımı verir.
Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
İnşallah Allah yazdırıyordur bunları, Onun benden beklediği sabrı gösterebilmişimdir ve inşallah bundan sonra da Onun razı olacağı bir kul olmayı başarabilirim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok teşekkür ederim.
Okuyunca icim bi garip oldu ya o kadar kötü hissettim ki...Allah size sabır versin hepimizin karşısına da sizin gibi guzel kalpli insanlar cikarsin. Ne şanslıymış ne guzel sevilmiş o surecte ona cok iyi gelmissinizdir eminim
Yazdiklarıniz yaşadiklariniz çok üzücü,Rabbim sabırlar versin,mekanı cennet olsun,başınız sağolsun,Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Bu konuyu actiginizdan beri once sifasi icin sonra da gercek yurdumuzda butun dunyalik sikinti ve acilardan uzakta kavusabilmeniz icin duacinizdim.
Allah ne dilinizden ne kalbinizden tek bir an ve tek bir kelimeyle de olsa isyan gecirmesin.
Ne mutlu ki ardinda sizin gibi hayirli bir yad edici birakmis, sayenizde de onun adina dualar edilmis, sevaplar kazandirilmis.
Kendinizle hesaplasmanizi o kadar iyi anliyorum ki..
Geride kalanin en buyuk cikmazi bu.
Ama emin olun, guzel ve saf sevginiz okuyan herkese gecti.
Biz bunu hissedebildiysek o da hissetmistir ve hissediyordur da.
Allah yardimciniz olsun.
Amin, Allah tüm kaybı olanlara sabır versin.
O benim şansım, kısmetim, kıymetlim...
Teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
Ölüm bir odadan diğerine geçiş gibi, tüm kaynaklarda böyle yazıyor, akıl ve hisler ölmüyor, hayatını kaybedenin sadece bedeni Allahın dilediği zamana kadar yok oluyor bu yüzden vefat eden herkes, eğer acı bir azapla cezalandırıldığı için kendi derdiyle meşgul değilse geride kalanları düşünüyor, özlüyor, kendisinden sonra ölenlere onların halini soruyor.
İç hastalıklarından ölenlerin, elbette doğrusunu Allah bilir, şehit olduğu da yazıyor kaynaklarda.
Şu halde Hakanın bizleri özlemek dışında bir sıkıntısı olmadığına inanıyor, bunun için dua ediyorum.
Okulda dersim başladığı andan bittiği ana kadar telefonuma attığı onlarca whatsapp mesajında yazdığı gibi "nerede kaldın" diyor diye düşünüyorum, seviniyorum...
Ders aralarında telefonum uçak modunda olurdu, dersim bitince interneti açar onun onlarca mesajını okuyup ardından hemen sesini duymak isterdim, şimdi ne zaman birine bir şey gönderecek olsam telefonum otomatik olarak en başta onun ismini öneriyor, ara tuşuna basmak istiyorum, çalsın, açmasın sanki hastanedeymiş ya da namaz kılıyormuş, sonra o görüp geri arayacakmış gibi olsun da birkaç saniyeliğine o günlere döneyim istiyorum ama numarasının artık kullanılmadığı mesajını duyunca çok üzüleceğim diye yapamıyorum.
Hiçbir şey sebepsiz yere yaratılmadı ve yaşanmadı artık ne onun yaptıklarını ne de kendiminkileri sorguluyorum, Allah dileseydi her şey farklı olabilirdi ama benim istediğimi O istemediyse konu kapanmıştır.
Hakanın varlığı için o hayattayken de çok şükrettim ama şimdi onu bu kadar özlerken daha net idrak ediyorum ki kesinlikle şükür konusunda çok yetersiz kalmışım, umuyorum ki sabır konusunda aynı başarısızlığı göstermem ve Allah bizi bu kez ayırmaz, benim için bu kadar büyük bir duanın gerçekleşmesini hak etmek elbette kolay olmayacak.
Allah tüm zorda kalanlara, canı yananlara yardım etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Amin, Allah tüm kaybı olanlara sabır versin.
O benim şansım, kısmetim, kıymetlim...
Teşekkür ederim.
Amin inşallah.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
Ölüm bir odadan diğerine geçiş gibi, tüm kaynaklarda böyle yazıyor, akıl ve hisler ölmüyor, hayatını kaybedenin sadece bedeni Allahın dilediği zamana kadar yok oluyor bu yüzden vefat eden herkes, eğer acı bir azapla cezalandırıldığı için kendi derdiyle meşgul değilse geride kalanları düşünüyor, özlüyor, kendisinden sonra ölenlere onların halini soruyor.
İç hastalıklarından ölenlerin, elbette doğrusunu Allah bilir, şehit olduğu da yazıyor kaynaklarda.
Şu halde Hakanın bizleri özlemek dışında bir sıkıntısı olmadığına inanıyor, bunun için dua ediyorum.
Okulda dersim başladığı andan bittiği ana kadar telefonuma attığı onlarca whatsapp mesajında yazdığı gibi "nerede kaldın" diyor diye düşünüyorum, seviniyorum...
Ders aralarında telefonum uçak modunda olurdu, dersim bitince interneti açar onun onlarca mesajını okuyup ardından hemen sesini duymak isterdim, şimdi ne zaman birine bir şey gönderecek olsam telefonum otomatik olarak en başta onun ismini öneriyor, ara tuşuna basmak istiyorum, çalsın, açmasın sanki hastanedeymiş ya da namaz kılıyormuş, sonra o görüp geri arayacakmış gibi olsun da birkaç saniyeliğine o günlere döneyim istiyorum ama numarasının artık kullanılmadığı mesajını duyunca çok üzüleceğim diye yapamıyorum.
Hiçbir şey sebepsiz yere yaratılmadı ve yaşanmadı artık ne onun yaptıklarını ne de kendiminkileri sorguluyorum, Allah dileseydi her şey farklı olabilirdi ama benim istediğimi O istemediyse konu kapanmıştır.
Hakanın varlığı için o hayattayken de çok şükrettim ama şimdi onu bu kadar özlerken daha net idrak ediyorum ki şükür konusunda kesinlikle çok yetersiz kalmışım, umuyorum ki sabır konusunda aynı başarısızlığı göstermem ve Allah bizi bu kez ayırmaz, benim için bu kadar büyük bir duanın gerçekleşmesini hak etmek elbette kolay olmayacak.
Allah tüm zorda kalanlara, canı yananlara yardım etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Ah jess ah ...
Nasıl seviyorsun , ne kadar güzel seviyorsun sen öyle .
Hiç rüyanda görüyor musun onu ?
Ah,..
Bir kitap, bir blog ya da buna benzer bir seyler yazmak ister misiniz?
Yazin bence.
Insanlar sizi ve Hakan'i tanimalilar.
Cok ictensiniz ve bunu cok ustalikla aksettiriyorsunuz.
Hakan da cok kismetli bir insanmis ki sizinle omru kesismis.
Evet, bu yonde hadisler var ve insallah sehit mertebesinde, omrunu hep imtihanlarla gecirmis Hakan, cennet bahcelerinden bir bahcede sizi bekliyordur.
Sizin icin dua edecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?