Her şey çok pahalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyafetten kozmetikten sıkılmadınız mı. Valla ben feci sıkıldım. Aldığım her parça içime ağırlık yapıyor. Dolaplar doldukça ay ruhum daralıyor.

Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya
Normal fiyati ne kadardi merak ettim

Burada maddi konularda genelde bir yere varılamıyor çünkü bana 1.000 liralık çanta lüks bir başkası ikinci elde 1.000’e bulunca kapıyor.
Ya da benim dışarda yemek anlayışım ortalama 50 tl başkasına 150 tl.
O o şakil harcar bu bu şakil harcar yani

Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya
Normal fiyati ne kadardi merak ettim

Bilmiyorum ne kadardi ama aldigim markanin cuzdanlari bile 500 lira oldugu icin o markaya gore 900 lira oldukca uyguna gelmiş oldu ama 250 liralik cantalarimla arasinda dağlar kadar fark goremedim ben. Ya da ben anlamiyorumdur

Demem o ki illa şu fiyattan asagi kaliteli bisey yoktur diye birsey yok. Kozmetik, kiyafet bol alternetifli.

Genele göre avm ye gidip falanca markanın çantasını ayakkabısını alabiliyorsan lüxtür
Asgari ise
Çay simitle geçinsin ne yani neyine yetmiyor asgari ücret
Hatta köşeye 1000 lirada atabilir

Tabi milyonlarca urun var. Cesit cesit farkli fiyatlarda

Güzel deri bir canta icin 900 lira fazla değil. Sonucda Hermés değil yani.
Ben iki senedir Woolrich kabanla aşk yaşıyorum... hala paraciklarima kiyip alamadim.
Valla canim yazdigin seyleri ilk kez duyuyorum. Ben magazaya giderim gozume guzel goruneni alirim. Kiyafete cantaya ayakkabiya oyle ilgim yok. Isimi gorsun yeter kafasindayim :)
Hermes mis woolrichmis anlamam oyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…