Oyle tabii. Ama hayat pahali da demiyor nedense o 3000 maasli grup. O ilginc geliyor bana
100 TL’ye pilates mi var
Oyle tabii. Ama hayat pahali da demiyor nedense o 3000 maasli grup. O ilginc geliyor bana
Bazilarina ben de sasiriyorum asgari ucretin biraz ustu maaş için fazla fazla yetiyor hergun et yiyoruz filan yazanlar vardi bir konuda ama birsey diyemem.
Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya2.500 lirayla aile gecindirmiyor zaten konu sahibi sadece kiyafet kozmetik, cafe masrafi...
Kiyafetin, kozmetigin alternatifi çok var. Yok ben şu markadan aşagisini almam diyorsa kalkip birikim sormamali o zaman. Hersey pahali demekle fiyatlar düsmüyor sonucta birikim yapmak isteyen ona gore harcar.
Nebileyim benim montlarim 1000 lira degil de 400-700 bandinda, rujum 200 lira degil 120 lira iyi ki ölmemişim kalitesizlikten
Gecen sene indirimden 900 liraya aldigim cantanin bir yilda fermuar tutacaginin hafif rengi solmuş mesela. Çokta abartmamak lazim...
Ki benim saydiklarim bile pahali sayilir daha uyguna bulunur illaki.
bunu bende merak ettim...
Burda da buldun he beni ille dusureceksinyeni sektör bir daha düşün bak .
elinin tersiyle itme hemen
Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya
Normal fiyati ne kadardi merak ettim
Burda da buldun he beni ille dusureceksin
Kıyafetten kozmetikten sıkılmadınız mı. Valla ben feci sıkıldım. Aldığım her parça içime ağırlık yapıyor. Dolaplar doldukça ay ruhum daralıyor.
Genele göre avm ye gidip falanca markanın çantasını ayakkabısını alabiliyorsan lüxtürYani lüks anlayisi cok degisir bir de
Neye göre, kime göre lüks
Mesela benim icin lüks haftada masaj yaptirmak olabilir, hadi arttiriyorum italyaya makarna yemek lüks
Yani lüksler aldigin maasa ve yasadigin sosyal cevrene göre sekilleniyor
100 TL ye pilatesin adresini alabilir miyim :)
MantıklıBagiş yap. Ben gecen 2 torba doldurdum attim bagis kutusuna.
Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya
Normal fiyati ne kadardi merak ettim
Tabi milyonlarca urun var. Cesit cesit farkli fiyatlardaBilmiyorum ne kadardi ama aldigim markanin cuzdanlari bile 500 lira oldugu icin o markaya gore 900 lira oldukca uyguna gelmiş oldu ama 250 liralik cantalarimla arasinda dağlar kadar fark goremedim ben. Ya da ben anlamiyorumdur
Demem o ki illa şu fiyattan asagi kaliteli bisey yoktur diye birsey yok. Kozmetik, kiyafet bol alternetifli.
Valla canim yazdigin seyleri ilk kez duyuyorum. Ben magazaya giderim gozume guzel goruneni alirim. Kiyafete cantaya ayakkabiya oyle ilgim yok. Isimi gorsun yeter kafasindayim :)Güzel deri bir canta icin 900 lira fazla değil. Sonucda Hermés değil yani.
Ben iki senedir Woolrich kabanla aşk yaşıyorum... hala paraciklarima kiyip alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?