Her şey için geç kaldığım sürekli yüzüme vuruluyor 😢

31 çok genç bir yaş değil mi? Günümüzde kimse çok erken evlenmiyor ki artık.

8 yilini bosuna heba etmissin bu üzücü ama giden gitmis Rabbim karsina iyi anlasabilecegin adam gibi adam cikar fazla uzatmadan yuvanizi kurarsiniz mutluluk ve huzurlu seneler dilerim sana kardesim amin

Toplum baskısı insana yanlış yaptırıyor.
Ne olmuş geçmişte 8 sene verdiysen
Kısmet değilmiş olmamış

Sanki 50 yaşına gelmişsin gibi yorum yapmış babanda

30-31 yeni yeni evlenme yaşı.

Evlenme yaşın yeni gelmiş aslında bence

Bundan sonra da kafana yatan biri olursa evlenirsin.

İşe ve hafta sonu ailenizi ziyarete gitmekten başka mesguliyetleriniz var mi acaba? Eger yoksa biraz spor, hobi gibi seyler ya da yuksek lisans, dil kursu gibi seylerle ilgilenip odaginizi kendinize cevirseniz eger aklinizi evlilik ve cocuk konularindan uzaklastirmaniz daha kolay olabilir diye düşünüyorum

Arkadaslsr evli çoluk çocuk sahibi ya ondan

Ön sayfadaki yorumların aksine sizi çok iyi anlıyorum. Zaten ben de 29 yaşında evlendim arkadaşlarım üni bitince patır patır evlenirken hep yalnızdım. Ama bu kafaya takmakla düzelen bir durum değil. Öncelikle bakımını eksik etme, güleryüzlü ol, insanlarla tanış görüş sosyal ol, kurslar spor salonları falan varsa bir yere git, tavsiye edilenlere burun kıvırma kriterlerine uygun olan erkeklerle bir çay iç… son olarak da kısmetinde ne varsa o olur. Gayret senden takdir Allahtan

Ben genel olarak hep bakımlıyım. Ama sanki hiç olmayacakmış hissi var içimde. Kendimi yanlız hissediyorum elimde değil işte

Nerede yaşıyorsun

Şu an işi olmayan evli kadınlara sorsak inanın 10 da 9 u sizin yerinizde olmak ister. İşiniz var ekonomik özgürlüğünüz var kimseye hesap vermiyorsunuz. Bundan büyük rahatlık olur mu?

Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.

Teyzem de gelmiş hacı hocaya gittiniz mi kızın için diyor anneme . Böyle bir ortamdayım işte

Daha dün teyzem bir hacı hocaya git dedi anneme benim için düşünün. Böyle bir çevredeyim

Ben 30 yaşında, yani sülalemin köyde yaşayan akrabalarına kıyasla biraz geç evlendim. Evlenmeden sizinkine az çok benzder şeyler söylediklerinde "ayy babannecim/halacım/yengecim/teyzecim, köyde insanlar erken evlenebilir ama şehir hayatı/akademik hayat bambaşka, ben köylü olmadığım için geç kaldığımı düşünmüyorum" gibi şeyler söylemiştim, bir daha konuyu açmaya cesaret edememişlerdi Çocuk sahibi olmam konusunda baskı yapan ve yaşımın geçtiğini eş dost akrabanın olduğu bir ortamda söyleyen babama "Seks hayatımı bu kadar insanın önünde konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum" da dedim, bu konuyla ilgili son görüş bildirişi oldu. İnsanlar kırılırlar diye kendinizi geri tutmayın, çat çat çat cevabını verin densizlerin

+1000. Ne güzel yazmışsınız aynen öyle. Evliliğin de özellikle çocuk sahibi olmanın da çok fazla zorlukları var. Konu sahibesi belki evlendiginizde bekar hayatınızı özleyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…