- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Hayır. Gören 20li yaşlarda 3 4 yıllık öğretmen sanıyor. Benden büyük olup bekar olan var ama nasip olmamış onlara daYahu daha 31 yaşındasın, görende 50 yaşında evlenmedin kurudun kaldın sanacak, normal evlenme yaşı artık zaten 30 lu yaşlar, e ne olmuş arkadaşların erkenden evlendiyse sende onlardan erken meslek sahibi oldun ona bakarsan?
Allah herkese başka başka şeyleri başka başka zamanlarda nasip etmiştir.
Hiç mi çevrende akranın yok? Çok mu bakımsız bişiysin ?
İnşallah çok sağolunNe ye göre erken neye göre geç. Kulağınızı kapatıp, güzelliklere odaklanın. Olması gereken zamanda en güzel şekliyle olacaktır
E hala olabilir. ailenizin gereksiz ısrarı ve geçmiş ilişkiniz sizde umutsuzluk yaratmış.Çocuğum olsun isterdim
İnşallah öyle olur sağolunE hala olabilir. ailenizin gereksiz ısrarı ve geçmiş ilişkiniz sizde umutsuzluk yaratmış.
Sosyalleşip kendinize odaklandığınızda enerjiniz değişecek ve içinize sinen insanlarla karşılaşacaksınız, bu hep böyledir :)
Daha 31 yaşindasiniz yeni evlilik yasınız gelmis zaten dramaya gerek yok. Nasip bu işler çikar karsinıza biriMerhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep
iste ne okursan oku ne yaparsan yap önce ozguven ....Daha onceki 528282 konunuza yazdigimi tekrar yaziyorum. Kendinizi bir erkegin ilgisi, sevgisi uzerinden tanimlamayi birakin. Paraniz pulunuz var koca koca koca diye gezmek otesinde bir hayatiniz olsun.
Başta okurken kızdım ailene ama şöyle düşün, bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor demişsin ya, belki de tahmin ediyor hissediyorlar kendilerince, baban -bize göre kaba saba, usulsüzce de olsa- bu işi çözmeye çalışmış bizim bulduklarımızı istemedi belki arkadaşları daha uygun birini bulur diye düşünmüş.Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep
Hiç olmayınca aşk yaşamayınca tüm çevrende evlenince böyle yalnız kalıp ömür boyu böyle mi olacak korkusu oluşuyor çok özeniyorum ilişkisi olanlara sevilmek istiyorumSizde acele etmiyor musunuz 25 yaşında biri olarak? :) Gezin tozun, eğlenin akışa bırakın olması gereken olur 25 yaş bu acele için nedir ya
Bende mutlu çiftleri gördükçe gözlerim doluyor hiç mi sevilmeyecemBen de sizin gibiyim. Yaşım 30. Çevremdekiler evlendi çoluğu çocuğu oldu. Artık özeniyorum. Evliler çok mu mutlu tabii ki hayır. Ama insan bir yol arkadaşı istiyor. anne olmak istiyor. Çalıştığım firmada bir sevgili çift var. Bu gün birbirlerine olan davranışlarını görüp özendim açıkçası.Bir yaşlı annem babam var başka da kimsem yok.
Ben de sizin gibiyim. Yaşım 30. Çevremdekiler evlendi çoluğu çocuğu oldu. Artık özeniyorum. Evliler çok mu mutlu tabii ki hayır. Ama insan bir yol arkadaşı istiyor. anne olmak istiyor. Çalıştığım firmada bir sevgili çift var. Bu gün birbirlerine olan davranışlarını görüp özendim açıkçası.Bir yaşlı annem babam var başka da kimsem yok.
Sadece birkaç okulda öğretmenlik yaptım. Gözlemim şu ki evlenmem lazım psikolojisi öğretmenlikte çok yaygın. Okula yeni atanan öğretmenlere alıcı gözüyle bakmalar, öğrencilerin bile öğretmenleri birbirine yakıştırmaları... Çok değişik bir kafaya bürünüyor orada insanlar. O yüzden konu sahibini anlayabiliyorum. Tayin istemeli konu sahibi ya da atanan yeni koca, pardon hoca adaylarını beklemeliBir eğitimcinin bu şekilde düşünmesi çok ilginç.
Elbette yalnız olmak istemiyorsunuz anlıyorum da kendini kıymetsiz hissetmek nedir?
Ah Öğretmenim evlilik güzel bişey ama aslında pekte gerekli elzem bişey değil, bunu evlendikten sonra anladım, eşim iyi bir insan sıkıntım yok fakat insan kendiyle mutlu değilse ne evlilik ne de başka bişey tatmin etmiyor, bence bir kadının mesleği varsa evlilik için asla üzülmemeli hayatını hergün daha güzel yaşamalı, evlilik yıpratıcı bişey, rahat olun bırakın vakti gelince iyi biri karşınıza çıksın bir arayışa girmeyin, spontane gelişmeyen ilişkiler sorunlu oluyor zaten , şuan gezip tozup eğlenmeye bakın derimMerhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
O nasıl bir soru yahu ?? Çok mu bakımsız bir şeysin ne demek ?? Kadının kadına yaptığı su zorbaliğa bakın. Kız zaten üzülmüş buraya yazmış bu nasıl bi cümle ?? Sen evli misin ?? Çok bakımlısın demekkiYahu daha 31 yaşındasın, görende 50 yaşında evlenmedin kurudun kaldın sanacak, normal evlenme yaşı artık zaten 30 lu yaşlar, e ne olmuş arkadaşların erkenden evlendiyse sende onlardan erken meslek sahibi oldun ona bakarsan?
Allah herkese başka başka şeyleri başka başka zamanlarda nasip etmiştir.
Hiç mi çevrende akranın yok? Çok mu bakımsız bişiysin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?