Her şey için geç kaldığım sürekli yüzüme vuruluyor 😢

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.382
1.172
83
32
Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep 😢

Nolmuş evlenenlerin başı göğe mi ermiş? Mis gibi mesleğin var paran var hayata dair tecrübelerin var insanları daha iyi tanıyorsun 🧿 Demek ki içine sinmeyen şeyler olmuş ki reddetmişsin, yara olacak bir şey değil inan ki. İnşallah karşına iyi birisi çıkar tamamlanırsın. Sıkma canını. 🥰

Merhaba aradaslar. Öyle kötüyüm ki bugün. Öyle bunaldım ki..Ben 31 yaşındayım. Öğretmenim 9. Seneme girdim mesleğimde.
Ailemden ayrı yaşıyorum ama aynı ildeyiz. Arada gidip geliyorum. Köyde yaşıyor benim ailem. Genelde haftasonu ailemin yanına geliyorum. Zaten genel anlamda kendimi yanlız hissediyorum.Çevremdeki herkes evli. Çoluk çocuk sahibiler. Ben çocukluktan bu yana hep çocuk sahibi olmak istedim. Hayatımda biri vardı 8 yılımı verdim iyi ki onunla olmadı ama o var diye de çevremden gelen teklifleri reddettim. En son o gitti evlendi.
Bugün de arkadaşlarım köye geldiler buraları gezdirecektim. Ben çay demlerken babam arkadaşlara kızıma birini bulun evlendirin dedi. Sonra da eskiden babalar kızlarına birini söyleyince evlendirirdi. Yeni zamanda 100 kişiyi söyledik evlenmedi dedi.
Bu konuda ne kadar yaralı olduğumu bilmiyor. Gün boyu sürekli aklımda dolandı durdu. Zaten artık evlenmem, sevmem, sevilmem sanıyordum. Babamın bu şekilde konuşması da beni iyice bunalıma sürükledi. Her iki arkadaşım da evli çocukları var. Ben kendimi başarısız kıymetsiz hissediyorum. Keşke deyip duruyorum hep 😢
Mezarın altından yazıyorum canım 38 yaşındayım hayat çok güzel !

Yahu daha 31 yaşındasın, görende 50 yaşında evlenmedin kurudun kaldın sanacak, normal evlenme yaşı artık zaten 30 lu yaşlar, e ne olmuş arkadaşların erkenden evlendiyse sende onlardan erken meslek sahibi oldun ona bakarsan?

Allah herkese başka başka şeyleri başka başka zamanlarda nasip etmiştir.

Hiç mi çevrende akranın yok? Çok mu bakımsız bişiysin ?

Daha onceki 528282 konunuza yazdigimi tekrar yaziyorum. Kendinizi bir erkegin ilgisi, sevgisi uzerinden tanimlamayi birakin. Paraniz pulunuz var koca koca koca diye gezmek otesinde bir hayatiniz olsun.
Farklı şeyler söylememiz lazım demek ki . Bu arada o kadar haklısınız ki , insan evlenmedi diye bu kadar mutsuz olur aklım almıyor

Ne ye göre erken neye göre geç. Kulağınızı kapatıp, güzelliklere odaklanın. Olması gereken zamanda en güzel şekliyle olacaktır 😌

Birincisi geç kalmış değilsiniz, yaşınız genç. İkincisi 8 yılınızı neden harcadınız? Büyük konuşmayayım ama evlenmeyi istiyorsunuz neden 8 yıl beklediniz?

Benim ailemde öyleydi özellikle babam, daha az gitmeye ve kendime daha çok zaman ayırmaya başladım.

Bir şey olmuyorsa birileri istiyor diye oldurmak saçma ve yanlıştır, içinize sinmiyorsa sinmiyordur bu kadar basit.
Her şeyin bir zamanı var, zorlayarak, isteyerek, ittirerek yapılan şeylerden hayır gelmez.

İki haftada bir, ayda bir gidin akışa bırakın kendinizi.

25 yaşında yalnız olup karşıma kimse çıkmayan biri olarak konuyu takipteyim siz en azından ilişki yaşamısınız ben hiç sevilmedim aşk yaşamadım 🥹
Sizde acele etmiyor musunuz 25 yaşında biri olarak? :) Gezin tozun, eğlenin akışa bırakın olması gereken olur 25 yaş bu acele için nedir ya :D

Benim ailemde öyleydi özellikle babam, daha az gitmeye ve kendime daha çok zaman ayırmaya başladım.

Bir şey olmuyorsa birileri istiyor diye oldurmak saçma ve yanlıştır, içinize sinmiyorsa sinmiyordur bu kadar basit.
Her şeyin bir zamanı var, zorlayarak, isteyerek, ittirerek yapılan şeylerden hayır gelmez.

İki haftada bir, ayda bir gidin akışa bırakın kendinizi.
Sizin de mi evlilik mevzusu

Birincisi geç kalmış değilsiniz, yaşınız genç. İkincisi 8 yılınızı neden harcadınız? Büyük konuşmayayım ama evlenmeyi istiyorsunuz neden 8 yıl beklediniz?
İşi yoktu. Bugün yarın işim olacak deyip durdu. Ben yoluma bakacağım sıra sürekli gelip gitti. Ben de hep bir Umut bekledim. Zaten evlilik teklifi aldım. Ailemin haberi vardı ta ki bir bahaneyle beni terk edip gidip evlenene kadar

Back
X