Her şeyi tüm samimiyetimle anlatıp, gerçekten danışmak istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence araligi falan beklemeyin ya en acilinden evlenin.

Mesela saçlarımdan tutuyor daha haz alıyor gibiydi ben yapmayacaktım aslında ama arkamda olduğu için hızlıca girip çıktığı için yani ben artık başarabildim bu işi
Zorunlu ne anlattığını farkında mısın? Adam zorla ilişkiye giriyo seninle

3 gün sonra erekte olamazsa , agzin iburnunu dağıtıp giricek, adamda sadistlik var, normal değil zorunlu, ah be çocuğum be niye kendine bunlari reva görüyorsun, ya maddi olarak somurur, ya cinsel olarak sorunludur, sadist adam tehlikelidir, nasi anlamiyosun bilmiyorum, hala becerdim bu işi diyosun

Zorunlu tüm cinsel hayatına hakimiz forum olarak, bu adamdan da bı cacık olmaz. Erkeksiz hayata devam etmek inan zor değil neden böyle yapıyorsun anlamak mümkün değil. Diğeri seni maddi manevi cinsel olarak kullandı, ayrılır ayrılmaz şeyi kalkmayan akrabani buldun. Gerçekten neden ? Adam seni zorluyormus birde. Sen nasıl memur oldun Allasen?

Ben de düzgün birini bulmuş sandım, bu anlatılan kişi borcun miktarını duyunca ayrılır zaten evlenmekte acele etmez merak etmeyin.

Ayrilmaz cunku zorunlu memur diye hatirliyorum. Bu adamin da duzenli isi gucu yok diye hatirliyorum. Zorunlu yanlissam duzelt. Elin adamina bu kadar para harcayan birini neden biraksin adam deli mi. Daha cok evlenmek ister.

Ayrilmaz cunku zorunlu memur diye hatirliyorum. Bu adamin da duzenli isi gucu yok diye hatirliyorum. Zorunlu yanlissam duzelt. Elin adamina bu kadar para harcayan birini neden biraksin adam deli mi. Daha cok evlenmek ister.
Memur da olsa 134000 TL az bir para değil, evlenince borca da ortak olunuyor bi nevi. Ödemezse maaşına da haciz gelir, maaşın 1/3 ine sanırım el konulabiliyordu. Anca evlenmeden biraz da o borçlandırır bırakır gider sonra da.

Bu çocuğu acilen sizden kurtarmamız lazım böyle müsriflik görmedim neyinize bu kadar borca girmek madem durumunuz yok? şimdi de zavallı adama ödeteceksiniz yandı valla haberi vardır inşallah borçtan.

Sadece haciz gelse yine iyi. Disiplin soruşturması geçirebilir bu yüzden.

Adam küçük cukunden ötürü kompleksli, sert davranmazsa kendini ilişkide rahat hissetmiyo, yatakta üstünlük kurmak istiyo çünkü, sadist eğilimli, ayrıca işi yok, zorunlu memur, bı de pipiyi ve yatakta sertliği de kabul etmiş, bulunmadik Hint kumaşısinn zorunlu bu adam için. Abartmıyorum. 30 sene arada senin kadar safını, bulamaz. Zorunlu girme bu ise

Borclandirip birakmasi da bir ihtimal tabi ama issiz gucsuz adam birakip daha ıyisini nasil bulsun? Sifrelerini falan istemis demek ki cok seviyor maas kartini da alir ben senin yerine o borclari oderim derse zorunlu ben kime ne iyilik yaptim ki bu adam karsima cikti diye gece gunduz sukreder.

Kucuk pipili erkekler sert davranir zaten, yatakta kendilerini ispatlama cabasina girdikleri icin seni mutlu etmeye de calisir. Eski sevgilnin yapmadiklarini sana yapar yani zorunlu.
Gittigin yol, yol degil. Sana tavsiyem su saatten sonra takildigin hicbir erkege para yedirme, borclanma. Birak onlar ismarlasin, gezdirsin. Hem etinden hem sutunden faydalaniyorlar. Sen henuz evlilige karar verebilecek olgunlukta degilsin, bari paran cebinde kalsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…