- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ay sert davrandığında erekte oluyor diyor bence de orada bir sıkıntı var.Ay o adam tabi.
İlişkiye zorladı demişti hatta.
Ay ideal koca adayıİki ayda çok sakin ama beni sürekli kontrol eden biri gibi instagram şifrem hepsini istedi benden
Borcumu söyledim ancak 130 bin olduğunu bilmiyor ;( ilk kez bi evde kaldık o zaman sert bi şekilde yanlışlıkla oldu dedi. Zaten çok acımıştı kendimi öne ittim, bi ay sonra tekrar görüştük o gün regl oldum ama iğrenmedi yaptı , ayda bi kes buluştuğumuz için şu an çok midem bulanıyor. Ama o iğrenmediğini söyledi
Zorunlu ne anlattığını farkında mısın? Adam zorla ilişkiye giriyo seninleMesela saçlarımdan tutuyor daha haz alıyor gibiydi ben yapmayacaktım aslında ama arkamda olduğu için hızlıca girip çıktığı için yani ben artık başarabildim bu işi
Ben de düzgün birini bulmuş sandım, bu anlatılan kişi borcun miktarını duyunca ayrılır zaten evlenmekte acele etmez merak etmeyin.
Memur da olsa 134000 TL az bir para değil, evlenince borca da ortak olunuyor bi nevi. Ödemezse maaşına da haciz gelir, maaşın 1/3 ine sanırım el konulabiliyordu. Anca evlenmeden biraz da o borçlandırır bırakır gider sonra da.Ayrilmaz cunku zorunlu memur diye hatirliyorum. Bu adamin da duzenli isi gucu yok diye hatirliyorum. Zorunlu yanlissam duzelt. Elin adamina bu kadar para harcayan birini neden biraksin adam deli mi. Daha cok evlenmek ister.
Adam Zorunluya cıbıl foti atmış duşta.Katibin Ruhu duşta foto olayı ne guzum
Sadece haciz gelse yine iyi. Disiplin soruşturması geçirebilir bu yüzden.Memur da olsa 134000 TL az bir para değil, evlenince borca da ortak olunuyor bi nevi. Ödemezse maaşına da haciz gelir, maaşın 1/3 ine sanırım el konulabiliyordu. Anca evlenmeden biraz da o borçlandırır bırakır gider sonra da.
Memur da olsa 134000 TL az bir para değil, evlenince borca da ortak olunuyor bi nevi. Ödemezse maaşına da haciz gelir, maaşın 1/3 ine sanırım el konulabiliyordu. Anca evlenmeden biraz da o borçlandırır bırakır gider sonra da.
Hayır bende istedim yapma dedim ama kendimi acıdığı için biraz geri çeksem de çok güzeldi . Bilmiyorum çok farklı hissediyorum.Zorunlu ne anlattığını farkında mısın? Adam zorla ilişkiye giriyo seninle
Tamam beybisuHayır bende istedim yapma dedim ama kendimi acıdığı için biraz geri çeksem de çok güzeldi . Bilmiyorum çok farklı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?