Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Yav böyle saçma şey mi olur niyet etmiş böyle bulunmuş. O bi defa olmasi istenen şey için adaktir. Okulu kazanirsam kuzu kesicem gibi. 1 Anneniz ordan yemiş sizi
2 resmen bonkör ve düşünceli gözükmek için yalan uydurmus uymanizi istiyor.
3 Allah'tan sizi kandırmamis azcik insafliymis

Evet
Sabah pişman oldum
Daha görmemiş
Babama dedim siler misin die görmeden
Tamam silicem yazmış

Kaybedince annem aynısını almış ya kıyamam de geç kocan da olsa el oğlu bir imzayla karı koca bir imzayla düşmansınız bunu unutma annenin adını hırsıza çıkarırlar gerek yok
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
Yani tek taraflı bakınca
“Yalan söyleme, dürüst ol” olayı oluyo ama öyle değil işte
Annemi karalamış oluyorım

Niyet edince daha çabuk bulunuyor kısmını anlamadım. Bu işin manevi boyutunu, inancı kast ediyorsanız eğer, ee yalan söylemek de o inanca ters değil mi? Hele bu kadar keyfi bir yalan için, bu kadar çelişmeye lüzum var mı? Annenizi çok tuhaf buldum açıkçası. Yerinizde olsam yalan söylemem. Yalan söylüyor bir de ortak ediyor ve bunu da alt tarafı bir bileklik için yapıyor. Ne bileklikmiş yav... Annenizi karalamayın, önce ona söyleyin yalan söylemediğinizi, sonra eşinize söylersiniz eski bilekliğim diye.

İşte tam da bu
Teşekkür ederim
Uygulamadığım kötü bir planı anlatmak hiç doğru olmaz

Ben olsam bilekliğin kaybolan bileklik olduğunu söylemeyi bırak annemin söylediklerini bile söylerdim kesin. Her şeyi anlatırdım. O kadar dürüst bi insanım. İçimde bişey tutamıyorum
Ama işte bu farklı bir olay oluyo
Mesela diyorlar ya namus davası
Aşırı büyük bir olayda yalan söylemek olmuyor işte
İçinde bulunduğun durumdan kurtulmak zorumda kalıuorsun
Annemin Şeref’i de önemli eşimin gözünde

MESAJI sildirdim babama
İş çıkışı vericem keseyi zor olsa da annemle yüz göz olmak
Eşim gececi olacak zaten bugün
Ben anneme giderim veririm
Emin’im babam, kardeşim, annem karşı çıkıp cephe alacaklar ama benim kesin Kararım annemin yalanına ortak olmamak
Sadece bunu en az hasarla atlatmanın yolunu arıyorum

Sız dogru olanı yapın...
Gerisini onlar düşünsün..

Sanırım ben yalana gitmezdim. Bu kadarcık şeye yalan söyleyene sanırım bi daha güvenmezdim.

Durumu eşinize anlatıp annenize çaktırmamasını söyleyebilirsiniz

Yani annemin dediğini yapıp eşime yalan da söylemem
Annemin planını anlatarak küçük de düşürmem
O yüzden dedim eşinizle ilişkinize göre karar verin diye. Bizim ikimizin ailesinde de bundan çok daha acayip davranışlar olduğundan böyle bişeyi eşime anlatsam en fazla güler. En iyisi annenize yalan söylemek istemediğinizi anlatarak çevreye bilekliğim bulundu demeniz olur

Şimdi anneniz o bilekliği buldu ve sizden bunun eski bileklik değil de annenizin aldığı yeni bir hediye olarak mı lanse etmenisi istiyor. Bunun kılıfı olarakta ben böyle niyet ettim Allah buldurdu mu diyor.
Kusura bakmayın ama anneniz sizi üçkağıtçılığa, yalana ve dolana teşvik ediyor. Hayır ben niyetini de anlamadım. Yani anladım da kondurmak istemiyorum.
Böyle bir durumu eşiniz size yapsa ne hissederdiniz. Önce bunu düşünün.

Çünkü unutmayın ki gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…