- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Yalan söylemem yeni alınmış gibi ama annemin planını söyleyip düşman edememÖyle nihetmi olurmuş ya allah allah annende yani
Sen doğruyu söyle eşine
Eşinede söyle annem böle dedi çaktırma falan de bari
iki taraftada aklın kalmasın
Evet aceleci davrandım mesaj çekerekCok gereksiz bir msj olmus. Neden bukadar agir msj yazdiniz ki. Kabul etmiyorum dediğini diyip konuyu kapatabilirdiniz
EvetBiraz fazla uzatmışsınız mesajı da. Anne niyetini anlayamadım, eşime yalan söyleyemem. Yarın sana keseyi geri vericem gibi sade ve kararlı bir mesaj yeterli olurdu. Şimdi annenize gereksiz mağduriyet yaratmış oldunuz. Eğer whatsapp ise o görmeden silin bence.
HayırAnnenizin herzaman boyle istekleri olurmu
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorumKaybedince annem aynısını almış ya kıyamam de geç kocan da olsa el oğlu bir imzayla karı koca bir imzayla düşmansınız bunu unutma annenin adını hırsıza çıkarırlar gerek yok
Yani annemin dediğini yapıp eşime yalan da söylememAnnenin isteği çok acayip
Ben olsam çoktan eşime ötmüştüm annem böyle değişik bi isteklerde bulundu benden diye.
Eşinizle aranızdaki ilişkiye göre karar verin bence
İşte tam da buNiyet edince daha çabuk bulunuyor kısmını anlamadım. Bu işin manevi boyutunu, inancı kast ediyorsanız eğer, ee yalan söylemek de o inanca ters değil mi? Hele bu kadar keyfi bir yalan için, bu kadar çelişmeye lüzum var mı? Annenizi çok tuhaf buldum açıkçası. Yerinizde olsam yalan söylemem. Yalan söylüyor bir de ortak ediyor ve bunu da alt tarafı bir bileklik için yapıyor. Ne bileklikmiş yav... Annenizi karalamayın, önce ona söyleyin yalan söylemediğinizi, sonra eşinize söylersiniz eski bilekliğim diye.
Ama işte bu farklı bir olay oluyoBen olsam bilekliğin kaybolan bileklik olduğunu söylemeyi bırak annemin söylediklerini bile söylerdim kesin.Her şeyi anlatırdım. O kadar dürüst bi insanım. İçimde bişey tutamıyorum
Sız dogru olanı yapın...MESAJI sildirdim babama
İş çıkışı vericem keseyi zor olsa da annemle yüz göz olmak
Eşim gececi olacak zaten bugün
Ben anneme giderim veririm
Emin’im babam, kardeşim, annem karşı çıkıp cephe alacaklar ama benim kesin Kararım annemin yalanına ortak olmamak
Sadece bunu en az hasarla atlatmanın yolunu arıyorum
Sanırım ben yalana gitmezdim. Bu kadarcık şeye yalan söyleyene sanırım bi daha güvenmezdim.Ama işte bu farklı bir olay oluyo
Mesela diyorlar ya namus davası
Aşırı büyük bir olayda yalan söylemek olmuyor işte
İçinde bulunduğun durumdan kurtulmak zorumda kalıuorsun
Annemin Şeref’i de önemli eşimin gözünde
O yüzden dedim eşinizle ilişkinize göre karar verin diye. Bizim ikimizin ailesinde de bundan çok daha acayip davranışlar olduğundan böyle bişeyi eşime anlatsam en fazla güler. En iyisi annenize yalan söylemek istemediğinizi anlatarak çevreye bilekliğim bulundu demeniz olurYani annemin dediğini yapıp eşime yalan da söylemem
Annemin planını anlatarak küçük de düşürmem
Vazgeçirmiyorum planındanKarar doğru bencede ama sizin olan bir şeyi neden annenize geri veriyorsunuz onu anlamadım
Onu ayrı verecekmişDoğum hedıyesı yerıne mı sayacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?