Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Ben esime açıklarım annem bana böyle dedi. Sende caktirma bu bizim ama senin annen mi almış demesi için böyle dua etmiş oda oldu buldu sana böyle dememi istedi de. Ben olsam boyleg yapardım esim anlayışlı Tam derdi ama senin eşin ne der bilemedim şimdi

Evwt çok haklısınız
Haklı da olsam cezası annemle kötü olmak

Yok yok acaip küçük düşer annem eşimin gözünde bunu yapamam

Annen senin birikimlere ekleme yaparak sana o bileziği yapıyor,yalancı çıkmamak için de kardeşine de aynısından yapacak,açıkçası bu iş kardeşine yaramış oluyor .

Ne keseymiş arkadaş. Kesenin içinden bilekliğini çıkar. Diğerlerini annen almış gibi göster. Bilekliği de kendin bulmuş gibi hallet. Yada annenin ağzından bir not koy keseye. Bilekliğini buldum annem gule güle tak gibi olsun bitsin. Bizde bir laf vardır çok ayıp ama söyleyeyim.
Elin ...... ile gerdeğe girilmez diye. Elin bilekliği ile hava atıp hediye olmaz.

ediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi
Anam o nasıl niyet gız?
Gerçekten anlamlandıramadım.
Madem bulduğunda almış gibi yapmaya niyet etmiş (hala burdaki mantığı çözemedim), bileklik sizin bilekliğiniz, size öyle yapsaymış, eşinize yapmanıza gerek yokkİ.

Bence söyleyin eşinizle aranızda hiç bir sır olmamalı.
Zaten öncede anneniz almış bir daha annem aldı demeye ne gerek var ki.
Hatta annenizin bulmak için niyetlendiğini falan da anlatın eşinize ne olacak ki

3 yıl önce kaybolmuş birseyin yeni bulunması gerçekten dışarıdan bakınca inandırıcı olmuyor .Bende yillardir bavulla seyahat ederim ve esyalqrimi boşalttıktan sonra iyice bir kurcalar bakar öyle kaldırırım .Ufacık taşlı küpe mi bile görüyorum koca bileklik nasıl gözükmez anlayamıyorum .

Acaba anneniz bilekliği değil ama altınları kullanmış olabilelir mi ? Sonra tamamlayınca çıkarmıştır ortaya aldım vs demesi de bundandir belki .Birde kardesinize alacak yol yapıyor yani bak sana aldım kardeşine de almak lazım diye . Kardeşinizde ablama almış bana niye almiyo diye dolduracak kendini ne gereksiz bir durum yaratmış anneniz ??

Evet dürüst olmak gerekli ama bunu kv kız yapsa eşiniz size gerçeği söyler mıydı sadece merak ediyorum ?

Birde sizin evlenmeden önce aldığınız birseyin bulunmasi ile ilgili neden eşiniz mutlu olsun diye uğraşıyorsunuz anlamıyorum kusura bakmayın ama ona ne yani ? Benim eşim evlenmeden önce aldığım birşey kaybolsa kendini kahretnez bulunca da sevinç naraları atmaz benim adıma sevinir gözün aydın der geçer .

Dürüst olmak değil de sürekli eşim mutlu olsun diye doğruyu söylemek istemissniz .Gerek yok .

Fikrimi söyleyeyim evet anneniz bir dersi hakediyor aslında ama yine de onun yalancı durumuna düşmesi de olmaz .Esinize şöyle söyleyin bence ,keseyi açınca aa annem bilekliğimi.bulmus bana sürpriz yapmış vs diye sonra da bazanin veya dolabın altında kalmis biraz hasar görmüş onu tamir ettirmiş herhalde o yüzden oyle söyledi dersiniz ..

Normalde herşeyi olduğu gibi anlatma taraftariyim ama bu daha orta yolu bularak olacak sanki

anneniz 'kaybolan bilekliği ben bulursam hedıye almış gıbı kocana soyle.'
'nıyet ettım Allah rızası için kaybolan bilekliği bulmaya Aminnn.'
_hoop bıleklık çıkıyor.
anne 'bak kızım ben nıyet ettim.ona göre ha'.
'annem nıyet ettı.kocama annem hedıye aldı demelımıyım?yalan söylemelimiyim.ama annem üzülürse'
diğer yanım'o bıleklık zaten benimdi.kayboldu ve bulundu.dolambaçlı işlere ve hayat arkadaşıma gereksız bır yalan soylemek tabiki saçma olur.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…