- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi Whitechocolate-2020
-
Evwt çok haklısınızŞimdi anneniz o bilekliği buldu ve sizden bunun eski bileklik değil de annenizin aldığı yeni bir hediye olarak mı lanse etmenisi istiyor. Bunun kılıfı olarakta ben böyle niyet ettim Allah buldurdu mu diyor.
Kusura bakmayın ama anneniz sizi üçkağıtçılığa, yalana ve dolana teşvik ediyor. Hayır ben niyetini de anlamadım. Yani anladım da kondurmak istemiyorum.
Böyle bir durumu eşiniz size yapsa ne hissederdiniz. Önce bunu düşünün.
Çünkü unutmayın ki gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyları vardır.
Yok yok acaip küçük düşer annem eşimin gözünde bunu yapamamBen esime açıklarım annem bana böyle dedi. Sende caktirma bu bizim ama senin annen mi almış demesi için böyle dua etmiş oda oldu buldu sana böyle dememi istedi de. Ben olsam boyleg yapardım esim anlayışlı Tam derdi ama senin eşin ne der bilemedim şimdi
Kardeşime aynısını yapmaz da dikkat çekmesin die dioAnnen senin birikimlere ekleme yaparak sana o bileziği yapıyor,yalancı çıkmamak için de kardeşine de aynısından yapacak,açıkçası bu iş kardeşine yaramış oluyor .
Evet de annem ille de kendi almış gibi yapmak istiyorBen anlamadım bunca oyuna ne gerek var ki, bileklik bulunduysa buldum denir kola takılır.
Anam o nasıl niyet gız?ediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi
Kesedeki faturayı anlamadım. Onu koyarak eşini kaldıracağını mı düşündü. Eşin bilekligin o kadar etmeyeceğini bilmez mi?Kardeşime aynısını yapmaz da dikkat çekmesin die dio
Yani bu kadar absürd bir niyet değil miAllah’ım, Antalya’ya tatile gidince hatıra olsun diye aldığım ama sonra kaybettiğim yüzüğümü bana buldurursan ben de Brad Pitt’le beraber olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?