hafizami_silsem
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Mayıs 2017
- 23
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi hafizami_silsem
-
bu kararı eşin değil sen vermelisin. o ancak fikrini belirtebilir, yasak koymak ne ola ki? 5 yaşında mısın?esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
çevrendekilere bişey demek zorunda değilsin. görüşmek istemezsen görüşmezsin.oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
Hemen hemen benzer seyler yasadim hamileyken ve logusaligimda evliligimde cok kotu olaylar yasadim hatta dovduler beni...esime anlatmadim hala mesafeli gorusuyorum.esim beni dovsun ac biraksin suruneyim istiyor ablam ama masallah esim iyi biri kufur dahi etmez evimizde.biz esimle kavgaliysak mutluolur ablam surekli guler bunu anladiktan sonra hic belli etmemeye basladim.simdide cocuklarimi doldurur.kizimla kavga etmem icin elinden geleni yapar bende tuzagina dusuyorum bazen ama annem olene kadar ite kaka gidiyorHerkese hayirli cumalar .
Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
Başlığa hasta oldumHerkese hayirli cumalar .
Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
Hic gorusmemek olmaz ama bu donemde uzaklasmak en iyisi Benim annemde sinirimi ziplatiyor Ay sen nasıl dogurcan doguramazsin, bebek belki ölmüştür kontrole git gibi sözleri beni benden alıyor
cozebildiysen bana da citlansanabaşlığı çözmeye çalışıyorum 2 saattir beynim yandı
:)başlığı çözmeye çalışıyorum 2 saattir beynim yandı
anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yanibaşlığı çözmeye çalışıyorum 2 saattir beynim yandı
evin en büyüğü müsünüz? ne bileyim acaba annenin babanın ikinci evliliği de sen aslında annenin kızı değil misin? yani aklıma başka birşey gelmedi kusura bakma. Bir anne kızına neden böyle davranır ki?anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?