hafizami_silsem
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Mayıs 2017
- 23
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi hafizami_silsem
-
Bosanma nerden cikti bide onla uğraşmiyim :)))Iyi deyin kapatin. Cok sey beklemeyin madem kiriliyorsunuz. Esinize de fazla soz hakki tanimayin bu konuda, onu ilgilendirmez. Siz cocuk degilsiniz ki kiminle ne surede goruseceginize veya gorusmeyeceginize siz karar verirsiniz. Bugun kocaniz iyidir,yarin da obur gun de iyi olacaginin garantisi yoktur. Kimse kotuyu yasayin istemez burda ama bir de bosanma durumunda gorun o harika kocanizi diyorum baska da bir sey demiyorum. Ayaginizin altindaki dunyayi bile ceker alirlar emin olun.
Valla kimse bosanmak icin evlenmiyor ama iste hayatimizin gercekleri. O mukemmel kocisleri bosanirken goremiyorum, siginma evleri o kadincagizlarla doluBosanma nerden cikti bide onla uğraşmiyim :)))
Ay evet ya, koca neredeydi lar lar konusmaya var ama is olunca tozÇok yarım yarım anlatıyosunuz.
Çocuğunuz kaç yaşında? Birde bu kapatma işlemi nasıl birşey elinizle 2 saat mi tutuyosunuz? Pamuk vb bişeyle kapatıp 2 saat sonra mı açıyosunuz ? nedir
İşleri varsa neyapsınlar 5dakikalık birşey değil ki isteğiniz?
O çok bilmiş eşiniz neredeydi işimi vardı yoksa.
Eşinizi ailenizle ilişkilerinize karıştırmayın ne bugün ne yarın. Mutlu anlarınızı anlatın sadece kavgalar kızgınlıklar sizde kalsın.
Görüşmek istemiyosa o kendi ailesiyle görüşmesin sizinkine karışmasın
bunlari onceki sayfalarda acikladim okursaniz gorursunuz esim 8 de geliyor dogru duzgun yemek yemeden 1 saat gozunu kapatiyor her gun ama gunluk en az 3 saat kapatilmasi gerek ayrica ben kocama daha hic kocis demedim o ne cirkin bi laf nonis der gibiAy evet ya, koca neredeydi lar lar konusmaya var ama is olunca toz
Ben dediniz demedim zaten , buradaki arkadaslar bilir kocasina toz kondurmayanlarin agzindan konusuyoruz geneldebunlari onceki sayfalarda acikladim okursaniz gorursunuz esim 8 de geliyor dogru duzgun yemek yemeden 1 saat gozunu kapatiyor her gun ama gunluk en az 3 saat kapatilmasi gerek ayrica ben kocama daha hic kocis demedim o ne cirkin bi laf nonis der gibi
her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazim
Sayfaları okumadan gelip sivri sivri yorum yapıyorlar ya.. Kadın 40 yılda 1 annesinden bir yardım istemiş, hayır cevabı almış. Ama çarpıtılıp niye "sürekli sürekli anneni yardıma çağırıyorsun, çocuğunu niye ona baktırmak istiyorsun" olmuş. Kocası, aile huzuru için karısının ailesi ile mesafe koymak istemiş, haklı da. Ama konu boşanmaya dönmüş. Kadın kocasına eşim diye hitap etmiş, iş kocişe dönmüş. Kadının düşmanı yine kadın sahiden... Büyü de gel çocuk, oku da gel üye!
+1Sinir krizi nedir nasil gecirilir bilmiyorum,hayatta hic bir seyi o kadar buyutmedim
Esiniz sizi ailenizden men etme hakkina sahip degil,ona bu izni kendiniz vererek tepenize cikariyorsunuz,ileride indiremezsiniz.
Son olarak ne olursa olsun ,en kotu aile bile en iyi esten daha iyidir. Asla anami babami birakip da koca demem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?