- Konu Sahibi hafizami_silsem
-
Çok geçmiş olsun, şu göz bantlarından kullansanız olmuyor mu?anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
Esin istedi diye bu karari alma.esinle otur konus sevgi duymak zorunda degil ama mesafeli olarak arada bir gorusebilirsinizesim cok yufka yurekli biridir. 10 yıldır tanışıyoruz ailemle iyi olayim diye her seyi yapti babamla annemle kardeslerimle konustu maddi manevi cok cabaladi ama bisey degismiyor insanin icine zorla sevgi ekilmiyor
sorun da o zaten dogumumda yanima gelmedi ailem bebek gormeye geldiler sonra bi saat oturup gittiler kizim cok kotu hastalandi bir ay hastameden cikamadik esim isinden kovulckti izin almaktan para pul istemedik sadece bi gelip bakmalarini istedim. sebepleri ise cok yogunlarmis cocuk bu hastalanirmis zatn eve yorgun geliyorlarmis gibi eften puften seyler cocuk iyileşince akrabalari toplayip oturmaya geldilerSen ne istiyorsun?onemli olan bu aileni tamamen silmek dogru mu ?hayat bu hastalik var cenaze var tamam mesafeli ol ama silmek nedir bir de esinin lafiyla bu karari almak nedir?
anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
o zaman evinize gelirlerse görürler. hiç kendinizi uzmeyin. Eşinize de hak verdim yani. Zor durumda olunca aileden yardım isterken böyle tepki verse ailem bende görüşmesini istemem .basligi acikladim.kizlar bu cumle bir haftadir beynimde donup duruyor cok agrima gitti oz annem nasil.torununa boyle bisey der
oyle yapiyoruz zaten her cesit bandimiz var doktor oteki cok iyi goruyor o yuzden tembelleme hizli olur ihmal etmeyin diyor surekli genetik bir hastalik bu anneannesinin aynisi kizima gecmisÇok geçmiş olsun, şu göz bantlarından kullansanız olmuyor mu?
Tamam bunlar hakli sebepler bisey diyemiyorum.bu noktada senin yapman gereken herhangi bir akraba yada komsunla nasil görüsüyorsan o sekilde görüşmek madem onlar doguma hastaliga evlatlarina degil de komsularina gidiyormus gibi yapiyorlar sende oyle yapacaksin cozum bu kadar basit esine de aynen soyersinsorun da o zaten dogumumda yanima gelmedi ailem bebek gormeye geldiler sonra bi saat oturup gittiler kizim cok kotu hastalandi bir ay hastameden cikamadik esim isinden kovulckti izin almaktan para pul istemedik sadece bi gelip bakmalarini istedim. sebepleri ise cok yogunlarmis cocuk bu hastalanirmis zatn eve yorgun geliyorlarmis gibi eften puften seyler cocuk iyileşince akrabalari toplayip oturmaya geldiler
evimize ne zaman gelseler sorun cikiyor malesef ben dayanamiyorum esime gidelim diyorum bozuk olmasin ara diye kac kere evlerinden kovdular esim bi kere kapri giymisti bekar kiz kardesim var diye babam bidaha bu eve gelme dedi esime daha ne kufurler etti ama o gene baba dedio zaman evinize gelirlerse görürler. hiç kendinizi uzmeyin. Eşinize de hak verdim yani. Zor durumda olunca aileden yardım isterken böyle tepki verse ailem bende görüşmesini istemem .
biz bunu da denedik mesafe koymayi ama olmuyor habersiz geliyorlar esimden para aliyorlar küstük niye gelmiyosunuz diyolar gidiyoruz yuzumuze bakmiyolar akrabalara baska baska anlatiyolar teyzem telefon acip kizim annenlere niye boyle yapiyorsun diyo bana kiziyo benim dengem sasirdi bi cozum bulamiyorumTamam bunlar hakli sebepler bisey diyemiyorum.bu noktada senin yapman gereken herhangi bir akraba yada komsunla nasil görüsüyorsan o sekilde görüşmek madem onlar doguma hastaliga evlatlarina degil de komsularina gidiyormus gibi yapiyorlar sende oyle yapacaksin cozum bu kadar basit esine de aynen soyersin
uzak degil cok yakiniz agrima giden de bu zatenUzak değil misiniz zaten. Sizi üzenlerle ailenizin huzurunu bozanlarla neden görüşesiniz ki ??
Herkese hayirli cumalar .
Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
başlığı çözmeye çalışıyorum 2 saattir beynim yandı
esim bana daha bir kere bile bagirmadi kotu soz soylemedi gorusmemi de bagira cagira degil onlar sana da cocuklarimiza da zarar veriyor yıllarca ugrastik olmadi artk tercih yap bizim.huzurumuzu bozma benim de gucum kalmadi dedi annemin babamin oksamadigi saclarimi esim kokladi hep el ustunde tuttu ben sevgiyi aski merhameti onunla ogrendimSinir krizi nedir nasil gecirilir bilmiyorum,hayatta hic bir seyi o kadar buyutmedim
Esiniz sizi ailenizden men etme hakkina sahip degil,ona bu izni kendiniz vererek tepenize cikariyorsunuz,ileride indiremezsiniz.
Son olarak ne olursa olsun ,en kotu aile bile en iyi esten daha iyidir. Asla anami babami birakip da koca demem yani.
esim bana daha bir kere bile bagirmadi kotu soz soylemedi gorusmemi de bagira cagira degil onlar sana da cocuklarimiza da zarar veriyor yıllarca ugrastik olmadi artk tercih yap bizim.huzurumuzu bozma benim de gucum kalmadi dedi annemin babamin oksamadigi saclarimi esim kokladi hep el ustunde tuttu ben sevgiyi aski merhameti onunla ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?