- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.841
Off yok ya böyle ıyı ona kalsa bu yazÇok geç değil mi kız?
Sağ ol ya evlilik kötü mü bırde sureklı yan yana sıkılıyor mu ınsan
Hayır canım sıkılmakla ilgili bir durum degıl bu.Sağ ol ya evlilik kötü mü bırde sureklı yan yana sıkılıyor mu ınsan
Ben isi geregi cok görmedgm icin sıkılmadm henüzSağ ol ya evlilik kötü mü bırde sureklı yan yana sıkılıyor mu ınsan
Bari 1 yıl olaydı kız. 2023 e dayanır bu gidişle, düğünde bor çıkartırsınız.:))Off yok ya böyle ıyı ona kalsa bu yazazcık bekarlığın tadını çıkaram valla afakanlar basıyor anca hazır hissederim
Bir tane konu vardı abisi varmış evlenmeyen dert yanıyordu ablası kısmet arıyormuş kardeşine okudun mu o konuyuKumsalda dugun istiyorum.... Gelinlik gitmem diyordum vazgectim gıyıcem...
Hadi bana kısmet bulalım
Akıllansın o da tutsun dilini bir daha yemesin ban
Öyle, konuşuyoz, amaçsızkızlar kim nerde ne olmuş acil konuya dahil olmam lazım
Okumadım aracının gorumce oldugu adamlarla cay bile ıcmemBir tane konu vardı abisi varmış evlenmeyen dert yanıyordu ablası kısmet arıyormuş kardeşine okudun mu o konuyu
Akıllansın o da tutsun dilini bir daha yemesin ban
Ben annemdeyım henuz bısey olmadı belki olur amakızlar kim nerde ne olmuş acil konuya dahil olmam lazım
Ne biliyim sürekli dibinde olucak bir de libidosu düşerse adamın canını okurum adgjkHayır canım sıkılmakla ilgili bir durum degıl bu.
Ben birbirini seven bogmayan sınırlarına saygı duyan tutkulu ve saygılı ılıskılerın sıkıntıdan bıttıgını gormedım duymadım.
Korkma sıkılmak degil.
Baska seyler oluyor.
Biz çok bir arada kaldık. Home ofis çalışıyordu elimBen isi geregi cok görmedgm icin sıkılmadm henüzgüzel yanlarıda var kotü yanlarıda evlenmeden anlayamazsn tabi her evlilikte insanlar gibi farkli karakterlere sahiptir siz evlendiginizde nasil bir karakter ortaya koyacağnza baglı
Buradan mı arıyordu?Bir tane konu vardı abisi varmış evlenmeyen dert yanıyordu ablası kısmet arıyormuş kardeşine okudun mu o konuyu
Bu şey gibi oldu hedef 2023Bari 1 yıl olaydı kız. 2023 e dayanır bu gidişle, düğünde bor çıkartırsınız.:))
Iste o sıkntılı oluyor bide ayni yerde calisanlar var daha cabuk deforme oluyor iliskileriBiz çok bir arada kaldık. Home ofis çalışıyordu elim
Olur be yaBen annemdeyım henuz bısey olmadı belki olur ama
Niye dussun ya, bosandım bılıyosun. Kesınlıkle seks hayatımız berbat veya eksik degıldı kavga ederken bile.Ne biliyim sürekli dibinde olucak bir de libidosu düşerse adamın canını okurum adgjk
Nedenlerini soruyordu, dertleniyordu. Sonra yorumlarda talip çıkan oldu şakayla karışık öyleBuradan mı arıyordu?
Biz 10 yıllık evliyiz o yüzden. Çok yıpratıcı gerçektenIste o sıkntılı oluyor bide ayni yerde calisanlar var daha cabuk deforme oluyor iliskileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?