- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.201
Ama ben tek değilim nihahahsh
Gıdıp acıklı bir konuya uzulmussun, gordum.. bıraz uzuntun gecsın dedımBugün okudum birazcık burayıama ben topiklere çok takılamıyorum yine de uğrarım
Burda bir tek ben tekim zujajajahahahaAma ben tek değilim nihahahsh
Bende varımBurda bir tek ben tekim zujajajahahaha
fbıGıdıp acıklı bir konuya uzulmussun, gordum.. bıraz uzuntun gecsın dedım
KebappBurda bir tek ben tekim zujajajahahaha
Tam olarak nereleri okudun?Bugün okudum birazcık burayıama ben topiklere çok takılamıyorum yine de uğrarım
Saka yaptım tabiki de tek ben tekim dıye topıgın yarısı tek, yarısı cıftBende varım
Brokolis diye birisinin kocasına hazırlayacağı kahve yada kahvaltı kısmınıTam olarak nereleri okudun?
Evlenırken nedımesı olacagımBrokolis diye birisinin kocasına hazırlayacağı kahve yada kahvaltı kısmını
Hosgeldin kuzum sarj ettim bende telimi hazırımBen simdi geldim, dıgerlerı nerde bilmiyorum
Sen de hosgeldın regencım, aldım kahvemı yaktım sigaramı gectım balkona..Hosgeldin kuzum sarj ettim bende telimi hazırım
Hee ben evli sanıyordumEvlenırken nedımesı olacagımBrokolis in
Yok, sevgılısı var ama henuz evlı degıl.Hee ben evli sanıyordum
Yapmaz yapmaz ben süsü bırak kahvaltı bile hazırlamıyorum
ahahhahah 3 farklı cihazla cern e data gönderirim3 farklı cihaz varŞu an bilgisayardayım. Tablet ve telefonu da kullanıyorum Bataryasını yeni değiştirdim telefonumun ama yine çok kötü. Tüm gün şarjda dursa anca kullanabilirim.
Akşam sohbeti hazırlığıHosgeldin kuzum sarj ettim bende telimi hazırım
Ne gibi meselaTövbe tövbe baska seylere sebep olcaksin paylasma sakın
Yeni gelinYok, sevgılısı var ama henuz evlı degıl.
Evlenınce beyine neler yapacaksın diye sordugumda sunumlarından bahsetti o da
ohhh sefan olsun bitanemSen de hosgeldın regencım, aldım kahvemı yaktım sigaramı gectım balkona..
Pufur Pufur...
♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?