- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.221
NiyeBence sen verme
Dediniz de aklıma geldi. Biri cinsellik topiğinde coraspin tavsiye etti yav.Ne gibi mesela
Xaomi benim TLF maşallahı var az kullanımda 2 gün şarjı gidiyorSarjiniz bitmiyor mu sizin yaa
Coraspırının faydası neymıs kıDediniz de aklıma geldi. Biri cinsellik topiğinde coraspin tavsiye etti yav.Kan sulandırıcı. Mune de dedi ki '' Kocalarınız at değil, tavsiye ettikleriniz atı bile devirir''
Bende çağırılan grupta olmak isterdim@Brokolisbenneyanginlargordum Katibin Ruhu kızlar sohbete ne zaman baslıyonuz sarja takayim teli sonra kaçırıyorum
Hahahaha bizim türk halkindan korkuyorum simdi sen bisi dersin bi yerlerine bisi yaparlar falan sonra hastaneye kosturuyolaarNe gibi mesela
Ben galiba en basında evlenme annem der en basta engel olurumBoşan dersin evlenmeden
Belki beygir gibi adamdırDediniz de aklıma geldi. Biri cinsellik topiğinde coraspin tavsiye etti yav.Kan sulandırıcı. Mune de dedi ki '' Kocalarınız at değil, tavsiye ettikleriniz atı bile devirir''
Başını yakma kaynana kahrı çekmeBen galiba en basında evlenme annem der en basta engel olurum
Yuhhh benim hiç o konularda bilgim yok. Beni cinsellik topğibe etiketleyenler yüzünden adım çıktıHahahaha bizim türk halkindan korkuyorum simdi sen bisi dersin bi yerlerine bisi yaparlar falan sonra hastaneye kosturuyolaar
Hahahahahaha, sende cocuk var mıydıBaşını yakma kaynana kahrı çekme
Hahahha tamamdir bir dahakine etiketlerimBende çağırılan grupta olmak isterdim
Uzun uğraşlar sonucu yolda inşallah kelebeğimHahahahahaha, sende cocuk var mıydı
TamamHahahha tamamdir bir dahakine etiketlerim
Bende ne bileyim +18 in vazgecilmez ismi olunca taktikler o yönde sandımYuhhh benim hiç o konularda bilgim yok. Beni cinsellik topğibe etiketleyenler yüzünden adım çıktı
Ben ayarlama konusunda taktik verebilirim. Adamı evlilik kıvamına getirme sanatı
Hani etiketim Regen@Brokolisbenneyanginlargordum Katibin Ruhu kızlar sohbete ne zaman baslıyonuz sarja takayim teli sonra kaçırıyorum
Ya kıyamam sanaUzun uğraşlar sonucu yolda inşallah kelebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?