Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dediniz de aklıma geldi. Biri cinsellik topiğinde coraspin tavsiye etti yav. Kan sulandırıcı. Mune de dedi ki '' Kocalarınız at değil, tavsiye ettikleriniz atı bile devirir''

Dediniz de aklıma geldi. Biri cinsellik topiğinde coraspin tavsiye etti yav. Kan sulandırıcı. Mune de dedi ki '' Kocalarınız at değil, tavsiye ettikleriniz atı bile devirir''
Coraspırının faydası neymıs kı

Belki beygir gibi adamdır

Hahahaha bizim türk halkindan korkuyorum simdi sen bisi dersin bi yerlerine bisi yaparlar falan sonra hastaneye kosturuyolaar
Yuhhh benim hiç o konularda bilgim yok. Beni cinsellik topğibe etiketleyenler yüzünden adım çıktı
Ben ayarlama konusunda taktik verebilirim. Adamı evlilik kıvamına getirme sanatı

Yuhhh benim hiç o konularda bilgim yok. Beni cinsellik topğibe etiketleyenler yüzünden adım çıktı
Ben ayarlama konusunda taktik verebilirim. Adamı evlilik kıvamına getirme sanatı
Bende ne bileyim +18 in vazgecilmez ismi olunca taktikler o yönde sandım o zaman bekar arkadaslara duyrulur

Uzun uğraşlar sonucu yolda inşallah kelebeğim
Ya kıyamam sana
Allah saglıkla kucağına almak nasip etsin ınsallah, guzel ıyı ınsanlarla karsılastırsın yavrunu.
Ne kadar kaldı doguma, cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…