- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #9.241
Keyifli bi uğraşUzun uğraşlar sonucu yolda inşallah kelebeğim
Şimdi adam sabah işe gitmiş, öğlen gelmiş geri dayanamıyom diye.Coraspırının faydası neymıs kı
Amin Allah razı olsun canım benim.Ya kıyamam sana ♥
Allah saglıkla kucağına almak nasip etsin ınsallah, guzel ıyı ınsanlarla karsılastırsın yavrunu.
Ne kadar kaldı doguma, cinsiyeti ne
Sen onu bide bana sorKeyifli bi uğraş
Iyy boyle adam da bana asırı bos gelir ya.Şimdi adam sabah işe gitmiş, öğlen gelmiş geri dayanamıyom diye.
Neye dayanamamış kızŞimdi adam sabah işe gitmiş, öğlen gelmiş geri dayanamıyom diye.
Konudan konuya gezip hayretler içinde kalıyorum şu an
Yok bee o ara bir etiketleme furyası oldu yoksa hiç işim olmazBende ne bileyim +18 in vazgecilmez ismi olunca taktikler o yönde sandımo zaman bekar arkadaslara duyrulur
Yaralanma durumunda kanı dinmezse görürüm o beygiri.Belki beygir gibi adamdır
Masallah, allah tamamına erdırsınAmin Allah razı olsun canım benim.Daha 2 buçuk aylık cinsiyet belli değil
Sen onu bide bana sor
Neye dayanamıyormuş.Şimdi adam sabah işe gitmiş, öğlen gelmiş geri dayanamıyom diye.
Aminnnn aminnnnnMasallah, allah tamamına erdırsın
Rabbım isteyen herkese nasip etsın
Ben baktım ama hayretlık konu bulamadım, bdv de mısın?Konudan konuya gezip hayretler içinde kalıyorum şu an
Bi düşün...Neye dayanamamış kız
Kanı sulandırıcı değil mi o. Hangi akla hizmet tavsiye ediliyor anlamıyorumYaralanma durumunda kanı dinmezse görürüm o beygiri.
Umutsuzvaka01 ya ver de bir görümcesi olsun.Yuhhh benim hiç o konularda bilgim yok. Beni cinsellik topğibe etiketleyenler yüzünden adım çıktı
Ben ayarlama konusunda taktik verebilirim. Adamı evlilik kıvamına getirme sanatı
evetBen baktım ama hayretlık konu bulamadım, bdv de mısın?
Ne kocalar varBi düşün...
Tek derdi bosalmak gıbı geldı bana, pekte ımrenılcek yanı yokNe kocalar var
Ömür boyu beddua almaya niyetim yokUmutsuzvaka01 ya ver de bir görümcesi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?