- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.151
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.461
ovvvv ovvvvv delfi çok fenaaa. buna düşmüş olamazsın dimi ?İyice karıştı hatlarBen düz memur dediğini hatırlıyorum Katip’in ama yanlış mı hatırlıyorum
Unutur muyum hiç?Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
seni sevdim tatlı kısss. Saf bir yanın var. tam sevmelikUnutur muyum hiç?
38.6
İlk okuduğumda o ne be vücut ısısı gibi demiştim.
38.5 olur anlarım
Lexacommander sakın bir söz daha söyleme! Niye biliyor musun? Çünkü inanırım
Ben inanırım dostlar beni trolleyebilirsiniz çok kolay
Sende mi brütüsssİyice karıştı hatlarBen düz memur dediğini hatırlıyorum Katip’in ama yanlış mı hatırlıyorum
O benim katipBen nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorum
Ahahahhahahaha böyle diyince bir üzüldüm, utandım bundan sonra kimseyi trollemek yok.. Böyle de minnoş bir kalbim vardır işteee alınanlar, gücenenler görsünde utansın C CalciferUnutur muyum hiç?
38.6
İlk okuduğumda o ne be vücut ısısı gibi demiştim.
38.5 olur anlarım
Lexacommander sakın bir söz daha söyleme! Niye biliyor musun? Çünkü inanırım
Ben inanırım dostlar beni trolleyebilirsiniz çok kolay
yaaaahhhhhhaahahahdlşkjdfş ne oluyor burdaO benim katip
Benimki huy
Eyvallah Calcimseni sevdim tatlı kısss. Saf bir yanın var. tam sevmelik
Çevirisini yapıyorum.seni sevdim tatlı kısss. Saf bir yanın var. tam sevmelik
Allah razı olsunn,atlattık şükür ameliyatıÇok gecmis olsun sağlıkla çıksın ameliyattan
Geçmiş olsun canım bugün gördüm bizim htaunlar yazarken.... Validenin nesi var ne ameliyatı olucak.Çok teşekkürler
Hafızası en iyi olan benim o zamanNe bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
Böyle mi girilir konuya töbe töbe. Sen nerdesin bakim AvrupalıHafızası en iyi olan benim o zaman
Lexacommander Avukat tazecik
C Calcifer muhasebeci
M MrsDelfino ingilizce öğrt mezunu
benneyanginlargordum sahaf
Katibin Ruhu adliyede memur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?