- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.441
Simdi daha tehlikeliyim
Çalışıyorum çok bakamadım
Evlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.Yav bi tekKatibin Ruhu nı trolledim
O da hakettii yani... Benim gibi birine girçiktin 2 kiri ivlindin mi? Diye soruyor ne diyim
İyi hoş diyorsunda bende o göz var mı senceEvlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.
Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.İyi hoş diyorsunda bende o göz var mı sence
Bir kere hata yaparsın eyvallah ama 2. yi yaparmıyım sence...
Üstelik gencecik yaşımda 2 kere hangi ara evlenem
Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... MisalSen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
Burda en az 15 kere delfinoyla aramızda yaş muhabbeti oldu hatta ona ablanım diyordumSen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
Yok, ben topiğin başında bi geldim, sonra bir süre yazmadım. Sonra temelli geldim.Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
Ben nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorumNe bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
26-hukuk mezunu-antalya-nba fangirll- geçen hafta fındıklarda ırgatlık yapan-anticalciferrrBen nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorum
deneyimlemiş olması lazım dimiEvlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.
katip avukat olan sen değil miydin yaaa ??Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
Neyi gerçek neyi dalgadan yazdığını ayır edemiyoruz. Ayarımız bozuyorsun ırgatNe bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
beni niye araya sokuyorsun sen26-hukuk mezunu-antalya-nba fangirll- geçen hafta fındıklarda ırgatlık yapan-anticalciferrr
Buyur gbtm
Agammm bizimleee eğleniyiiiNeyi gerçek neyi dalgadan yazdığını ayır edemiyoruz. Ayarımız bozuyorsun ırgat
Eee bizde böyleee istemiyorsan 2021 in ponçik gelinlerineee transfer edelim senibeni niye araya sokuyorsun sen
Ben gidiyorumEee bizde böyleee istemiyorsan 2021 in ponçik gelinlerineee transfer edelim seni ✌✌
İyice karıştı hatlarkatip avukat olan sen değil miydin yaaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?