Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İyi hoş diyorsunda bende o göz var mı sence
Bir kere hata yaparsın eyvallah ama 2. yi yaparmıyım sence...
Üstelik gencecik yaşımda 2 kere hangi ara evlenem
Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.

Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misal benneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...

Burda en az 15 kere delfinoyla aramızda yaş muhabbeti oldu hatta ona ablanım diyordum
O da 2 yaş büyüksün diyordu vs. İşte böyle tonla olay olmasına rağmen kaç yaşındasın diyince 40 yazıyorum o zamanda "Aaa lexa sallıyor" oluyor
Sen hep aktifsinde katibim bilmen lazım yani

Yok, ben topiğin başında bi geldim, sonra bir süre yazmadım. Sonra temelli geldim.

Ben nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorum

Neyi gerçek neyi dalgadan yazdığını ayır edemiyoruz. Ayarımız bozuyorsun ırgat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…