Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dualarım annenle ve senınle ♥
İnsallah atlatacaksiniz allahın izniyle
Sağ ol canımm,evimize bile geldik Günün ilk ameliyatıydı, rahat geçmiş şükür..Bakalım 3 haftaya patoloji çıkar dediler amaa temiz çıkacağına inanıyorum yürekten.Anestezi korkutuodu ,bunu da atlattık şükür En başından beri olan ilgin,desteğin için çok teşekkürler❣❣

Yok seni bilmiyorum ama mazeretim var ben banlıyken topiğe dahil olmuştun banlıyken girip bakmıyorum genelde ö yüzden mazeratim var asabiyim ben....
O zaman notlarına ekle bebiş ben baytarım

Geçmiş olsun canım bugün gördüm bizim htaunlar yazarken.... Validenin nesi var ne ameliyatı olucak.
Annemin meme kanseri geçmişi olduğundan şubat ayında yumurtalıklarını almışlardı.Orda polip de vardı ama temiz demişlerdi.Aylar snra yumurtalıkları alınmasına rağmen vajinal kanaması oldu.Polip yine büyümüş ve o kanama yapıomuş..ben kanayan polip kötü müdür yine kötü bişiler mi olacak korkusuyla konu falan açmıştım da zamanında..Bugün polipi aldılar, yine kürtaj falan yaptılar. Çıktı ameliyattan şükür.

Çok geçmiş olsun. İyi geçmiş galiba ne güzel iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…