- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.481
İşte gerçek bir izmirliii ben de hepsini biliyorum ama onlar hiççççç....Hafızası en iyi olan benim o zaman
Lexacommander Avukat tazecik
C Calcifer muhasebeci
M MrsDelfino ingilizce öğrt mezunu
benneyanginlargordum sahaf
Katibin Ruhu adliyede memur
Sağ ol canımm,evimize bile geldikDualarım annenle ve senınle ♥
İnsallah atlatacaksiniz allahın izniyle
Lexa nın etiketleme bildirimi gelince dan diye atlamış olabilirimBöyle mi girilir konuya töbe töbe. Sen nerdesin bakim Avrupalı
AyrıcaHafızası en iyi olan benim o zaman
C Calcifer muhasebeci
Gel kız sarılakİşte gerçek bir izmirliii ben de hepsini biliyorum ama onlar hiççççç....
Evet bana yazmistiSen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.
Hafızası en iyi olan benim o zaman
C Calcifer muhasebeci
ovvvv ovvvvv delfi çok fenaaa. buna düşmüş olamazsın dimi ?Katibin Ruhu açıklasın sana
E tamam doğru demişimSende mi brütüsss
C Calcifer demez öyle şey.Çevirisini yapıyorum.
Seni sevdim tatlı kısss. saf bir yanın var. Tam sevmelik= Ooo kekkkk, vur kafasına al ekmeğini misss gibi kızzz tam sömürmelik...
E Etegiminpilesi kuzum inanma bunlara bu calciferrr varya çok fenadır çokkkk
Lexa sarılmak istediğine emin misin?Gel kız sarılak
Yok seni bilmiyorum ama mazeretim var ben banlıyken topiğe dahil olmuştunPeki beni?
Beni, beni Bihter'ini biliyor musun
Offff offfff ahahgaagahagaga
Şimdi düşün bir tarafta Lexanın sözü değerinde benim sözüm. 5 sn düşününce kim doğru söylüyor sence
O zaman notlarına ekle bebiş ben baytarımYok seni bilmiyorum ama mazeretim var ben banlıyken topiğe dahil olmuştunbanlıyken girip bakmıyorum genelde ö yüzden mazeratim var asabiyim ben....
Annemin meme kanseri geçmişi olduğundan şubat ayında yumurtalıklarını almışlardı.Orda polip de vardı ama temiz demişlerdi.Aylar snra yumurtalıkları alınmasına rağmen vajinal kanaması oldu.Polip yine büyümüş ve o kanama yapıomuş..ben kanayan polip kötü müdür yine kötü bişiler mi olacak korkusuyla konu falan açmıştım da zamanında..Bugün polipi aldılar, yine kürtaj falan yaptılar. Çıktı ameliyattan şükür.Geçmiş olsun canım bugün gördüm bizim htaunlar yazarken.... Validenin nesi var ne ameliyatı olucak.
Söyle canım ne işle meşgulsün ben bu arkadaşlae gibi unutmam bir kere yeter banaa
Ayy bak kırdın beni şimdi, Oysaki nasıl da ter kokuyorumLexa sarılmak istediğine emin misin?
Çok geçmiş olsun. İyi geçmiş galiba ne güzel iştee...Annemin meme kanseri geçmişi olduğundan şubat ayında yumurtalıklarını almışlardı.Orda polip de vardı ama temiz demişlerdi.Aylar snra yumurtalıkları alınmasına rağmen vajinal kanaması oldu.Polip yine büyümüş ve o kanama yapıomuş..ben kanayan polip kötü müdür yine kötü bişiler mi olacak korkusuyla konu falan açmıştım da zamanında..Bugün polipi aldılar, yine kürtaj falan yaptılar. Çıktı ameliyattan şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?