- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #14.501
Şükür geçti bitti.Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. İyi geçmiş galiba ne güzel iştee...
Veteriner misin? Ooo süperrr o zaman sana bir şarkı hediye edeyimO zaman notlarına ekle bebiş ben baytarım
Baytar hanım kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olur musun?O zaman notlarına ekle bebiş ben baytarım
Ne şirin bir meslekO zaman notlarına ekle bebiş ben baytarım
Çok çok geçmiş olsunAnnemin meme kanseri geçmişi olduğundan şubat ayında yumurtalıklarını almışlardı.Orda polip de vardı ama temiz demişlerdi.Aylar snra yumurtalıkları alınmasına rağmen vajinal kanaması oldu.Polip yine büyümüş ve o kanama yapıomuş..ben kanayan polip kötü müdür yine kötü bişiler mi olacak korkusuyla konu falan açmıştım da zamanında..Bugün polipi aldılar, yine kürtaj falan yaptılar. Çıktı ameliyattan şükür.
bunu da yapmazsın sanmıştır. Lexa yanılttın beni. Tahmin edilebilir odun artık. Üzgünüm
Beni sahiplenBaytar hanım kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olur musun?
Sen ne is yapıyodun yaa kimsede sormuyor bakAyy bak kırdın beni şimdi, Oysaki nasıl da ter kokuyorum
oğlum için sahipleneceğim. O yüzden gelin istemiyorumBeni sahiplen
Ses etmem, köşemde otururum, az yerim, masrafım yoktur. Deprem olursa önceden haber veririm
Guzel haberlerle gel ınsallah, allah herkesın anasına babasına saglık versın en rahat edecekleri zamanlarda hastalıklarla ugrasmasın kimseSağ ol canımm,evimize bile geldikGünün ilk ameliyatıydı, rahat geçmiş şükür..Bakalım 3 haftaya patoloji çıkar dediler amaa temiz çıkacağına inanıyorum yürekten.Anestezi korkutuodu ,bunu da atlattık şükür En başından beri olan ilgin,desteğin için çok teşekkürler ❣❣
Evcil hayvan besliyor musun
He ya dışladılar mı beni acepSen ne is yapıyodun yaa kimsede sormuyor bak
Ooo çıtır erkekkkkkkkk en sevdiğimmmm... Al beni all oğluşunaaa 17 sene sonra kıyarız nikahııoğlum için sahipleneceğim. O yüzden gelin istemiyorum
Ben mi kızİngilizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?