- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.721
Calciii yazmasa katip soruyor sanirdim adsfsfschsvabYeni mi evlisin?
3 ay oldu ama yıllardır birlikte yaşıyoduk zaten düğün filan yapmadık gelinlik de giymedim sevmiyorum ya ne biliyim ama alışmışım adama işte o yüzden kabul ettim evliliği yine de bazen zorlanıyorumYeni mi evlisin?
En bekar nasıl oluyoYok kendisi en bekarımız evlileri çok sever
Hoşgeldin bu arada
AşkolsunCalciii yazmasa katip soruyor sanirdim adsfsfschsvab
ooo daha çok yeni. Aynı evin içinde de olsa insan iş resmiyete dökülünce otomatik güncelleme geliyor. Yeni versiyon yüklenmiştir3 ay oldu ama yıllardır birlikte yaşıyoduk zaten düğün filan yapmadık gelinlik de giymedim sevmiyorum ya ne biliyim ama alışmışım adama işte o yüzden kabul ettim evliliği yine de bazen zorlanıyorum
Aşkolsun
Yok ya bizde herşey aynı ben sürekli Akçay da kaldım yazın oda yanıma geldi gitti bu hafta o şehir dışında iş için gitti ama denize giriyor geziyor filan bizde yok kısıtlama filan olsa zaten kesinlikle yapamazdım önceden hazırlık okumuşum gibi :))))ooo daha çok yeni. Aynı evin içinde de olsa insan iş resmiyete dökülünce otomatik güncelleme geliyor. Yeni versiyon yüklenmiştir
Zamanla oturur her şey
Kadının kıyafetiyle olan savaşı=100 yıl savaşlarıböyle bir şey olabilir mesela
Sanırım 1 gün felan.İlk ban kaç gün sürüyor
Ona göre bir polemik var da gireceğim.
Acaba değer mi diye düşünüyorum
Ben 2 idiİlk ban kaç gün sürüyor
Ahahhaha soruya katibin ilk cevap vermeside manidar olmusİlk ban kaç gün sürüyor
Geçen de baya kesin gibiydi ama yine gitmedi KatipAhahhaha soruya katibin ilk cevap vermeside manidar olmusilk banın günahı olmaz hedercim
Munenin insaf edeceği tuttu.Geçen de baya kesin gibiydi ama yine gitmedi Katipİlk banın günahı olmaz ama en etkilisidir
Diyorum o haldeAhahhaha soruya katibin ilk cevap vermeside manidar olmusilk banın günahı olmaz hedercim
Ahahhahah et etDiyorum o halde
Özleyin beniAhahhahah et et
Dur bakalım katip gibi iyi bir cocuk olursan gargameli görmezsinÖzleyin beni
Katip ballıysa demekDur bakalım katip gibi iyi bir cocuk olursan gargameli görmezsin
Yazdin mi heyecanla bekliyoruzKatip ballıysa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?