- 19 Mayıs 2020
- 47.905
- 215.419
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.741
Aman ne bal. Balın geldiği yere bak, kk da ban yimemek. Gökten 1 milyar TL düşecek yerde.Katip ballıysa demek
Pas verdim bakalım gol olacak mıYazdin mi heyecanla bekliyoruz
Iyiyim Calcimm sen nasılsınRegen_ nasılsın
Tabiki ben şikayet ettim. AffetmemBurda ban olayı da bi garip ya geçen neye başlandığımı hic anlamadım. Bi konuda iki üç mesaj kadar münakaşa olmuştu aramızda o arkadaş da ben de banlanmışız ne o beni şikayet etti ne ben onu halbuki. Ne olduysa 3.bir kişi ikimizi şikayet etmiş ikimiz de gitmişiz cok komikti ya. Halbuki biz birbirimize alınıp küsmedik bile yani
Bende iyiyimIyiyim Calcimm sen nasılsın
Bizim bansızlara ban nasıl bisi diye teşvik ediyordum hosgeldin
Tahmin ediyordumTabiki ben şikayet ettim. Affetmem
Nasılsın canım
Ahahhahah dikkat et takipcilerin varAz önce de benim yazdığım mesaji alıntılamış biri o da şikayet ettiyse ansızın gidebilirimyazdığım kişi sıkıntı etmiyor başkasından dolayı gidiyorum o komik oluyor yani
İyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorumTahmin ediyordum
İyi Allah a şükür idare ediyoruz canım bdv de takılmacalar sonra goygoy umu ciddiye alıp alıntılayanlarla uğraşıyorum falan
Sen nasılsın
Kim takip ediyormuş beniAhahhahah dikkat et takipcilerin var
Aynen bizden gectii artık Calciii tüm olaylara şoyle bakıyorumBende iyiyim
Amaann boşver biz böyle güzeliz
Eğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsınKim takip ediyormuş beniya dikkat ediyorum banlanmamak için ama birinin şikayet etmesi yetiyor heralde halbuki hakaret falan da yoktu geçenki mesajlarda mesela. Gideceğimiz varmış demek
Ban denince aklıma Merve geliyor hepİyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorum
Hmm anladım olabilir o zaman biri bana taktıysaEğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsın
Evet o yoğun bu aralar sanırım. Gelir inşallahHmm anladım olabilir o zaman biri bana taktıysa
benneyanginlargordum de yok sanki dimi denk gelmiyorum pek
Bak katibi kimse tanımıyor o yüzden de banlanmıyorBan denince aklıma Merve geliyor hepdoğru diyorsun tutamıyorum bazen kendimi ben. Daha dikkatli olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?