Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Burda ban olayı da bi garip ya geçen neye başlandığımı hic anlamadım. Bi konuda iki üç mesaj kadar münakaşa olmuştu aramızda o arkadaş da ben de banlanmışız ne o beni şikayet etti ne ben onu halbuki. Ne olduysa 3.bir kişi ikimizi şikayet etmiş ikimiz de gitmişiz cok komikti ya. Halbuki biz birbirimize alınıp küsmedik bile yani

Tabiki ben şikayet ettim. Affetmem
Nasılsın canım

Tabiki ben şikayet ettim. Affetmem
Nasılsın canım
Tahmin ediyordum
İyi Allah a şükür idare ediyoruz canım bdv de takılmacalar sonra goygoy umu ciddiye alıp alıntılayanlarla uğraşıyorum falan
Sen nasılsın

Tahmin ediyordum
İyi Allah a şükür idare ediyoruz canım bdv de takılmacalar sonra goygoy umu ciddiye alıp alıntılayanlarla uğraşıyorum falan
Sen nasılsın
İyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorum

Ahahhahah dikkat et takipcilerin var
Kim takip ediyormuş beni ya dikkat ediyorum banlanmamak için ama birinin şikayet etmesi yetiyor heralde halbuki hakaret falan da yoktu geçenki mesajlarda mesela. Gideceğimiz varmış demek

Kim takip ediyormuş beni ya dikkat ediyorum banlanmamak için ama birinin şikayet etmesi yetiyor heralde halbuki hakaret falan da yoktu geçenki mesajlarda mesela. Gideceğimiz varmış demek
Eğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsın

İyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorum
Ban denince aklıma Merve geliyor hep doğru diyorsun tutamıyorum bazen kendimi ben. Daha dikkatli olacağım

Eğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsın
Hmm anladım olabilir o zaman biri bana taktıysa
benneyanginlargordum de yok sanki dimi denk gelmiyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…