Herkes mi prenses

Eşinizin bu kadar uzun saatler çalışıp asgari ücretten hallice kazanması mantıklı değil. Eşim gece yarılarına kadar yoktur ama para akıyordur. Bir elim yağda bir elim balda olsa değer. Ama sizin durumunuzda para da yok koca da yok. O kadar az kazanca normal asgari ücret bir işte çalışsa sizin yükünüz azalır. Eşiniz ya daha çok kazanmanın yolunu bulmalı ya da maaşlı çalışan olmalı. Ama anladığım kadarıyla dükkan sahibi olmanın etiketi ve konforundan vazgeçmek istemiyor.

%1000000000

%1000
Bunu yazacaktim tam, yani saat 6dan sonra belli ki is yok. Pekala kapatip eve gelebili. Bence ev islerini bu kadina yikmak kolay geliyor.
Saat 10da kapatan esnaf iyi yerde bufe/tekel olabilir mesela, onlar da zaten delice is yapiyor. O durumda da evde zaten bir araba olurdu.

Normal yaygın kanı bu evet her cümlesi doğru. Ama bu öyle bir şey ki hayatı paylaşmadığın, iş bölümü yapamadığın adamla da bir süre sonra kötü hissediyorsun. Şimdiki aklım olaydı öğretmenle evlenirdim diyorsun. Tatilleri olurdu, okuldan erken çıkardı da beraber düzen kurardık diyorsun. Yoksa her işe tek başına koşturmak ömürden götürüyor her halükarda. Gerçi bu dediklerim de adamına bağlı tabii

Kimse prenses değildir de
İçinde bulunduğumuz şartları sevmekten başka çare kalmıyor
Yoksa söve söve kalkarız her güne,o da moral bozukluğu olur yani ne gerek var.
Ben sizi fazla sorumluluk üstlenmiş gördüm sadece
Çocukları arabasızken neden siz bırakıyorsunuz ki? Eşiniz bıraksın. Erkek sonuçta,sizden daha az yorulur belki. Otobüslerde çocuk taşımak kolay değil.

Eşiniz işleri fazlaca size yıkmış.

Zorluğu görmeden elindekinin kıymetini anlamıyor insan o yüzden sürekli şikayet ediyorlar. Ben bu ay yoğun nöbetlerim yüzünden kocamı çocuğumu iki üç günde bir görüyorum özlrmekten ciğerim soldu. Sabırla tayin günümüzü bekliyoruz çok bunaldım ama yapacak birşeyde yok herkesin hayatı kendine zor

Yani ben anlayamadım, adam keyfinden eve gelmiyor, zaten para da getirmiyor, siz de çocukla otobüste sürünüyorsunuz. Millet prenses değil, canının kıymetini biliyor.

Burda 2 seçenek görüyorum:

- madem para getirmiyor işten vakitlice çıkar, çocuğun görtürünü o yapar o sürünür otobüste.
- Ücretli işe girer, daha çok para getirir bir araba alır.
- Bunşara nau nau derse de eve almam, dükkanda yatsın. Çocukla otobüste sürünme kısmını asla kabul etmemelisiniz. Adam 10a kadar dükkanda çay kahve takılsın ben sürüneyim yok öyle

Ben prensesim. Tek yaşıyorum. Kendime prensesler gibi bakıyorum. Zeytinyağı şeker un su kedi kumu gibi ağır şeyleri internetten sipariş veriyorum. Geçen sene evin önüne kaR yağdı. Arabamı çıkaramadığım için belediyeyi aradım alışveriş yapacağım arabasız gidemem alışverişe diye. Eğer olur da yolda kalırsam arayacak birini buluyorum beni alması için. Ya da ne biliyim mutlaka kendimi rahat ettirecek bir yöntem bulurum.

Eğer çocuğum olsaydi eşim de esnaf olsaydi araba alması için eşime baskı yapardım ya da kredi çeker alırdım. Ya da evde çocuklarıma bakacak bakıcı tutardım.

Bence iyidir kazancınız siz kurban rolüne alışıksınız. Canınızın kıymeti yok. Her zor durumdan cikmak icin bir yontem illaki vardır.

Haaa şu da var. Araban var paran var rahat konuşuyorsun diyebilirsiniz ama zamanında dolmuşa verecek param olmadığı için 10 km yürümüşlüğüm vardı. Yani ben bu hayatın bordo berelisiyim. Her zor durumu aştım ve suan kendime sunduğum şartları hakettim .

Diğerleri de prenses değil, sadece ortak işleri paylaşmış kadınlar. Sizin gibi olan bir abla vardı, onun eşi vurdumduymaz ve kıymet bilmez bir adamdı. Eşiniz de böyle mi acaba, sizin üzerinizdeki yükü hafifletmediğini düşündürdü bana.

Evet öyle bi şey yok,söylersem ifşa olurum,arkadaşlarım da var burada küçük esnaf
O ne spesifik bir iş ki işini söyleyince ifşa oluyorsunuz

Güzel kardeşim küçük esnaf nedir, bakkaldır tuhafiyecidir vs. Bizim burda bir bakkal var, klasik mahalle bakkalı işlek bir yer de değil. 1 km içinde üç bakkal 4 market var, rekabet de bol anlayacağnız. Geçen konuştuk günlük cirom 8-10 bin ayda elime 30-40 kalıyor dedi. Bu adamın sattığı ekmek su ve sigara. Bir esnaf asgari civarında kazanıyorsa o dükkanı kapatmalı zaten. Eşiniz sizi yiyor. Ne konuda yiyor bilmiyorum ama kesinlikle anormal bir şeyler var durumunuzda.

Güçlü olayım derken pehlivan olangiller kulübünden misiniz siz de

Yoo degil tabii ki ben değilim mesela prenseslik bu demekse bir de disardan gösterilen gibi degil hicbir sey inanın
Bu sizin hayatınız o onun hayatı herkes farklı hiç kıyaslama yapmayin

Prenseslikle alakası yok, kimsenin hayatı kimseye uymaz ama sizinki bana çok zor geldi, nasıl yapıyorsunuzdan ziyade ben yapmazdım diye düşündüm
Hem çalışıp hem heryere otobüsle gitmek, üstüne üstelik her akşam 22.10 da eve gelen eş
Aile hayatınız nasıl oluyor bu durumda?
Bizim çocuklar en geç 21.30 da yatıyor, sonra biraz eşimle başbaşa takılıp 22.30-23 gibide biz yatıyoruz. Bunu yaparken prenses gibi hissetmiyorum, normali bu bence

Hiç premses olmadın olmayıda hiç istemem böyle kadinlardan hiç de hoşlanmam bana kendi işini hiç bir erkeğe muhtaç olmadan yapan kadınlardan lazım gerisi kocasınin piremsesi olmaya devam etsin

Asgari ücretten hallice kazanıyor yanına birini alacwk durumda değil bi de onun olması gerekiyor yani verebilse bile olmaz çırak vs. Usta lazım gibi düşünün
Oo asgari ücretten halice bir maaş üstelik,
çektiğiniz bu eziyete değmiyorki
Bunu normal karşılıyorsunuz demekki başka türlüsü size prenseslelik geliyor.

Esiniz sperm bankasi mi?

Ben hiç anlamadım zaten araba alacak kadar iyi kazanamıyorsa neden daha iyi çalışma saatleri olan bi işe geçmiyor.
Hem çalışıp hem çocuklara bakıp muhtemelen tüm temizlik ve yemek işlerini yapıyorsanız evliliğiniz oldukça kötü bir sözleşme haline gelmiş.
Herkes prenses değil ama siz resmen rambosunuz bi araba almalı yada eşinizin en azından 9 da gelmesini sağlamalısınız bence.
Tabi tüm bunlar imkan dahilinde olacak şeyler ekmek aslanın ağzında, zorundaysanız çok düşünüp kendinizi üzmemin bi anlamı yok

Hiç premses olmadın olmayıda hiç istemem böyle kadinlardan hiç de hoşlanmam bana kendi işini hiç bir erkeğe muhtaç olmadan yapan kadınlardan lazım gerisi kocasınin piremsesi olmaya devam etsin
Her işini kendini yapn kadın olmak ayrı
Çocukların tüm yükünü üstlenip çocukları babaları varken onsuz büyütmek ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…