- 24 Eylül 2010
- 6.195
- 20.262
- 548
Eşinizin bu kadar uzun saatler çalışıp asgari ücretten hallice kazanması mantıklı değil. Eşim gece yarılarına kadar yoktur ama para akıyordur. Bir elim yağda bir elim balda olsa değer. Ama sizin durumunuzda para da yok koca da yok. O kadar az kazanca normal asgari ücret bir işte çalışsa sizin yükünüz azalır. Eşiniz ya daha çok kazanmanın yolunu bulmalı ya da maaşlı çalışan olmalı. Ama anladığım kadarıyla dükkan sahibi olmanın etiketi ve konforundan vazgeçmek istemiyor.
Eşinizin işi rahat anladığım kadarıyla. Sadece kendi başına çalışıyor asgari ucret kadar kazanıyorsa, takılıyor demekki gece 10a kadar.
Muhtemelen çarşıda esnaflarla çay, kahve falan derken geçiyor saat.
Düzenli bir işe girse bu rahati bulamayacak. Siz prenses değilsiniz ama esiniz baya prens gibi.
Normal yaygın kanı bu evet her cümlesi doğru. Ama bu öyle bir şey ki hayatı paylaşmadığın, iş bölümü yapamadığın adamla da bir süre sonra kötü hissediyorsun. Şimdiki aklım olaydı öğretmenle evlenirdim diyorsun. Tatilleri olurdu, okuldan erken çıkardı da beraber düzen kurardık diyorsun. Yoksa her işe tek başına koşturmak ömürden götürüyor her halükarda. Gerçi bu dediklerim de adamına bağlı tabiiEşinizin bu kadar uzun saatler çalışıp asgari ücretten hallice kazanması mantıklı değil. Eşim gece yarılarına kadar yoktur ama para akıyordur. Bir elim yağda bir elim balda olsa değer. Ama sizin durumunuzda para da yok koca da yok. O kadar az kazanca normal asgari ücret bir işte çalışsa sizin yükünüz azalır. Eşiniz ya daha çok kazanmanın yolunu bulmalı ya da maaşlı çalışan olmalı. Ama anladığım kadarıyla dükkan sahibi olmanın etiketi ve konforundan vazgeçmek istemiyor.
O ne spesifik bir iş ki işini söyleyince ifşa oluyorsunuzEvet öyle bi şey yok,söylersem ifşa olurum,arkadaşlarım da var burada küçük esnaf
Güçlü olayım derken pehlivan olangiller kulübünden misiniz siz deSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Prenseslikle alakası yok, kimsenin hayatı kimseye uymaz ama sizinki bana çok zor geldi, nasıl yapıyorsunuzdan ziyade ben yapmazdım diye düşündümSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Oo asgari ücretten halice bir maaş üstelik,Asgari ücretten hallice kazanıyor yanına birini alacwk durumda değil bi de onun olması gerekiyor yani verebilse bile olmaz çırak vs. Usta lazım gibi düşünün
Esiniz sperm bankasi mi?Slm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Ben hiç anlamadım zaten araba alacak kadar iyi kazanamıyorsa neden daha iyi çalışma saatleri olan bi işe geçmiyor.Slm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Her işini kendini yapn kadın olmak ayrıHiç premses olmadın olmayıda hiç istemem böyle kadinlardan hiç de hoşlanmam bana kendi işini hiç bir erkeğe muhtaç olmadan yapan kadınlardan lazımgerisi kocasınin piremsesi olmaya devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?