- Konu Sahibi Evrimnecla
-
bu söylediğin şeyKızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Büyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hamile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyorKader bize ilişkilerde gülmedi kariyerde sırıtsa bari.
Hiç bu açıdan bakmamıştım teşekkür ederim şuan aydınlanma çağı yaşıyorumBüyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hanile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyor
Herkesin hayatını nasıl bu kadar iyi bilebiliyorsunuz kiBüyük çoğunluğa da gülmüyor ki. Evlenince gülmüş olmuyor ki.eski hayatında kaç tane cinsel açıdan sorunlu, iktidarsız adama denk geldin, ya da ilişkiye girmeyi beceremeyen adama.yine döndün dolaştın cinselliğe getirdin diyecekler ama eee evliliğin asıl nedeni cinsellik zaten.yoksa herkes ev arkadaşıyla yaşardı. Demem o ki becerebilenden çok beceremeyen var. Eee bizim çürük diye attığımız herifler de evlenip durduğuna göre.evlenenlerin de çok büyük bir kısmına gülmemiş oluyor kader ilişki konusunda. Adamla aynı evin içindesin ayda bir defa kendi zorunla arkan dönük poziyonda 3 dakika seks yapıyorsun.all işte bunlar da evlilik.sokakta orada burada görüp durdukların.bunlar hamile de kalıyorlar haa.2,3 tane de çocukları oluyor.sen sanıyor musun ki o çocuklar sabah akşam sevişerek, zevkten kendinden geçilerek yapılıyor.ne iktidarsız herifleri evlendirdik . Sen tanımadığın için kıskanırsın ben acıyorum.hayat o kadar basit birşey değil.
Hiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Etraf bu tarz konulardan geçilmiyor.formun fiks ve en çok açılan konularından. Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.evet zaten yaşınız küçükmüş.şu an istekli görünen erkekler sayesinde gururunuz kabarıyor anlayabikiyorum ama işin aslını olgunlaştıkça anlıyorsunuz.Herkesin hayatını nasıl bu kadar iyi bilebiliyorsunuz kiSabahta denk geldim sizi linçledikleri bir kaç konuya. Cinsellik istemeyen bir erkek bana baya hayalüstü geliyor şimdi ki erkeklerin aklı fikri cinsellikte tam tersi. Genç kızları bırakıyorlar cinsellik yaşamadıklari için erkekler tam tersi bu yüzden ayrılan kız arkadaşlarım var. Size nasıl erkekler denk gelmiş bilmiyorum ama hayalüstü geliyor bana baya
Bence siz biraz kendinizi bununla kandırıyorsunuz. Sabah ki forumu okuduğuma göre güzel diye insanları kıskanan, cinsel hayatı iyi olanları hatta hamile kalanları kıskanan birisiniz. Herkeste hayatındaki doğru kişiyi bulunca maddi manevi cinsel yönden mutlu olabiliyor.Hiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.
Ben varim yavrum ben attim hic de oyle evli gormuyorum sokaklarda. Hatta kimbilir ne dertleriniz vardir kimbilir nasil aldatiyosunuzdur birbirinizi kopekleğrr diye diye geziyorum jsjd sifir guven bu erkek milletine
Gururum neden kabarsın biri bana cinsel istek duyuyor diye? Tam tersi sinirlenirimHiç okumuyor musunuz forumu ? Ya da yaşınız mı küçük ? Etraf bu tarz konulardan geçilmiyor.formun fiks ve en çok açılan konularından. Bu arada o azman görünen erkekler evlenip, aradaki özlem duygusu kalkınca dediğim profile dönebiliyor.iki cilveleşme değil yani olay.lafla peynir gemisi yürümüyor.her denilene inanmayın.2 dakikada boşalan heriflere sorsan en az 1 saat gidiyordur yani.evet zaten yaşınız küçükmüş.şu an istekli görünen erkekler sayesinde gururunuz kabarıyor anlayabikiyorum ama işin aslını olgunlaştıkça anlıyorsunuz.
iyi tamam.sen de inşallah o kişilerden olursunBence siz biraz kendinizi bununla kandırıyorsunuz. Sabah ki forumu okuduğuma göre güzel diye insanları kıskanan, cinsel hayatı iyi olanları hatta hamile kalanları kıskanan birisiniz. Herkeste hayatındaki doğru kişiyi bulunca maddi manevi cinsel yönden mutlu olabiliyor.
Konu sahibi niye kendini avutur gibi bir düşüncenin içine girsin? Neden nişanlanan, evlenen insanların sırf cesaretsizlikleri yüzünden bir yuva kurduklarını varsaysın? Anlamadım doğrusu.Şöyle düşün.Belki onların da sorunlari var ama düğün yaparken cesaret edip ayrilamadilar.
Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Size öyle geliyor imkanı olan boşanıyor. Diğer evli çiftlerin çoğuda sadece katlanıyor.Ay bilmiyorum ya herkes çok mutlu. Dillendirince kıskanç gibi görünmek istemiyorum ama bi mutsuz benmişim gibi geliyor
Size öyle geliyor imkanı olan boşanıyor. Diğer evli çiftlerin çoğuda sadece katlanıyor.
Çünkü evlilik zannedildiği gibi mükemmel bir şey değil. Bu zamanda aklı olan evlenmiyor.Ben evlilik haberinden çok boşanma haberi duyuyorum
Hayata neresinden baktığımız çok önemli.
Bence bu evlenenlerin çoğu pandemi den sonra düğün(mekan)masrafından şimdi de deprem nedeniyle ev eşya masrafından kurtuldukları icin herkes rahatça evleniyor olabilirKızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı
Ben nişan atali 9 ay oldu aynı şeyi düşünüyorum. Cervemdekilerin benden sonra kısmeti açıldı da bana inat da herseylerini anlatiyolar gibi geliyo. Mutlu olsunlar tabi ki ama yeni evli arkadaşlarimdan bile nişan atmak isteyip nikah var diye cesaret edemeyenleri duydum. Yani biz çok güçlüyüz. Herkesin secebilecegi , kaldırabileceği bir durum değil bu.Ay bilmiyorum ya herkes çok mutlu. Dillendirince kıskanç gibi görünmek istemiyorum ama bi mutsuz benmişim gibi geliyor
Umarım, cidden çok yıprandım..Ben nişan atali 9 ay oldu aynı şeyi düşünüyorum. Cervemdekilerin benden sonra kısmeti açıldı da bana inat da herseylerini anlatiyolar gibi geliyo. Mutlu olsunlar tabi ki ama yeni evli arkadaşlarimdan bile nişan atmak isteyip nikah var diye cesaret edemeyenleri duydum. Yani biz çok güçlüyüz. Herkesin secebilecegi , kaldırabileceği bir durum değil bu.
Elbette mutlu olacagimiz günler de gelecektir. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?