Herkesin morali neden bozuk

eskarem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
123
48
298
Adana
merhaba benim çevremdeki herkesin morali o kadar kötü ki dertleşebikecrğim hiç kimse yok. Herkese bir merhaba diyorum derdini anlatıyor herkes ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ama hem kendi sorunlarım hem de onlara sorunlarıyla baya bir moralim daha kötü oluyor neden herkesin moreli kötü neden kimse mutlu olamıyor benim aslında sorunlarım yok ben hepsinin üstesinden gelebiliyorum ama arada dertleşip bileceğim akıl alabileceğim insanların olmasını istiyorum ve şuan hayatım akıl alabileceğim kimse yok herkesin morali bozuk. benim sadece biraz motivasyona ihtiyacım var oda spora yazıldım biraz fit olmak istiyorum bakımlı olmak istiyorum bu tarz basit ve kız muhabbetleri ama neyse ben bunları şu anda bile kimseyle yapamıyorum sadece buraya içimi dökmek için yazdım sevgilerle

Evet iç dökmek güzeldir ve çok rahatlatıcı.aslinda bir dost çok iyi gelir.o da dertli olsa bile konuşursunuz ikiniz de birbirinizin dertlerini dinlersiniz.oyle biri olsaydı hayatında çok iyi gelirdi.

Evet insanlar neden moralsiz anlamiyorum oysa her günümüz olaysız, super!

+1

Bu ülkede yaşayıp da mutlu olabilenleri görünce aklıma şu meşhur deyiş geliyor. "Ignorance is bliss" ...

Moral de yok,yasama sevinci de yok.Benimde cevremdekiler oyle.Benim yasama sevincimi de alıyorlar elimden.Pis suratsızlar

Ya amannn
Artık çözdüm bu olayı
Millet sen dert yanma diye anlatıyor
3 ay önce olmuş bitmiş olayı bildiğin
Ballandıra ballandıra anlatan bir milletiz
Çok ciddi olmadığı halde akrabaların dertlerine inanmıyorum
Tecrübelerim sonucu hiç bir akbabaya da dert anlatmam
Onlar benim derdime bile layık değil

yaşam şartlari hayatta kapabilme sartlari yeteri kadar stresli zaten birde ailevi sorunlar ve sorumluluklar yuklenince maalesef kimse cok mutluyum diyemiyo artik sanirim

Dün sabah, öğle ve akşam olmak üzere tam 3 farklı konuda eşimle kavga ettim. Sinirimden çektim gittim yattım dokuzda, gece birde geri kalktım oturdum. Dün aslında çok alelade şeylere inanılmaz sinirlendim. Kendimi tanıyamadım. Kendimden korktum. Ne bu şiddet bu celâl! Birilerine ağız burun dalıcam bugünlerde ya bakalım

Spor salonundan bir arkadaş edinirsin mutlaka. Günaydın veya işte ne zaman gidiyorsan ona göre selamlaşman yeterli hemen muhabbet oluyor zaten. Herkes depresif değildir oradada :zd

Valla ben çok mutluyum.
Nasılsın diye sorana muhteşemim diyorum.
Genelde de böyleyimdir, bir derdim yoksa

Ama milletin derdini dinlemekten ve şikayetten sıkıldım. Bazen çok uzatan olursa off valla ben dert dinleyemiyorum diyorum. Ya da anneme falan "annecim uzun uzun şikayetini konuşmayalım. Çözümü konuşalım. Nasıl çözebiliriz?" Diyorum

Ülke olarak cok b...ktan zamanlar geciriyoruz
İnsanlar hep kosturmacadalar
Yasam mucadelesi veriyorlar gecim derdindeler
Artık hiçbirsey eski zamanlardaki gbi kolay elde edilmiyor
Terör cinayet tecavüz maddi sıkıntılar
Cahillik vs vs
Bunları bire bir bizler yasamasak da etkılenıyorız bence

Herkesin morali bozuk.
Herkes birbirinden şikayetçi.
Herkes haktan hukuktan bahsediyor.
Ama insanı yine insan çiğniyor.
Bencillikten ölüyor millet.
Rabbena Rabbena hep bana hep banacı dolu ortalık.

Fit olmak kız muhabbeti deyince sen ben bir güldüm mesela.
Öyle ciddi dertlerin üstüne komik geldi bana ne bileyim.

Hayat zor işte herkese başka yerden.

Sağlık var çok şükür diyorum.
Sinir, stres yüzünden o da gidecek erkenden diye endişe içindeyim.

Allah sonumuzu hayır etsin. Amin..

çok normal değil mi?

sürekli savaş kapıda gibi, terör, pahalılık, dolar olmuş 3.4 4ü bulur bu gidişle. tvde bile eskisi gibi eğitici eğlendirici programlar yok, paso yarışma kavga gürültü

hayat pahalı, yarınımız belirsiz. şu ülkede yarın ne olacağını bilen bir tane vatandaş yoktur. her şey sağlıksız, hava bile kirli soluduğumuz, denetim az... kadınlar olarak kadın erkek eşitliğinde en düşük ülkelerden birinde yaşayarak üstümüzde daha fazla hissediyoruz bu baskıyı.

gençliğim çürüdü yemin ediyorum...

beni de yazın listeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…