- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Yaa ben şundan hoşlanmıyorum: "sadece aptallar mutlu olur. Ben çok akıllıyım. Ondan mutsuzum"
Tabii mutsuz olan herkes birer einstein. Herkes tesla. Herkes madam curie. Sorsan ortalama okullar bitirmişlerdir oysa.
Yahu zaten esas marifet yüksek bir eğitim ve bilinç düzeyi ile mutlu olmak. Mutlu etmek. Üretmek. Esas başarı bu.
Mutsuzum demek cok kolay ve tam tembel işi.
"Çocuklara tecavüz ediliyor. O nedenle mutsuzum" lafı da bana salakca geliyor. Çünkü mutsuzum diyip depresif olursan, kötü şeyleri değiştirmeye enerjin olmaz. Nokta.
Tebrik ederim yine konuyu ortalama okullar bitirenlere getirmeyi başarmışssınız.
Tamam biliyoruz siz ortalamanın çok üstünde bir eğitim aldınız, harika bir kariyeriniz var ve biz "ortalama" okullar bitirenlerin karşınızda hiç söz hakkı yok.
Ayrıca cehalet mutluluktur sözünü de tamamen yanlış anlamışssınız. Cehalet kesinlikle mutluluktur bakınız : dolar 3.50 olmasına rağmen egonomi çoh iyi diyen ve sadece yandaş kanal izleyen amca, bakınız : kafasını evlilik programından kaldırmayan ve Ebru Gündeş boşanınca onu için üzülen teyze.
Bunun örnekleri çok ve kimse size mutlusunuz diye aptalsın demiyor. Ben de özel hayatımda çok mutluyum çok medeni şartlar altında yaşıyorum huzurlu bir hayatım var ama ülkeye bakınca mutsuz oluyorum. Çünkü size "salakça" gelse de ben tecavüze uğrayan çocuklar, şehit düşen askerler, ölen insanlar için üzülüyorum. Empati yeteneğiniz olsa eminim siz de üzülürdünüz.
Ayrıca size bakarak da gayet iyi örnekleyebiliriz ki sadece öğretim değil eğitim de şart. Karşılıklı diyalog kurabilmek için. Dev egolar olmadan. Karşındakini ezmeden.
Ben süper eğitim aldım oldum ben mükemmelim değil yani. İnsan biraz kendini bilecek. İlave olarak da yukarıda yazdığım gibi empati...
Eğitimden kastımız okul okumak ise, üniversite öğrencisiyim. Mutsuzum. Çünkü geleceğim konusunda endişeliyim. Gerek sosyal, gerek ekonomik nedenlerden dolayı endişeliyim.Tebrik ederim yine konuyu ortalama okullar bitirenlere getirmeyi başarmışssınız.
Tamam biliyoruz siz ortalamanın çok üstünde bir eğitim aldınız, harika bir kariyeriniz var ve biz "ortalama" okullar bitirenlerin karşınızda hiç söz hakkı yok.
Ayrıca cehalet mutluluktur sözünü de tamamen yanlış anlamışssınız. Cehalet kesinlikle mutluluktur bakınız : dolar 3.50 olmasına rağmen egonomi çoh iyi diyen ve sadece yandaş kanal izleyen amca, bakınız : kafasını evlilik programından kaldırmayan ve Ebru Gündeş boşanınca onu için üzülen teyze.
Bunun örnekleri çok ve kimse size mutlusunuz diye aptalsın demiyor. Ben de özel hayatımda çok mutluyum çok medeni şartlar altında yaşıyorum huzurlu bir hayatım var ama ülkeye bakınca mutsuz oluyorum. Çünkü size "salakça" gelse de ben tecavüze uğrayan çocuklar, şehit düşen askerler, ölen insanlar için üzülüyorum. Empati yeteneğiniz olsa eminim siz de üzülürdünüz.
Ayrıca size bakarak da gayet iyi örnekleyebiliriz ki sadece öğretim değil eğitim de şart. Karşılıklı diyalog kurabilmek için. Dev egolar olmadan. Karşındakini ezmeden.
Ben süper eğitim aldım oldum ben mükemmelim değil yani. İnsan biraz kendini bilecek. İlave olarak da yukarıda yazdığım gibi empati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?