Yalniz kalmami istemiyomus evde takıntılı bu konuda ben kalabilirim korkmuyorum diyorum ne olur ne olmaz Kalma diyogece niye onlarda kalmanı istiyo
yahu orası balta girmemiş yağmur ormanımı kapını kilitlersin olur biterYalniz kalmami istemiyomus evde takıntılı bu konuda ben kalabilirim korkmuyorum diyorum ne olur ne olmaz Kalma diyo
Buda sevgi gostergesidir aklinca korumaya çalışıyorYalniz kalmami istemiyomus evde takıntılı bu konuda ben kalabilirim korkmuyorum diyorum ne olur ne olmaz Kalma diyo
Haklısınız anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Bosancam diyorum sonra diyo ben seni yari yolda birakmam ama kırıyor sürekli sanki ben taşım herseyi kaldırmak zorunda değilim çok doluyum gerçekten napcagimi şaşırdım şeytan diyo çek git ama yapamiyorumYalnizligin en kotusu seni anlamayan insanlarla beraber olmandir....
Sevgili konu sahibesi baktiniz anlamiyor anlatmayin en azindan yorulmamis olursunuz dert etmeyin kendize dua edin bol bol anlatir Allah cellecelaluhu....yaranamazsiniz kimseye sayginizi sevginizi eksik etmeyin ama icinizden geldigi gibi davranin kizdinizmi soyleyin anlamadilarmi anlamiyorsun konuyu kapatiyorum diyin kapatin yorulmayin
Yok gece kalmaya bahane olmaz annem gelsin diyorum sürekli yorma kadını diyo ailesiyle konuşcam artık kalmak istemediğimı soyluycembence güzel bahaneler bul. mesela bir akraban gelir yanına, yada bir arkadaşın
Şiirden nasıl yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın ya ailesiyle görüşmeDigim dönemde burnumdan getirdi vurdu bile asagiladi bugün dedim ki her zaman annemlere çaya gidelim yemeğe gidelim sen onlarla mutlusun benle değil dedim işte birlik Dirlik olsun istiyorum ben diyo senin ailen gibi mi olalım diyo ama gina geldi insan karısına zaman ayırır ya böyle evlilik olmazBaştan taviz vermeseydin keşke,niye her gün görüşmeye zorluyor ki.Hadi o zorluyor sen niye kabul ettin?
Bir de yazınızda son satır hariç hiçbir noktalama işareti kullanmamışsınız.Sanki hepsi tek cümle gibi,zor okudum
Ben diyo kimsenin evde yalniz kalmasını istemiyorum diyo ama Bunaltıcı artık bağırıp çağırmak istiyorum başım ağrıyor artık onun is arkadaşları var eşleri yalnız kalıyo onlar can değil mi ben korkmuyorum kalmak istiyorum cildirtiyo beni artikBuda sevgi gostergesidir aklinca korumaya çalışıyor
Aman çalarlar bizi :)yahu orası balta girmemiş yağmur ormanımı kapını kilitlersin olur biter
Nöbeti var tren garinda çalışıyo da haftada bi gececibu adam geceleri nerde
Ha bir de dövüyor?Şiirden nasıl yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın ya ailesiyle görüşmeDigim dönemde burnumdan getirdi vurdu bile asagiladi bugün dedim ki her zaman annemlere çaya gidelim yemeğe gidelim sen onlarla mutlusun benle değil dedim işte birlik Dirlik olsun istiyorum ben diyo senin ailen gibi mi olalım diyo ama gina geldi insan karısına zaman ayırır ya böyle evlilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?