Herşeyimi kaybettim

Bence yaptığı yardımlar kurtarmış kendini şehir mahvoldu minicik çocuklar enkaz altinda psikolojim alt üst oldu
bende aynisini dusundum cana gelmesin mala gelsn diyoruz hep

mal karinca misali toparladikca olur olacak yani hep birlikte uapacagiz

Ne güzel yazmışsın. Aklımızla dalga geçiliyor resmen. Gözümüzün gördüklerini kulaklarımızın duyduklarını bilmiyor muyuz?

30 yaşında hiç bir şeysiz değilsin, yanılıyorsun. Sağlığın var, bu çok kıymetli. Ayrıca bir işin var.
İnşallah dedikleri gibi bir sene içinde evler yapılırsa, sahip olduğun sağlığın ve işin sayesinde bir sene idare edebilirsin.
Diliyorum ki bu evler tamamlanana kadar yardımlar da gelir. Dilerim

Her şey insan için. Hiç birimizin garantisi yok. Hiç bir şeyimize güvenmemek gerek.
Rabbim inşallah herkese sağlık versin, sağlık olduktan sonra her şey zamanla olur, umutsuz olmayalım

Son düzenleme:
Lütfen ama lütfen... Mal bir şekilde tekrar gelir. Şükür siz iyisiniz. Ev de, araba da tekrar gelir. Şuan hala yaşadıklarınızın etkisindesiniz. Böyle düşünerek sadece kendinize eziyet ediyorsunuz. Bunu kendinize yapmayın. Bir tek siz değil milyonlar aynı durumda. Mutlaka birşeyler düzelecek yoluna girecek. 10 Şehrimiz içinde tüm Türkiye seferber oldu. Kendinizi misafir olarak yük olarak görmeyin. Ülke olarak herkes sizlere destek olmak için canla başla savaşıyor. Bizlerin sizler için yapabileceği birşey varsa söylemeniz yeterli.

99 depremini yaşamış, uzun süre çadırda kalmış biri olarak sıkıntılarınızı anlıyorum ama çevrenize bu kadar saldirmanız doğru değil. Hepimizin kişisel ihtiyaçları, standartları var. Birkaç ay içinde yeni normale dönecek herşey. Hayattasınız, ailenize çok şükür bişey olmamış. Memursunuz, maaşınız yatacak... çoğu insana göre oldukça şanslısınız bence.

Allah yardımcınız olsun.Kurtuldugunuza şükredin.Sag çıkamamak yada rahatsız da cikabilirdiniz.İnsallah tekrardan kazanırsınız.

dayanma gücü ve kolayliklar diliyorum.. insan evinden iki gun ayrilsa düzenini, yatagini, havlusunu dahi özlüyor... yasadiklariniz ve hissettikleriniz cok normal... umarim kisisel olarak gecici olarak da olsa kalacaginiz yer hallolur en yakin zamanda, marketler acilacak. her turlu ihtiyacinizi temin edersiniz...
depremzede degilim fakat farkli nedenlerden evimi, hic kullanmaya kiyamadigim canak, tencerelerimi oylece ardimda koydum...iste o zaman idrak etmistim , evim esyam malim vs hepsi gecici.... farkli ulkeye geldim kisisel tek esyam yokken.. inanin hepsi yeniden yerine geliyor. siz de yine yuvam diyeceksiniz tek oda dahi olsa... esyalarinizin daha guzellerini temin edeceksiniz... eskisinden daha guzel duzeninize doneceksiniz... uzmeyin caninizi.. ALLAH yardimciniz olsun, yasaminizin kalaninda hep en guzel gunlere uyanin insallah....

O kadar dualarımızdasınız ki inanın evlere sığamıyoruz. Kurban olduğum Allah ım size ve sizin durumunuzda olanlara bir çıkış yolu gösterecektir elbette.

Az daha sabır şu hengame geçsin hepimiz yanınızdayız zaten sizlere evleriniz yapılana kadar kira yardımı da eşya yardımı da yapılacak umutsuzluğa yer yok, hepsinin daha güzeli sizin olur inşallah tek derdiniz saçınızdan akan kum olsun ne olur öyle söylemeyin kendinizi de kimseye yük görmeyin öyle hissettiren varsa kendinden utanmalı siz değil

Depremde ölenlerle biz de ölüyoruz tv karşısında kurtulan her insanla bir canımız daha oluyor lütfen keşke ölseydim demeyin mal,mülk nedir yerine konulur yada konulmaz ama yaşamak çok önemli yaşamanız çok güzel.
Araba herkeste yok ev herkeste yok en marka kıfayet herkeste yok lütfen üzülmeyin yaşadığımız sürece dünyada hakkımız olana sahip oluruz.
Allah bir daha böyle büyük acı yaşatmasın hiç kimseye.Amin

Asla duyar kasmadım ve size şu an içinde bulunduğunuz durumu anlayamacağımı zaten yazdım. İnanın evde oturmaktan utanıyoruz. 11 aylık bir oğlum var ve 2.5 aylık hamileyim. Deprem olduğu günden beri kime nasıl yardım edeceğimi şaşırdım. Maddi yardımları geçtim, en son sütannelik yapacağımı dahi yazdım. Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. siz de bunları bilmeden bence yargılamayın.

her neyse, çok çok çok zor bir durumda olduğunuz için bana agresif davranmanızı anlayışla karşılayacağım. Dilerim en yakın zamanda her şey gönlünüzce olur.

Arama kurtarma ekibinde olanlar, eli ayağı öpülesi insanlar.. Sabirlarina, matanetlerine, babacanliklarina, nazik oluşlarına hayran kaldım.. İyi ki varlar..
Ah hem de nasıl… kurtarma sonrası yaşadıkları sevinç… kiminin coşması kiminin sükuneti… Allah hepsinden razı olsun

Ah kardeşim öyle deme, iyi ki, iyi ki hayattasın bizimlesin. yaşayan bilir ama inan herkes, tüm Türkiye size dua ettik kurtulabilin diye.. elimizden ne geliyorsa üç beş de yardım ettik.. ben İzmir'de ikamet ediyorum, canla başla da yanındayım. mesaj atman yeterli..

Ben o depremi yaşamış birisi olarak o günkü yardımı gözlerimle görmesem dediginize inanırım askeriye sağlıkçılar Kızılay hep birlikten çok destek oldular ekmek arabaları geziyordu anında cadirkrntler kurdular mutfakları olan banyoları olan yemek arabaları geliyordu devlet o dönemde kira yardımı yaptı 800 lira o donemde ilacına bisküvisi ne sağlık setlerine kadar herşey verildi Japonya'da bunun daha fazlasi oluyor yalnız evler nedense hep sağlam bu evlere ruhsat veren kim bulmak lazım ki şimdi hava buz gibi diasarda montla beş dakika duramiyorsun saatlerdir gocuk altında insanlar konu sahibi hiç üzülme mali mülkü yine yaparsın aracın kaskosu varsa sigorta öder herşey yoluna girer

Yengenccc seninle gurur duyuyorum ya iyilik meleği kızım benim iyiki varsın

o bir sen olacak 3 sene

Mal canın yongası demişler eskiler, insan nefes aldıkça her şeye ihtiyaç duyuyor anlıyorum seni
Bence şu an yaşadığın şokla bu kadar umutsuz, düşünüyorsun, az buz değil yaşadıkların
Kendine biraz zaman ver, toparlanmak zaman işi
Memursun bildiğim kadarıyla, en azından hayatını yeniden inşa etme umudun var, şu karmaşa bir geçsin buradan söz veriyorum sana el birliği ile destek olur eksikleri tamamlarız. Ben burayı ıvır zıvır yazışıp vakit geçirilen bir yer olarak görmüyorum, burada bir dayanışma var, şu an ülkede her yerde canla başla destek olmak için çabalıyor herkes, günlerdir yerimize sığamıyoruz. Sağ salim yaşıyor olman çok değerli ama birazda metanet lazım, kendini ayakta tutmaya gayret et, sımsıkı sarılırız sana hepimiz yeter ki diren bu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…