Ayın 18inde Barış Muslu demo yapacak buna mutlaka katılın çok iyi gelir
Ben İzmir depremi demosu ile yıllarca süren korkuyu çözdüm mutlaka katılın çok önemli çok uzun yapicam dedi
Çok iyi anlıyorum Aralık'ta olan depremde o kadar korktum ki hala asansöre binemiyorum o an öleceğim sanmıştım. Tıkırtı olsa elim ayağım titriyor. dışarda kalmaktan çok korkuyorum bu yüzden deprem çantama kuru şampuan deodorant koydum ben. siz hala yaşamanın değerini anlamamışsınız olaylar soğuyunca anlayacaksınız. Bu yüzden ölünür mü kimse de kötü yorum yapmadı ki. Elbette çok zor anlıyorum başkasının evi sürekli insanlar var ama keyiften değil ki. Bir çok insan yaşadı şahit oldu izmir depremi 99 depremleri Elazığ depremi van depremi. Bundan önce de insanlar bu duruma düşmek zorunda kaldılar. Arabanız gitti kaza anında da gidebilirdi. Zaten sigortası vardır bunu karşılar. Evet şuan deodorant şampuan bunlar çok önemli ama kafanızın üstündeki sağlam çatıdan canınızdan önemli değil. hiç su sabun yok mu? bitlenmezseniz korkmayın. Bir sürü yardım yolladık içinde şampuanlar da var. Yardım dağıtım bölgesine ulaşmaya çalışın lütfen.Ben mağduriyetimi yazıyorum enkaz altında olsam zaten yazamazdım ama bu hayat da hiç kolay değil siz hiç mülteci gibi yaşadınız mı sanki avakodo istiyorum
3 kişiye acıyın diyor Allah biri varlıktan yokluğa düşene
Neden diyor bi araştırın yaşamayan bilemez ölsem kurtulsam da oturduğu yerden yorum yapanların saçma sapan sözlerini okumamış olsam
Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz
Eski hayatımda meditasyon yapardım ama Suan tüm meditasyoncular gelse çözemez ağır travma yaşıyorum biri beni uyandırırsa bile sıçrıyorum.
Yeğenim korkutma şakası yaptı saatlerce ağladım bir daha yapma dedim tüm psikolojim alt üst
hepimizin basina gelebilcek bir sey yasiyorsunuz kuzum kimse sizr ayyyyy yaziik yapmaz,insan oldugunuzu incinebileceginizi bilerek ve severek yaninizda durur ki siz dilenmiyorsunuz zor bir donemden geciyorsunuz herkes bunun farkinda onun icin boyle seylerle kafanizi yormayinKızlar bu halde oluyor depremzedeler, ben çok gurur yaparım kimsenin bir kuruşuna tenezzül etmezdim ama şimdi bakın birilerinin herşeyine muhtaç kaldımçok zor, zaten öleceğiz bir gün keşke böyle muhtaç olmadan ölseydim
aynı şekilde ben de elimdeki stokları koydum roll on şampuan kuru şampuan normal şampuan ped. bunlar önemsiz gibi gelse de çok önemli şeyler. Özellikle ped.Ben ilk günkü tirlara deodorant ve kuru şampuan el kremi ekledim bu arada, kime gitti bilmiyorum hepsi çok tanıdık hisler..
aynı şekilde ben de elimdeki stokları koydum roll on şampuan kuru şampuan normal şampuan ped. bunlar önemsiz gibi gelse de çok önemli şeyler. Özellikle ped.
Evet canım, hayat.. Her iki durumu yaşamış birisin, bundan sonra her şey gönlüne göre olsun inşallahElazığ depreminde bende ekipteydim hatta başarı belgesi aldım, şimdi de depremzedeyim, Hayat..
umarım ulaşmıştır birilerine. bugünden sonra tamamen ulaşır diye düşünüyorum çünkü yol vs çok sıkıntılıydı. deprem sabahı 7 gibi babam yola çıktığı halde anca gece yarısı gidebilmişti normalde 8 saat sürdüğü halde. şehir içine köylere vs girmek zaten çok sıkıntı.Evet ve çocuklar için hersey oyuncak kitap tokalar etkinlikler elimde hep stok olurdu hepsini koydum
umarım ulaşmıştır birilerine. bugünden sonra tamamen ulaşır diye düşünüyorum çünkü yol vs çok sıkıntılıydı. deprem sabahı 7 gibi babam yola çıktığı halde anca gece yarısı gidebilmişti normalde 8 saat sürdüğü halde. şehir içine köylere vs girmek zaten çok sıkıntı.
siz iyi olun yeterKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Ben mağduriyetimi yazıyorum enkaz altında olsam zaten yazamazdım ama bu hayat da hiç kolay değil siz hiç mülteci gibi yaşadınız mı sanki avakodo istiyorum
3 kişiye acıyın diyor Allah biri varlıktan yokluğa düşene
Oşekilde düşünme cano, mal bu aha depremdi yangındı gidiyor elden. mala çok da kıymet vermemek gerek bazen elimizde olmayan sebeplerden uçup gidebiliyor. Ben çok anlam yüklemem eşyaya da paraya da paylaşırım, elindekileri yitirmiş biriyle paylaşmaktan hele ki hiç gocunmam. Ayıptır söylemesi daha önce maddi darda olan insanlarla paramı paylaştım asla aman bunlar da muhtaç diye düşünmedim. hepimiz insanız, bazen oluyor bazen olmuyor bende de vardı para, olmayan verdim gitti. Depremzedelere gelince şu ülkede hepimiz potansiyel depremzedeyiz zaten, kime ne olacağı hiç belli değil senin yerinde ben de olabilirdim o yüzden asla sana kimse yokluğa düştü diye bakmaz inan. Sen de kendine asla o şekilde bakmamalısın.
Lütfen böyle şeyler söylemeyin Allah korusun.Kızlar bu halde oluyor depremzedeler, ben çok gurur yaparım kimsenin bir kuruşuna tenezzül etmezdim ama şimdi bakın birilerinin herşeyine muhtaç kaldımçok zor, zaten öleceğiz bir gün keşke böyle muhtaç olmadan ölseydim
canim benim ben su hayatta bunu defalarca yasadim ..Ben de hep yardımımı yapardım burs veriyorum hala bunları ilk defa açıklıyorum bir lokma haram yemedim
Kimseye hesap bile ödetmemişimdir bir o ödediyse mutlaka diğerini ben Ödemişimdir param olmazsa yemezdim,ama işte böyle oldu, Allahım beni kimseye muhtaç etmesin yeter ki derdim , bilemiyorum neden böyle oldu
Ben de afet bölgesinde bir ilçe merkezindeyim, şu an 4. Güne geleceğiz bulunduğum yerde ne elektirik var, ne su var. Tuvalet bile yoktu genç yaşlı, kadın erkek ağaçsız yerde taş duvar aradik hacet gidermeye,Allah razı olsun bilmemne derneği bir tuvalet iki çamasir makinası yolladı. Her an sıra olsa da en azindan 3. Gün bir Tuvalet var. Koca ilçede başka girilecek tuvalet yok çünkü susuzluktan öyle pis hâlde ki asla kullanılamıyor. Ölüleri yıkamaya bile su yok ve bugün 4. GünO zaman simdiki gibi guclu bir devlet de yoktu. 2. Gun temiz su ve yiyecek imkani oldu. Simdi bir yandan devletimiz, diger yandan bizler size sonuna kadar yardimci olmak icin haziriz.
Bence yaptığı yardımlar kurtarmış kendini şehir mahvoldu minicik çocuklar enkaz altinda psikolojim alt üst olducanim benim ben su hayatta bunu defalarca yasadim ..
yaptigin yardim, verdigin sadaka illaki sana donecek
sen su an bir an kendini caresiz hissettigin icin bunlari dusunuyorsun ..
inan toparlanacagiz
sukur nefes aliyorsin sagliğn yerinde hersey girecek duzene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?