Canım üzülme ne olurKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Evet çok zor bı süreç ama ordan sağ ciktiysan Rabbimin bı bildiği vardır. Hepsi yapılır zamanla caniniza bisey olmamış. Zaman en iyi ilaç bu yaralarda sarilicak birlikte saricaz..Kızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
Allah her şeyin hayırlısını versin evim yok bu saatten sonrada asla almam ölüm bir nefes kadar yakınken 10 yıl sonrasının hesabini yapamam rabbim kimseye muhtaç etmesin o bana yeter ev almak içinde hayatimi yaşam kalitemi dusuremem olanda ayni yere gidiyor olmayan da canım sağolsunnnBakın bizler paragöz mal derinde insanlar değiliz ama insan fakir kalınca kimse yüzüne bakmıyor, hor görülüyorsun, en fakir edebiyatı yapan bile zengine farklı fakire farklı davranıyor
bir mal edinmek de öyle kolay değil biliyorsunuz bir ev için 10 yıl bir araba için 5 yıl hayatınızdan gidiyor ömür bunlar hem de en güzel yaşlarınızda yaşamınızı kısıtlıyorsunuz bir ev bi araba için dedim Ya hayatımdan gitti ve gidicek
Tamam canımız sağ ama sokakta kaldık kiralar malum ev sahipleri şimdi kiraları artıracak beğenmiyorsan çık diyecekler böyle yaşamak da iyi değil
Yoksa deprem olmayan bi şehirde başımızı sokacak evimiz olsa deprem yerinde 10 dairemiz yıkılsa oooo malım gitti demem onlar da demez
İnsanın düşündüğü mal değil muhtaç kalmak ve o temel ihtiyaçları elde etmek için çekilen mahrum kalınan süreler
Kızlar bu halde oluyor depremzedeler, ben çok gurur yaparım kimsenin bir kuruşuna tenezzül etmezdim ama şimdi bakın birilerinin herşeyine muhtaç kaldımçok zor, zaten öleceğiz bir gün keşke böyle muhtaç olmadan ölseydim
Ben sizi anlıyorum.Konu krem,sprey,kot değil aslında.Kişisel,temel ihtiyaçlarınızı karşılayamamak.Ben de öyleyim.O felaketten sağ salim kurtuldunuz.Şanslısınız.Bu açıdan düşünün.Umarım en kısa zamanda kendinizi toparlarsınız.Çok geçmiş olsun.Ailecek şehri terkettik kardeşlerimle dağıldık bugün başka başka yerlere, Suriyeliler gibi olduk ama şu var savaş çıksa ben savaşırdım başkalarında sığıntı olmak istemezdim şimdi öyle bir durum da yok çok şükür ama
herşey lüx kişisel alanım kalmadı, odam vardı, dün öyle zordu ki erkeklerle aynı odada uyudum horlayan vstırnaklarım uzadı makas yok, yüzüme güneş kremi sürerdim normal kremim yok, koltuk altıma sprey sıkardım o yok. Kot pantolonum bile yok öyle mağdurum ki
Bakın bizler paragöz mal derinde insanlar değiliz ama insan fakir kalınca kimse yüzüne bakmıyor, hor görülüyorsun, en fakir edebiyatı yapan bile zengine farklı fakire farklı davranıyor
bir mal edinmek de öyle kolay değil biliyorsunuz bir ev için 10 yıl bir araba için 5 yıl hayatınızdan gidiyor ömür bunlar hem de en güzel yaşlarınızda yaşamınızı kısıtlıyorsunuz bir ev bi araba için dedim Ya hayatımdan gitti ve gidicek
Tamam canımız sağ ama sokakta kaldık kiralar malum ev sahipleri şimdi kiraları artıracak beğenmiyorsan çık diyecekler böyle yaşamak da iyi değil
Yoksa deprem olmayan bi şehirde başımızı sokacak evimiz olsa deprem yerinde 10 dairemiz yıkılsa oooo malım gitti demem onlar da demez
İnsanın düşündüğü mal değil muhtaç kalmak ve o temel ihtiyaçları elde etmek için çekilen mahrum kalınan süreler
Çocuğunuz varsa kıyafet gönderirim canım. Hiç giyilmemiş etiketi üzerindeKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
Çocuğunuz varsa kıyafet gönderirim canım. Hiç giyilmemiş etiketi üzerinde
Mevcut düzendekilerle uzaktan yakından alakam yok ama evler konusunda çok hızlı aksiyon alacaklarını düşünüyorum.o bir sen olacak 3 sene
Ay varya ben su beğenmedim butonuna basanlara ayar oluyorum zaten fikir benim fikrim yani sana ne beğenmedim mis sen begen diye kendimi yırtıyordum zaten ayyh sinir oldum gece gece yememis icmemis eksilemiş herkesi
Ay varya ben su beğenmedim butonuna basanlara ayar oluyorum zaten fikir benim fikrim yani sana ne beğenmedim mis sen begen diye kendimi yırtıyordum zaten ayyh sinir oldum gece gece yememis icmemis eksilemiş herkesi
olumlu yorumlara bir sey demiyorum,hatta ben de begendim bir kaçını , ama üç sehrin %80 i enkaz olmuş, insanlar altında aç susuz soğukta, lafa bakar mısın evim gitti arabam gitti, kot pantolonum yok güneş kremim yok, biz kilometrelerce uzaktan depremle yatıp depremle kalkarken, saatler ilerledikçe üzülüp her çıkan canda sevinirken o hengameden sağ kurtulupta bu düşüncede olmak bana çok garip geldi , hic mi tv izlemiyorsun ya da sosyal medyaya bakmıyorsun, yakınlarını kaybedenlerin feryat figanlarını hiç mi görmüyorsun, can olsun sağlık olsun yeterki herşey yerine gelir.
Canım benim çok geçmiş olsunMerhaba ben de deprem bölgelerinden birisiyim inanın çok fazla kötü şey duydum ki artık neye üzüleceğimi şaşırmış durumdayım. Hep daha kötüsü çıkıyor çünkü. Çok şükür ailem ben hayattayız evmiş arabaymış o kadar önemsizmiş ki kendimi dışarı atabildiğimde yurttaydım her şeyi arkamda bırakıp çıktım. Umrumda da değiller. Elbet toparlanıcaz bir şeyler yapılacak şuan hepimiz birilernin yanında idare etmeye çalışıyoruz bu geçici bir süreç lütfen bu kadar umutsuz olmayın. Her şey geçecek bugünden çok daha iyi olacak. Hayatta olduğunuz için ben çok sevindim siz de sevinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?