Çok geçmiş olsun. Arabanızın kaskosu yok muydu? Kasko karşılıyor diye biliyorum doğal afetteKızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Haberlerde duydum 1 senede evlerini tamamlayip vericez diye izmirde de ayni sey oldu şuan evlerinde oturuyorlar izmirin depreminde izmirde yaşiyordum .yeni ev verseler bile insan bu yaşadiklarini unutabilirmi asla .artik denilcek cümlede kalmadiki umut dünyasinda yaşiyorum dilegimiz bir daha ayni şeyler yaşanmasin ayni acilaro bir sen olacak 3 sene
Çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.Rabbim güç, kuvvet versin.Hepimiz çok üzüldük,perişan olduk.Umarım bu günler çabucak geçer gider.Çok şükür sağsınız.Mal yerine konur caniniz sağ olsun önemli olan bu.Allah yardımcıniz olsun.Kızlar evim yok, orda burda kalıyorumdün akrabamda duş aldım saçlarımdan kum aktı burnumdan heryerimden, şehir toparlanacak diyorlar ama en az 2 senesi var. Arabam vardı o kadar özenirdim ki kullanmazdım bile, canım bir şey çekerdi almazdım öyle birikim yapıp almıştım Şuan pert üzerinde binalar var, ev yok nereye kadar beni misafir edecekler tamam biliyorum hayattayım ama ölsem daha iyiydi, 5 parasız evsiz kalmak çok fena, ne yapacağım ben ?
2. El kıyafetleri giyiyorumhayatımda ilk defa hiç bir eşyam yok ne yapacağım ya
Çok geçmiş olsun. Arabanızın kaskosu yok muydu? Kasko karşılıyor diye biliyorum doğal afette
inşallah canım tek temennimiz bir an önce sağsağlim yeni hayat kurmalarıHaberlerde duydum 1 senede evlerini tamamlayip vericez diye izmirde de ayni sey oldu şuan evlerinde oturuyorlar izmirin depreminde izmirde yaşiyordum .yeni ev verseler bile insan bu yaşadiklarini unutabilirmi asla .artik denilcek cümlede kalmadiki umut dünyasinda yaşiyorum dilegimiz bir daha ayni şeyler yaşanmasin ayni acilar
Donma tehlikesiyle karşı karşıya değilsinizHala duyar kasıyorsunuz Ya , insanın temel ihtiyaçlarının ne demek olduğunu bir bilseniz umarım yaşamazsınız siz ve mesajınızı beğenenler bitlenme tehlikesi ile karşı karşıyayım
inşallah canım tek temennimiz bir an önce sağsağlim yeni hayat kurmalarıAllahım herkesin yardımcı olsu
Amin aminnn cok dua ediyoruz bedensel yanlarin olmasak bile dualarimizla onlarla birlikteyizinşallah canım tek temennimiz bir an önce sağsağlim yeni hayat kurmalarıAllahım herkesin yardımcı olsun
Eğer şehirden ayrılma imkanınız varsa evimde misafir edebilirim dayalı döşeli her türlü ihtiyaç var şuan evde kalmıyorum boşŞehri terkedemem, burda kalmak zorundayım memurum bakalım 1 seneye ev yapacaklarmış bi sene mülteci gibi yaşayacağız Allah devletimize zeval vermesin, çekilecek çilemiz varmış
Allah bir daha yaşatmasınBen o depremi yaşamış birisi olarak o günkü yardımı gözlerimle görmesem dediginize inanırım askeriye sağlıkçılar Kızılay hep birlikten çok destek oldular ekmek arabaları geziyordu anında cadirkrntler kurdular mutfakları olan banyoları olan yemek arabaları geliyordu devlet o dönemde kira yardımı yaptı 800 lira o donemde ilacına bisküvisi ne sağlık setlerine kadar herşey verildi Japonya'da bunun daha fazlasi oluyor yalnız evler nedense hep sağlam bu evlere ruhsat veren kim bulmak lazım ki şimdi hava buz gibi diasarda montla beş dakika duramiyorsun saatlerdir gocuk altında insanlar konu sahibi hiç üzülme mali mülkü yine yaparsın aracın kaskosu varsa sigorta öder herşey yoluna girer
Japonya da evler yaylı sistemle yapılıyorBen o depremi yaşamış birisi olarak o günkü yardımı gözlerimle görmesem dediginize inanırım askeriye sağlıkçılar Kızılay hep birlikten çok destek oldular ekmek arabaları geziyordu anında cadirkrntler kurdular mutfakları olan banyoları olan yemek arabaları geliyordu devlet o dönemde kira yardımı yaptı 800 lira o donemde ilacına bisküvisi ne sağlık setlerine kadar herşey verildi Japonya'da bunun daha fazlasi oluyor yalnız evler nedense hep sağlam bu evlere ruhsat veren kim bulmak lazım ki şimdi hava buz gibi diasarda montla beş dakika duramiyorsun saatlerdir gocuk altında insanlar konu sahibi hiç üzülme mali mülkü yine yaparsın aracın kaskosu varsa sigorta öder herşey yoluna girer
o iş öyle değil işteŞu An yaşadığınız durumu, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlamam mümkün değil ne yazık ki ama ben böyle bir durumda deodorant, krem aramaz, ailem ve ben hayatta kaldığımız için şükrederdim.
Çok zoro iş öyle değil işte
bunun binde birini yaşamadığımız halde büyük düzce -gölcük depremlerinde allahım ailecek hep beraber ölelim en azından arkada önde kalan olmasın diye dua etmiştim aylarca
yaşamayan anlayamaz, şu an bunu tahayyül dahi edemiyorum
ben daha geçenki 6 şiddetindeki depremi atlatamadım tek bir bina dahi yıkılmadan
bu yaşanan resmen kıyamet
insan ne düşünür nasıl aşar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?