herşeylerini benmi yapmak zorundayım herşeyi banamı yıkmak zorundalar..!!

kvden seni hizmetçi mi sanıyor
ne demek bu ya elde yıka elde yıka
keşke yıkamasaydın "anne makinan benden de mi değerli "diye

dedim ya canm kactım diye etmedikeri kalmadı ailemlede görüşmüyordum daha 1 ay oldu annemle barısalı :) allaha sukur yanımda artık daha 20 yasındayım sureklı cocuk gözüyle bakıyor esim bile annemde yemek yemeyelım sen yap yemeklerı vs der ben kızarm o annen deme öyle alınır diye cocuk gözüyle görüyor ama etraf onun görmekdiklerini öyle iyi görüyorki

Ben size evi ayırmayın benle oturun dedm banane sizin borcunuzdan bana 750 lirayı cokmu gördn dicek biliyorm ben kımın ne oldgunu cnm ya

şimdi anlaşıldı tüm bu olanlar beraber oturmak için mi
sizin aile oldugunuzu idrak edemedi sanırsam oğlu yine yanında olsun istiyor.
madem öyle diyecek sn de bir daha sorunun olursa başka servis ara de geç..
sana acımıyorsa sen de acıma. nasıl bu kadar gaddar oluyor insanoğlu ya. o senin oğlunun eşi,namusu,sevdiği..seni bu yüzden bile daha cok sevmesi gerek.

Ben size evi ayırmayın benle oturun dedm banane sizin borcunuzdan bana 750 lirayı cokmu gördn dicek biliyorm ben kımın ne oldgunu cnm ya

Bencede telefon edip ''anne 750 lira tutmuş parça bu paraya sıfır makine alırdın ,benim maaşın tamamıda kredi kartına yetmiyor sen kesin demişsin ama mümkün değil veremem'' deyin

ayyyyy ne fena kadınmış
o zaman arayı açmak için bunlar çok yeterli sebep
şimdi ne yapıcaksın biliyo musun
kredi kartından hiç bir şekilde eve harcama yapmicaksın
eşine vermiceksin
evin ihtiyaçlarını eşine yıkıcaksın eninde sonunda patlicak o da
annen bizi bu duruma getirdi diceksin
kawga falan çıkar önce ama en azından dank eder bi şekilde
kayınvalidenle de araya resmiyeti koy derim bu böyle gitmez cünkü

eşinin birşey demesini neden bekliyosun ki? sen kendini pekala savunabilirsin. sonuçta eşinden bir şey çıkmayacağı çok açık.. ezdirme kendini lütfen, saygı sınırını aşmadan kendini savun. o bulaşığı elinde niye yıkıyosun ki git otur kendi yıkasın madem çok sinirlendim ya. ya da eşinin tepkisinden korkuyosan ellerim alerji oluyor falan gibi bişey uydur, politik davran ne biliyim.. sen ne kadar taviz verirsen o kadar tepene çıkar, aşırı cüretkar saygısız belli zaten..

Ben istiyorum kı esim arka cıksın bana noluyor ya desin nasıl yapıyorsu desin ama haklısın cok sey beklıyorum :)

Allah allah sana garezleri neymiş acaba. Ayıp bir şey

Son düzenleme:
Kimsenin seni korumasını bekleme. Eşinin bile. Sen kendini kolla.

Yapılan hiç hafife alınacak bir şey değil. Allah korusun ya acil bir durum
için size para lazım olursa... Hem herşeyi geç, o senin 1 aylık emeğinin,
alınterinin karşılığı. Küsen küssün, darılan darılsın. Çok kolaysa kazanıp
ödesin giderini.

Uygun bir dille parayı istediğini söyle mutlaka. Onlar üzülmesin diye
sen binbir konuyu düşünüyorsun, sana yazık değil mi...

bir söz var belki kaba bir tabir olacak ama " it iti ısırmaz" arkadaşım.
sen eşine ailesi ile ilgili ne kadar olumsuz konuşursan anlamaz. bir yerde ters teper.. bir yerdepolitik olmak gerek.

ama kv'niz tüm çıkış yollarını kapatmış. 750 tl az para mı ?! bu ne saçmalık .paranızı isteyin. alın terinle kazanıyorsun sen o parayı. evde oturdugun yerden gelmiyor.

Son düzenleme:
madem durumlar bu kadar karışık eşin sana hiç destek olmuyor ben senin yerinde olsam önce eşimi bir güzel denkleştirirdim..

şuna bak elin adamı seni düşünüyor maaşını önce vereyim diyor eşinde çıt yok..

ben enayi miyim işi bırakıyorum ben senin ailene mi çalışıcam bu evi geçindirmek senin görevin bir yolunu bul derim ben olsam..

sonra da sıra anasına gelir..mutlaka iste paranı arkadaşım..

ben eşime evlenirken ''adil ol,beni kendimi savunmak zorunda bırakma''demiştim..hakikaten çok işe yaradı..

Bence siz kayınvalidenize anneciğim çamaşır makinanızın parçası tam benim maaşım kadar tuttu bu ayki maaşımı sizden alırım artık diyiver gitsin.

Ay canım sinir oldum valla kadına, gelip saçlarını yoluveresim var..
Sen bu ay nasıl geçinicez, nasıl yetecek diye düşünme, bırak eşin düşünsün, hem belki dank eder sıkışınca, buna annesinin neden olduğunu.
Kv ne gidince de öyle kullandırma kendini, sanki yapınca takdir mi ediyorlar ? Nasıl olsa memnun edemeyeceksin, bari sen yıpranma, sinir olma. Kırıver birkaç tabağını bardağını ay ben beceremiyorum, çalıştım çok yoruldum başım döndü fln dersin.
Densiz şeyler!
Eşinle de bu yüzden hiç kavgaya tutuşup da haklıyken haksız duruma düşme, zaten bu ay sıkışınca 'Annenin eseri' dersin, bu laf da ona yeter.
Genceciksin daha, sana yazık değil mi ?

Canım yazdıklarını okudumda senin kayınvaliden ve eşin ikisi birbirinden tuhaf, bu durumda sana yapacak tek şey kalıyor ikisine de şöyle bir cırlayacaksın başka çaresi yok bu işin yoksa bu böyle sürekli devam eder.

hepinze cok tesekkur ederm arkadaslar cok güzel konusuyrsunuz keske herkez sizin gibi dusunse ne kadar ses cıkartsamda yıpratsamda kendımı sonuc bu haklısınız ama konussamda hatalı benım sussamda kendımı savunsamda ezdirsemde napıcam bilmiyorum su mubarek cuma gunu allahmdan sabır diliyorum aksam hır cıkartmamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı

Iyide siz neden kabulleniyorsunuz ki maasindan kesmelerini hayir diyin kendi ödesin kimse zorla sizden alamaz ya parayi siz hayir dedikden sonra taviz vermeyin bu kadar...

Ne demek senin maaşından kesilmesi yaa,inan şuan ben bile sinir oldum; sen bi ay boyunca kaynananın çamaşır makinesi içinmi çalıştın yani;yuh artık ne vicdansız insanlar varya,
bence kayınvaliden den iste parasını,makinenin tamiri bukadar tutmuş alıyım bi zahmet parayı de,bnmde başka ödemem var de,yada bu ayki maaşım senin makineye gitti sende bize güzel bir market harcaması yap de,ayy ne biliyim yaa bence hepsini söyle ...

valla senin isyerinde de kabahat var, sana sormadan nasil maasindan kesebiliyorlar ben anlamadim. Tamir edilen makina senin degil ki, kaynananin makinasi, herkesin kesesi ayri. Duydugun anda patronuna bu odemeyi kabul etmedigini soylemen gerekirdi. Sizin orada calisan cocuklar hata yaptilarsa bedelini sen odememelisin. Herkes kendi hareketinin sorumlulugunu ustlenmeli, parayi odeyen sen olacaksan arayip sormalari ve senden onay almalari gerekliydi. Tabi senin de bunu asla kabul etmemen, mecburiyetin yok, oglu bile odemezken sana ne oluyor? sana dusmez. Kendini korumayi ogrenmen lazim, yoksa cok ezilirsin daha.. Hani bir laf vardir "sen esek olursan semer vuran cok olur" diye.. O misal.
Bu sana bir ders olsun, bir daha sakin ayni hataya dusme. Para konularinda taviz verme.

Son düzenleme:

tamda ben aynı şeyi söyleyecektim. Bundan sonra bozulursa yapar artık bunu. Birde kv yi arayıp anne kredi kartını yatırcam parayı ne zaman verirsiniz dese konu sahibi. Acaba faydası olurmu verirlermi?

Olmazsa kavga etmeyin . eşin düşünsün ne yiyeceğinizi 1 ay. Bir daha da yüz vermeyin. Şirket kabul etmiyor de bi dahaki sefere. canını sıkma huzurunu kaçırma.

Faydasi olsun olmasin sormasi gerekir. Paranin oylesine degil borc olarak verildigi belli olmali, boylelerini tatli paraya bir alistirdin mi arkasi kesilmez. Gelinin de yuzu yumusak, bu kadar borcu varken hala onlara taksitle camasir makinasi almayi dusunuyor. Zaten her durumda kazancindan pay vermeyi kabul etmis gorunuyor, onlar da bunu kullanacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…