- Konu Sahibi lovesdivine
-
annecim bu ay maaslar kesintiye ugrayacak malum..bu ay artık kahvaltıda akşam yemegnde sizdeyiz de...
iş arkadaşlarında tuhaf yani. birsürü ücretin gideceğini bile bile. üstelik sanada sormadan nasıl tamam değip parça getirtip takıyorlar... ayrıca maaşından habersiz nasıl keserler...
k.validene söyleyecek söz bulamıyorum. tövbe tövbe ya...
Teknik servisi göndereceğim ama şirket yeni prosedür belirledi artık maaştan kesme yok, peşin ödeme alıyorlar kabul ediyorsam göndereyim mi diyip çıksaydınız keşke işin içinden, patronlarınıza da durumu uygun dille aktarıp idare etmelerini sağlasaydınız böylece ne sizin paranız giderdi ne de bu kadın bir daha arardı :) sinir oldum!
kıradmaı oturuyorsunuz?
Evim kira eşimin maası esylarımızı kmse almadıgı biz kredi cekip herseyı yaptıgımız ıcın cogu oraya keslııyor. Ben kacarak evlendım kimsedende birsey beklemedık zaten. bekarken durumumuz cok iyidi 3 bn lırak bi kredı kartım var kacınca ailem odemedi dogal olarak maası ona yatırıyorum her ay ordan harcama yapıyorum bunun elektirği suyu mazotu marketi neler neler ucu ucuna yetıyor zaten bu ay allaha acarız agızımızı
eşin ailesinin sen olduğunu idrak edememiş sanırım ne demek o annem der , nolmuş kredi kart borcunu da ödemeyiver.
eşinin tutumunu hiç hoş bulmadım.
ayrıca kv takıntılı sanırım ben sizin yerinizde olmamaış bebeğe don biçiyorsun anne derdim. servis konusunda ise bir şekilde atlatırdım.sanırım ilgi çekmeye çalışıyor.
senı cok ıyı anlıyıorum canım bızde bır kac ay evvel boyle bı durum yasadık
ama esım genede aılesıne bısey demeıdler bızden aldıkları borcu bıze odemedıler bızde hıc aramadık sormadık
artık dahada gelmez o kadarda zor durumlara dustuk
tık yok
patronun bir ay önceden öderim demiş, ancak kabul etme (kabul etsen bile eşin bilmesin)... eşin düşünsün ne yiyeceksin ne içeceksin. kredi kartı borcunuda yatacak bu de eşinin önüne koy. yatırsın. nasılsa kolay... olmassa borç bulsun halletsin... nasılsa çalışıyorsunuz diye k.validen yüklemiş... herkezin harcaması kendine... o temiz bir sopayı hak etmişte, Allahtan şiddete karşıyız...
eşin daha önce de böyle miydi? yoksa siz son zamanlarda annesi ile ilgili cok mu sitemkardınız.
eşiniz sizin yanınızda olsa annesi size böyle davranamaz.
bence eşinizle sakince konuşun.
arayıp ne dicem saygısız ahlaksız olucam denilmeyen sey kalmıcak sıkıyorum artık kendımı ama bi yerde yine verırım bi patlak buna eminim
ay kadına bak bi de sana mı sorcam demiş ya, o zaman ver paramı deseydin keşke. hatta bence hala da diyebilirsin.. sinir oldum ya nasıl böle bişeye cüret edebilir..
cnm aricaksın kayınvalideni
anne parçayı değiştirmişsin ama benim tüm maaşım buna gitti keşke sorsaydın karşılayabilir misin diye
sen de biliyosun eşimin kredi borcunu zar zor yeterken kendimize
bu yaptıgın bizi çok zorlicak
yada söyleseydin yenisini alırdık taksitle kimse zorda kalmazdı de
ha eşin de agzını açıp bişi derse
sen sustun iş bana düştü napiyim dersin
eşim olmus ailem olmus hic fark etmıyor istediğini diyor ve yağpıyor sorunda eşimin sesini cıkartmaması annense annen napıyım ya bende senın karınım ne kadar sakınce anlatsamda anlamıyor. Bir seferınde kaynımın dogum gununu kutladılar evde bi cok ınsan geldi 30 kişi rahat var bulasık makınasıda var kv tutturdu elde yıka elde yıka kıs vakti dedm makınaya koyalm o kadar ınsan yemek yedı kola icti su ıctı pasta yedi o kadar bulasık yzık bana esim gık demedi eve gittik ama nasıl zoruma gitmisse saatlerce agladım o zama gelıp sarıldı kımse ıcın sevdgiğimi kaybedemem ben dedi ama sonrasını yne gördük ınan o zaman hersey duzelıcek dye cok sevinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?