geçmiş olsun stekinn...üzüldüm, çok üzüldüm
bu kez sağlıkla, neşeyle tamamlayacaksın gebeliğini inşallah
gebelik beslenme programlarını araştırdığımda ekmek, makarna ve pirincin gerekli olduğunu gördüm
uzun süredir ekmeği özenli tüketmeme rağmen saldım şimdi ben de kendimi
doktora danışcam bunu mutlaka
katılım ve paylaşım için çok teşekkür ederim
Masaallah canim benim.. Bende ilk gebeligimde 3aylikken rahim acilmasindan dolayi dusuk yaptim..belki diyorum önlem icin bu gebeligimde banada serklaj uygulanabilir fakat bana doktorlarin hicbirisi rahim agzi yetmezligin var gibi bir ifade kulanmadi.. herseyin hakkimizda hayirlisi olmasini dikiyorum..senin gibi haftalari bende gorurum insallahh☺6.haftadayimm zamanlar gecmiyooamin canım inşallah :) erken doğum sonrası doktorumu değiştirdim ve durumu anlattım. serklaj yapılacağını söyledi. ve hamileliğimin 14. haftasında serklaj uygulandı. çok şükür hiç bir problemimiz yok şimdi :)
Masaallah canim benim.. Bende ilk gebeligimde 3aylikken rahim acilmasindan dolayi dusuk yaptim..belki diyorum önlem icin bu gebeligimde banada serklaj uygulanabilir fakat bana doktorlarin hicbirisi rahim agzi yetmezligin var gibi bir ifade kulanmadi.. herseyin hakkimizda hayirlisi olmasini dikiyorum..senin gibi haftalari bende gorurum insallahh☺6.haftadayimm zamanlar gecmiyoo
Amin kardesim cümlemiz insaallah bebeklerimize sag salim kavusuruz Allahin izniyle.. Benim kanamam gece oldugu icin eve yakin olan egitim arastirma hast.gitmek zorunda kaldim Allahh kimseye yasatmasinn 1gun orda kaldimm sancilar kramplar muthiş aci vericiydi.. insaallah bundan sonra zatenn tum ayrintilariyla doktora anlaticam yeni doktorla tabiki insaallah hayirlisi olur..senin adına da üzüldüm şimdiinşallah bebeğine sağ salim kavuşursun sen de. inşallah göreceksin benim haftalarımı hatta ilerideki haftaları da :) . rahim ağzı hamilelikte de ölçülebiliyor olmalı 2.5 altı riskli oluyormuş. bana hiç ölçüm yapılmadı ne yazık ki.. ama bu sitede pembe mavi başlığı altında bir arkadaşla konuşmuştum. onun doktoru 18. haftada ultrasonda bebeğin başını aşağıda görmüş, ölçüm yapmış 2.7 imiş onun. normalde 3.3 olmalıymış. doktoru dinlenme vermiş bir süre yattığı yerden kalkmamış ve 2.9 a ulaşmış yanılmıyorsam. şu an gittiğin dr önceki doktorun mu? mutlaka sor onu önlemi varken almamak olmaz. gerekirse başka doktorlara da git.önceden başına gelen bi olay var mutlaka alsınlar önlemini.
Merhaba canım sende bendensin bende kalp atışını henüz duymadığım için hamileyim diyemiyorum bende ayın 16 sında gidicem Dr inş o gün duyabiliriz seninde meleğini korusun RabbimGunayydinn cnm insallah iyilerdirr daha henuz kalp atisini duymadan rahat edemiyorum cnm insallah haftaya duymaya gidecegiz
Amin kardesim cümlemiz insaallah bebeklerimize sag salim kavusuruz Allahin izniyle.. Benim kanamam gece oldugu icin eve yakin olan egitim arastirma hast.gitmek zorunda kaldim Allahh kimseye yasatmasinn 1gun orda kaldimm sancilar kramplar muthiş aci vericiydi.. insaallah bundan sonra zatenn tum ayrintilariyla doktora anlaticam yeni doktorla tabiki insaallah hayirlisi olur..
Aminn cnm aynenn merakla bekliyorum o gunu herkese haykirmak istiyoruz rabbim nasip ederse bende fazla bi belirti yok gogus hassasiyeti araaea kasik agrisi disinda kokulaea karsi hassasiyetim biraz var bulanti fln baslamadi dahaMerhaba canım sende bendensin bende kalp atışını henüz duymadığım için hamileyim diyemiyorum bende ayın 16 sında gidicem Dr inş o gün duyabiliriz seninde meleğini korusun Rabbim
Cumlemizin melegimizi korusunn rabbim saga salim ayipsuz amansiz kucagimiza almamizi nasip etsinMerhaba canım sende bendensin bende kalp atışını henüz duymadığım için hamileyim diyemiyorum bende ayın 16 sında gidicem Dr inş o gün duyabiliriz seninde meleğini korusun Rabbim
Benimde öyle canım aynen bende böyle hamileyim benimde bebeğim olucak demek istiyorum ama daha kendime bile hamileyim diyemiyorum inşallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim senin muayene ne zamanAminn cnm aynenn merakla bekliyorum o gunu herkese haykirmak istiyoruz rabbim nasip ederse bende fazla bi belirti yok gogus hassasiyeti araaea kasik agrisi disinda kokulaea karsi hassasiyetim biraz var bulanti fln baslamadi daha
Cumlemizin melegimizi korusunn rabbim saga salim ayipsuz amansiz kucagimiza almamizi nasip etsinMerhaba canım sende bendensin bende kalp atışını henüz duymadığım için hamileyim diyemiyorum bende ayın 16 sında gidicem Dr inş o gün duyabiliriz seninde meleğini korusun Rabbim
Benim yarin sabah muayenem var cnm ama kalp atisi icin deg rutin bi kobtrol ve tahlil yazacakmis cnm ahh keske bi hafta gecsede rabbim meleklerimizin kalbinin attiginida saglicakla gosterse bizede insallahh herkese deBenimde öyle canım aynen bende böyle hamileyim benimde bebeğim olucak demek istiyorum ama daha kendime bile hamileyim diyemiyorum inşallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim senin muayene ne zaman
Cook sevindimm cnm rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin ins.Kizlarr bugun ilk doktor muanesine gittimm kalp atislarini duydum.. Rabbime hamd olsun.. Rabbimm hepimizin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsinn insaAllah .. Selam ve dua ile
Allah razi olsun canim benim .. hepimiz insaAllah yavrularimizi saglikla kucagimiza aliriz..Cook sevindimm cnm rabbim saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin ins.
amiiinnnnn. gözünaydın canım, demek ki bende yarın o muhteşem sesi duyabilirim artık :)Kizlarr bugun ilk doktor muanesine gittimm kalp atislarini duydum.. Rabbime hamd olsun.. Rabbimm hepimizin evladini saglikla kucagina almayi nasip etsinn insaAllah .. Selam ve dua ile
Evet canim benim duyarsinn Allahin izniyle.. sen yine iyi sabretmissinn :)amiiinnnnn. gözünaydın canım, demek ki bende yarın o muhteşem sesi duyabilirim artık :)
sabretmek zorundaydım. ilk öğrendiğimde tam bat günümdü, dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bende 2hafta sonra dr değiştirdim başka dr a gittim o da 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dediEvet canim benim duyarsinn Allahin izniyle.. sen yine iyi sabretmissinn :)
Bende ilk saglikocaginda testlerimi yaptirdim ilk kontrolumu devlet hastanesine gittim tahlil sonuclarimi gosterdim. Bir sonraki kontorumde ozel hastaneye gidicem. Allah hayirli doktorlarla bizi karsilastirsin..sabretmek zorundaydım. ilk öğrendiğimde tam bat günümdü, dr 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. bende 2hafta sonra dr değiştirdim başka dr a gittim o da 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedibu defa dr değiştirmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?