- 16 Aralık 2014
- 200
- 113
- 53
- 35
Cnm benimde ilk iki hafta cok sismisti bu hafta biraz duruldu berdeyse sutyen inimi degisecektim ama indiler alttalttta ekli sutyen kullanmanizi oneririm agriyi azaltiyo biraz olsungünaydın kızlar...
sütyen konusunda neler yaptınız?
minimizer (toparlayıcı) ...hamile sütyen...hangisini kullanıyorsunuz
benimkiler küçülmeye başladı
memnun kaldığınız ürün varsa.....?
Oyy masaAllah kuzucuga.. Allahim sana ve cumlemize saglikli gebelikler versin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimmKizlarrrr dun cokk sukur melegiminnn kalp atisini duydukk teyzelerii 6 haftalikmisizz cok sukur rabbime binlerce kez sukurler olsun
Aminn aminn canim cumlemize insallahhhOyy masaAllah kuzucuga.. Allahim sana ve cumlemize saglikli gebelikler versin. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benimm
Cnm benimde ilk iki hafta cok sismisti bu hafta biraz duruldu berdeyse sutyen inimi degisecektim ama indiler alttalttta ekli sutyen kullanmanizi oneririm agriyi azaltiyo biraz olsun
Aminn canim darisi basina insallahh dutacaksin ne zaman kontrolun hayirlisiyla canimçok teşekkürler tulincim..o halde telaş yapmiim hemen
hem gözün aydın canım....dinlemişsin bebeğini, darısı başıma ben duymadım daha...
Aminn canim darisi basina insallahh dutacaksin ne zaman kontrolun hayirlisiyla canim
Bende geldiiimmm :)) canim oncelikle boyle bi konu actigin icin adima tesekkr ediyrm cok iyi oldu bu bilgi paylasimlari.. bende 11. Haftamdayim 5. Hafta keseyi gordm 7. Haftada kalp atisini duydum mukemmldi yaa :)) gecen haftaya kadr bir ay felan kusmalarm asiri mide bulantim oldu simdi yok cok sukur ama herseyi yiyemiyrm istahim yok sut icemiyorum hic sut urunlerini sevmiyrm doktorm hicbi ilacada gerek duymadi.. ama idrar yolu enfeksiyonu olmusum fitil verdi ilk basta kullanamdm cok zorlandm sebebini bilmiyrmperşembe gittim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra dedi kalp atışı için...
Bende geldiiimmm :)) canim oncelikle boyle bi konu actigin icin adima tesekkr ediyrm cok iyi oldu bu bilgi paylasimlari.. bende 11. Haftamdayim 5. Hafta keseyi gordm 7. Haftada kalp atisini duydum mukemmldi yaa :)) gecen haftaya kadr bir ay felan kusmalarm asiri mide bulantim oldu simdi yok cok sukur ama herseyi yiyemiyrm istahim yok sut icemiyorum hic sut urunlerini sevmiyrm doktorm hicbi ilacada gerek duymadi.. ama idrar yolu enfeksiyonu olmusum fitil verdi ilk basta kullanamdm cok zorlandm sebebini bilmiyrm(
Merhaba ben de geldim :) 5.5 haftalıkken öğrendim ben de hamiş olduğumu :) daha önce farketmemiştim ve böyle bir ihtimal olmadığı için ilaç vs almamıştım..
Sonrasında doktorlar kontroller derken folic asite başladım,testlerden sonra miyomlarım olduğunu öğrendim bebişimle birlikte onlar da büyüyor malesefkasılmaları önlemek için magnezyum kullanıyorum,demir ilacım ve bağırsak düzenleyici bir ilaç daha içiyorum..Yarından itibarende folic asiti bırakıp vitamine başlayacağım..
Haftanın iki günü balık,iki günü tavuk et hangisi olursa köfte vs gibi,diğer günlerde sebze kabak karnabahar brokoli vs gibi,yoğurt mutlaka ve her sabah yumurta peynir olmazsa olmazım,süt fazla içemiyorum içim almıyor
Tatlı asla yiyemiyorum ekşi olsun ne olursa olsun yiyorum :)) Çiğ köfte yemekten kendimi alamıyorum (bulgurdan olan) :))
Ve sürekli bi uyku halindeyim çalışmadığım için gün içinde en az 2 3 saat uyuyorum :) zaten doktor fazla ayakta kalmamam gerektiğini söyledi ben de genelde dinlenerek geçiriyorum,49 kilo hamile kaldım şimdi 51 oldum :)
Mide bulantısı kusma vs olmadığı için yemek yeme konusunda şanslıyım sanırım..
Saç boyama konusunda doktorum 3 aydan sonra organik bir boya ile boyayabileceğimi söyledi,ben de netten araştırdım %100 organik bir boya olduğunu öğrendiğim natural color u buldum bakalım bu hafta sonu sanırım alıp boyayacağım, çünkü saçlarımda çok beyaz var ve çirkin bi görüntü oluyor boyamadığımda,uzun yıllardır boyuyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah
amin..inşallah juliet...ve hoş geldin elbette
geçmiş olsun, çok canın yanmıyordur dilerim
beslenme tarzımız çok benziyor...bak cinsiyetler aynı çıkacak görürsün
daha bebeğimden haberim yokken hiç yemediğim çiğ köfteyi tükettim durdum
bulgurla ilgili her şeyi keyifle yiyorum ben de
ve aynen tatlı
saç boyası yanıtın için teşekkürler, bu çok düşündürüyordu beni
beyaz yok ama biliyorsun alışan saç boya istiyor
kuruyup şekil almaz hale dönüşüyor, bu yüzden boyamak istiyorum ben de
hemen araştırayım boyayı bakalım
sağlıklı, keyifli bir süreç olur inşallah hepimiz için
Aynen bizi bizden baska kimse anlamiyo gercekten canim.. insallah istahim acilir cunku uzuluyrm bebegime bisey veremyrm diye ve kendmi suclu hissedyrm.. Rabbim herkese saglikla bebegni kucagna almayi nasip etsin insallah..hoş geldinben teşekkür ederim katılımın için şeker...
gerçekten faydalı oluyor burdaki paylaşımlar
bizi en iyi bizler anlarız yine
seni zorlamış minik biraz..bende henüz bulantı falan yok, dilerim başlamaz da
inşallah senin için de düzelir iştah meselesi en kısa zamanda, beslenme önemli
geçmiş olsun canım..sağlıkla kavuşursun umarım meleğine
Daha iyi iste zaman gecer normalde haftaya bile duyulabilir vajinal ultra.la cnm ama beklemen daha iyi panik olmamak acisindanperşembe gittim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra dedi kalp atışı için...
Daha iyi iste zaman gecer normalde haftaya bile duyulabilir vajinal ultra.la cnm ama beklemen daha iyi panik olmamak acisindan
Olabilirr cnm benimde 5 eylull dedi doktorum kusmet olursa cnmm her gelismeleri burdan birbirimuzden ogrenecegizzzhaklısın böyle böyle geçiyor işte zaman
bu hesaplayıcı doğuma 2 eylül diyor ama doktor 8 eylül hesapladı
yani burda 7.hafta dr da 6.hafta...:) belki o yüzden öyle dedi
sigarayı hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım :) Şimdi de diyorum ki ne gerek varmış o kadar sene içmişim :) Salam sucuk sosis asla yemiyorum :)
Bir de kabızlık sorununuz başladımı bilmiyorum ama başlamadan önlemini alın derim her sabah aç karnına kuru kayısı yemek çok faydalı ve ılık su mutlaka için
Meyve olarakta ananasın çok faydalı olduğunı duydum her akşam bir dilim yiyorum abartmamak gerekiyormuş :)
sosis yine bat yaklaşırken yemek istediklerimden olmuştu (senelerdir aklıma gelmezdi oysa)
maalesef sosis, sucuk..vb tüketiyorum ben ama iyice pişirerek en azından aklımda kalmasın diyorum
neyse ki wc problemi henüz başlamadı bende
benim çok şaşırdığım da sebamed Q10 yüz kremi kullanıyordum, zararı olacağını düşünmemiştim hiç
iyi ki okudum da öğrendim diyorum, hemen bırakıyorum kullanmayı
meyve olarak muz, kivi, armut bu haftaki seçeneklerimdi, kış meyveleri sıkıntı maalesef benim için
çoğunu sevmem..ananası da eklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?