...heyecanla meleğini bekleyenler...

bizim de bir muhabbet kuşumuz var canım ben de düşünüyordum acaba zararı olur mu diye demekki varmış pek de severdim kendisini benim de daha bulantım başlamadı çok şükür aşermelere gelince dün aksam gecenin bi yarısı lahana turşusu kokusu burnuma geldi eşime dedim git nerden bulursan bul :) buldu geldi sağolsun :) sadece lahana turşusu yani onun dışında aman aman canı bişi istemiyor

bende 9+2 deyim 7+3 ken kalp atışlarını duyduk miniğimizin ben hiç bişey yiyemez oldum 6 haftadan sonra 4 kilo verdim

kizlar dun aksam yemekte kuskonmaz yedim zaten diyetisyenede gidiyorum yememde bi sakinca gormedi..sadece aksam yatacagim zaman bi kotu oldum galiba tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum elim ayagim kesildi sanirin tansiyonumu dusurdu hic aranizda hamilelikte tansiyon dusuklugu yasayan oldumu...bu arada bugun iyiyim cok sukur

turşu onermıyor doktorlar..tansıyon yukseklığıne sebeb oluyormuş..tansıyon yukseklığı gebelıkte olumsuz şeylere sebeb olyomuş

ayy o lahana turşusu varya bende dayanamıyorum yiyorum .en başlardada limon yedim durdum ..ama tuzlu yememeye çalışıyorum genelde ..Allah sağlıkla kolaylıkla zamanında kucağımıza ,hayırlı evlatlarımızı versin inşallah

turşu onermıyor doktorlar..tansıyon yukseklığıne sebeb oluyormuş..tansıyon yukseklığı gebelıkte olumsuz şeylere sebeb olyomuş

Cok tesekkurler canim
tansiyonum 10-5 10-6 Cikiyor genelde o yüzden yasaklamadi benim doktorum sanirim ama dikkatli olmak gerekli yine de tabii

Amin arkadaşım insallah
tuzdan da vazgecilmiyor ki..cok zor:)

Ah canim cok olmus yazali sen
yeni farkettim
ben de sogan-sarimsak tuketirsem yaşıyorum ayni sıkıntıyı
Allah korusun bizi de bebeklerimizi de

Canim 3.ayda sona erer diyorlar
cok sukur ki hic yaşamadım ben
inşallah kurtulursun sen de bi an önce
inşallah canım benimki de çok ağır değil şükür sadece geceleri uykudan önce rahatsız oluyorum çubuk krakerle uyur oldum artık tatlı bebişlerimiz gelecekler ama nazları şimdiden başladı sağolsunlar

Kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuzzz bakalimmm bebislerden bi hAber varmi
napalım canım bebişlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz sabırla ben geçen hafta sonu kalp atışlarını duydum çok şükür canım :) 13. haftada da ense kalınlığı testi için çağırdı dr. galiba o zaman 2li test de yapılıyormuş bakalım gidicez görücez artık :) senin nasıl gidiyor

Benimkide iyi cok sukur cnm sadece bebisimi cook merak ediyorum en son 7. Haftada gitmistik 12. Haftada cagirdi bizide ense kalinligi olcumu icin..21 . Subatta randevumuz kismetse...rabbim saglikli bebisler nasip etsinn

Bulantilarim aksamlari oluyo nedense ara ara ve birde kalca agrisi problemim varr oturamiyorum zorla uzaniyorum doktorum normal dedi magnezyum eksikligi olabilirmis 3 aydan sonra ilac veriyolarmis

Bulantilarim aksamlari oluyo nedense ara ara ve birde kalca agrisi problemim varr oturamiyorum zorla uzaniyorum doktorum normal dedi magnezyum eksikligi olabilirmis 3 aydan sonra ilac veriyolarmis
benim de gece uykudan önce oluyor bulantılarım başka bir sorunum yok çok şükür senin ağrıların da geçer inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…