- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
bizim de bir muhabbet kuşumuz var canım ben de düşünüyordum acaba zararı olur mu diye demekki varmışmerhaba arkadaşlarım
aile hekimim muhabbet kuşlarımdan uzaklaşmamı istiyor
netten de baktım sakıncaları olabilirmiş gerçekten, sizler de evcil hayvanlara sahipseniz bilginiz olsun
ayrıca şu ana kadar bulantılarım olmadığı için kalp atışlarıyla başlayacağını söyledi
ve haklı sanırım birkaç gündür hafif bulantılar yaşıyor görmezden geliyordum
ve hemşiremiz de her gün konuşmamız gerektiğini söyledi miniğimizle (anne-baba)
kesinlikle iletişim kurun dedi
bir de rüyada aşerme diye bir şey varmış onu yaşadım
rüyamda çilek, böğürtlen..vb kırmızı yaz meyvelerini yiyordum ve uyandım ağzımda tadı, ahh içim gitti
arkadaşım rüyada da aşerme olabiliyor dedi...
sizlerden ne haber?
bende 9+2 deyim 7+3 ken kalp atışlarını duyduk miniğimizin ben hiç bişey yiyemez oldum 6 haftadan sonra 4 kilo verdim
amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahsağlıkla alırsın inşallah makbule kucağına..sanırım bn de başladım zayıflamaya
kusma, ulantı falan da yok ama..iştahımı kaybettim
turşu onermıyor doktorlar..tansıyon yukseklığıne sebeb oluyormuş..tansıyon yukseklığı gebelıkte olumsuz şeylere sebeb olyomuşminik bir özetle başlayayım ben....
5+5 teyim şu anda, muayene için oyalandım özellikle ve perşembe gününe aldım randevuyu
boncuğumu görcem inşallah
şüphelerim başladığı anda folic plusa başlamıştım (günde 2)
her gün en az iki bardak pastörize süt tüketiyorum
kış meyvelerini sevmesem de muzla falan kendimi kandırmaya çalışıyorum
çiğ köfte istiyor canım hep...sıklıkla acı, ekşi, tuzlu tüketiyorum
turşu sıkça yer almaya başladı öğünlerimde
çalıştığım için yanıma da atıştırmalık bir şeyler alıyorum hep...
sigaradan kurtulmak için sürekli bir şeyler yiyorum
ancak ilginçtir..porsiyonları nerdeyse ikiye katlamış olmama rağmen kilo almıyorum...
çatlaklara önlem olarak herba derm krem kullanmaya başladım
turşu onermıyor doktorlar..tansıyon yukseklığıne sebeb oluyormuş..tansıyon yukseklığı gebelıkte olumsuz şeylere sebeb olyomuş
ayy o lahana turşusu varya bende dayanamıyorum yiyorum .en başlardada limon yedim durdum ..ama tuzlu yememeye çalışıyorum genelde ..Allah sağlıkla kolaylıkla zamanında kucağımıza ,hayırlı evlatlarımızı versin inşallah
kizlar dun aksam yemekte kuskonmaz yedim zaten diyetisyenede gidiyorum yememde bi sakinca gormedi..sadece aksam yatacagim zaman bi kotu oldum galiba tansiyonum dustu bayilcak gibi oldum elim ayagim kesildi sanirin tansiyonumu dusurdu hic aranizda hamilelikte tansiyon dusuklugu yasayan oldumu...bu arada bugun iyiyim cok sukur
kızlar bu bulantılar kaçıncı haftada biter acaba bilgisi olan var mı
inşallah canım benimki de çok ağır değil şükür sadece geceleri uykudan önce rahatsız oluyorum çubuk krakerle uyur oldum artıkCanim 3.ayda sona erer diyorlar
cok sukur ki hic yaşamadım ben
inşallah kurtulursun sen de bi an önce
napalım canım bebişlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz sabırlaKizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuzzz bakalimmm bebislerden bi hAber varmi
Benimkide iyi cok sukur cnm sadece bebisimi cook merak ediyorum en son 7. Haftada gitmistik 12. Haftada cagirdi bizide ense kalinligi olcumu icin..21 . Subatta randevumuz kismetse...rabbim saglikli bebisler nasip etsinnnapalım canım bebişlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz sabırlaben geçen hafta sonu kalp atışlarını duydum çok şükür canım :) 13. haftada da ense kalınlığı testi için çağırdı dr. galiba o zaman 2li test de yapılıyormuş bakalım gidicez görücez artık :) senin nasıl gidiyor
Bulantilarim aksamlari oluyo nedense ara ara ve birde kalca agrisi problemim varr oturamiyorum zorla uzaniyorum doktorum normal dedi magnezyum eksikligi olabilirmis 3 aydan sonra ilac veriyolarmisnapalım canım bebişlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz sabırlaben geçen hafta sonu kalp atışlarını duydum çok şükür canım :) 13. haftada da ense kalınlığı testi için çağırdı dr. galiba o zaman 2li test de yapılıyormuş bakalım gidicez görücez artık :) senin nasıl gidiyor
benim de gece uykudan önce oluyor bulantılarım başka bir sorunum yok çok şükür senin ağrıların da geçer inşBulantilarim aksamlari oluyo nedense ara ara ve birde kalca agrisi problemim varr oturamiyorum zorla uzaniyorum doktorum normal dedi magnezyum eksikligi olabilirmis 3 aydan sonra ilac veriyolarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?