...heyecanla meleğini bekleyenler...

hem çok iyi hem çok fena bir şeymiş...
inşallah mutlu anılar bırakırız meleğimizin hafızasına
bir süredir eş durumu tayini için uğraşıyorum ve çok stresli geçiyor günlerim
bir müjdeyle affettireceğim kuzucuğuma kendimi inşallah

eş durumu tayini nedir ben iyi bilirim bir yıl ayrı kaldık eşimden .
o zamanlar yalnız kaldığım için bebek düşünmedik. iyi ki de düşünmemişim eşim yardımcı olduğu halde zor yalnız doğuda daha da zor olurdu hamilelik.
allah kolaylık versin . akıl ve ruh sağlığı bu dönemde önemli tez zamanda kavuşursunuz inşallah.

amin arkadaşım inşallah....
bebeğimin uğuru, her şey çok güzel olcak inşallah onun için
çok teşekkür ederim

amin arkadaşım inşallah....
bebeğimin uğuru, her şey çok güzel olcak inşallah onun için
çok teşekkür ederim
inşallah.
eşinde memursa sıkıntı olmaz benim bir haftada kararnamem gelmişti.
ama özel sektörde biraz uğraştırıyorlar bi ton gereksiz evrak istiyorlar...yeni kanun çıktı her bakanlık uygulamıyor ama üç yıl sigorta şartı geldi.

günaydın arkadaşlar...
benim gibi durmadan kaşları çıkan var mı aranızda?
nerdeyse elimde cımbızla gezer oldum
hızla ve çok erken çıkmaya başladılar
daha önce, birkaç haftada bir ilgilenmek yeterliydi
şimdi her hafta uğraşır oldum
hormonlarla ilgili olmalı

yoo hayır böyle bi sorun olmadı ki keşke olsa kalınlaştırırım biraz :)

gizli gizli yemeyin kızlar yaaa
neler yapıyorsunuz hu huuuuuuuuu...anlatın bize de
ben iştahımı kaybetmeye başladım, çiğ köfte de istemez oldum artık
en büyük derdim elimden düşürmediğim aspirin ve domestosu kullanmak işkence oldu artık
kapıları, pencereleri açıp duruyorum...hiiiç dayanamıyorum kokularına, yakıyor bi de boğazımı

netten bakınca da çoğu kadın yaşıyormuş bunu, saçları da hızlıca uzuyormuş öğrendim

İşte buna çoooook sevindim Hamişlik sonuna kadar rapunzel oluruz inşallah
Geçen hafta her gün bi dürüm çiköfte yedimm Bu güzelliğe nasıl hayır diyebilirim ki :) bebiş süt yerine çiğ köfte isterse hiç şaşırmam
Memleketten annemi çağırdım ben de yemek yapmak işkence geliyordu çünkü ne yaparsa yiyorum bol bol bol yiyorum :)
Zaten domestos ve asprinden uzak durmalısın tehlikeli

cnm sen napıosun sakın bebeğe günah ben okadar düşkündüm elimi sürmüyorum hamile kaldığımdan beri yazık bebeğe çiğ köfte zararlı diye cnm çeksede yemiyorum ben eksşi tuzlu ne varsa yiyorum

haklısın canım ya
ama temizlik yapmadan duramıyorum, eldivenle falan idare ediim diyordum
neyse aklım başıma geldi, oof dokunmam artık
çok teşekkür ederim...çiğ köftenin etsizini yemende sakınca yok bence ..kısır gibi bir şey zaten morx

etsiz de olsa bence elle temas edilerek yoğruluyor ve pişmiyor sonuçta mikropsuz olduğundan emin olamazsınız . kendiniz evde yapıyorsanız tamam ama dışardan bence yemeyin. çünkü toksoplazma sadece çiğ et, evcil hayvanlardan değil aynı zamanda iyi yıkanmamış meyve-sebzeden de bulaşabiliyor. toksoplazmaya ve diğer virüslere bağışıklığınıza baktırdınız mı?

ahhh işimiz çok zor kızlar
her gün yeni yasaklar
çok teşekkür ederim, ne güzel anlatmışsınız

kızlaaar ben de geldiiiiim :)
5+6 haftalık hamileyim henüz kesemizi yeni gördük bebeğimiz de oralarda bir yerlerdeydi 7 mm dedi dr.
ben de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum günde 2 bardak süt mutlaka içiyorum. sabah kahvaltısı yapmayan ben işe gitmeden önce 6 bucukta kalkıp güzelce kahvaltı yapıyorum. süt yumurta peynir kızarmış ekmek zeytin olmazsa olmaz bal mutlaka olur soframda. haftada 2 kere balık yiyorum. kırmızı etten soğudum bakalım aramız ne zaman düzelecek. meyveme ve iyi yıkanmış sebzeme dikkat ediyorum. her gün mutlaka 2 ceviz yiyorum. çiğ köfteye bayılırdım hala arada canım istiyor ama durduruyorum kendimi. :) çayı da çok demli içerdim tamamen bıraktım. henüz mide bulantılarım başlamadı bugün öğlen bi mide ağrısıyla bulantı olur gibi oldu çubuk kraker leblebi yedim aklınızda bulunsun iyi geliyor. şimdilik bu kadar hepinize keyifli hamilelikler diliyorum.

gözün aydın canım..sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
aramıza hoş geldin
bebeklerimizin arkadaşı çoğalıyor
bir şeyler öğrendikçe paylaş canım bizimle

merhaba arkadaşlarım
aile hekimim muhabbet kuşlarımdan uzaklaşmamı istiyor
netten de baktım sakıncaları olabilirmiş gerçekten, sizler de evcil hayvanlara sahipseniz bilginiz olsun

ayrıca şu ana kadar bulantılarım olmadığı için kalp atışlarıyla başlayacağını söyledi
ve haklı sanırım birkaç gündür hafif bulantılar yaşıyor görmezden geliyordum

ve hemşiremiz de her gün konuşmamız gerektiğini söyledi miniğimizle (anne-baba)
kesinlikle iletişim kurun dedi

bir de rüyada aşerme diye bir şey varmış onu yaşadım
rüyamda çilek, böğürtlen..vb kırmızı yaz meyvelerini yiyordum ve uyandım ağzımda tadı, ahh içim gitti
arkadaşım rüyada da aşerme olabiliyor dedi...

sizlerden ne haber?

bebekleriniz oncelikle hayirli olsun simdideenbenimde 2.5 aylik bi kizim.var bebislerinize el emegi sekerler yaptirmak isterseniz uygun fiyata yardimci olurum sabundan keceden vs.ayri konu actigim icin buraya resim yuklemiyorum ordan bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…