evet bazı sorunlu olan kişilerin bilinç altına inilip araştırma yapıldığında anne karnındaki olaylardan dolayı o tarz davranışlarda bulunduğu tespit edilmiş.
yurtdışında böyle tedavi yapan bir klinikle ilgili bir makalede okumuştum.
eş durumu tayini nedir ben iyi bilirim bir yıl ayrı kaldık eşimden .hem çok iyi hem çok fena bir şeymiş...
inşallah mutlu anılar bırakırız meleğimizin hafızasına
bir süredir eş durumu tayini için uğraşıyorum ve çok stresli geçiyor günlerim
bir müjdeyle affettireceğim kuzucuğuma kendimi inşallah
eş durumu tayini nedir ben iyi bilirim bir yıl ayrı kaldık eşimden .
o zamanlar yalnız kaldığım için bebek düşünmedik. iyi ki de düşünmemişim eşim yardımcı olduğu halde zor yalnız doğuda daha da zor olurdu hamilelik.
allah kolaylık versin . akıl ve ruh sağlığı bu dönemde önemli tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
inşallah.amin arkadaşım inşallah....
bebeğimin uğuru, her şey çok güzel olcak inşallah onun için
çok teşekkür ederim
günaydın arkadaşlar...
benim gibi durmadan kaşları çıkan var mı aranızda?
nerdeyse elimde cımbızla gezer oldum
hızla ve çok erken çıkmaya başladılar
daha önce, birkaç haftada bir ilgilenmek yeterliydi
şimdi her hafta uğraşır oldum
hormonlarla ilgili olmalı
yoo hayır böyle bi sorun olmadı ki keşke olsa kalınlaştırırım biraz :)
netten bakınca da çoğu kadın yaşıyormuş bunu, saçları da hızlıca uzuyormuş öğrendim
cnm sen napıosun sakın bebeğe günah ben okadar düşkündüm elimi sürmüyorum hamile kaldığımdan beri yazık bebeğe çiğ köfte zararlı diye cnm çeksede yemiyorum ben eksşi tuzlu ne varsa yiyorumgizli gizli yemeyin kızlar yaaa
neler yapıyorsunuz hu huuuuuuuuu...anlatın bize de
ben iştahımı kaybetmeye başladım, çiğ köfte de istemez oldum artık
en büyük derdim elimden düşürmediğim aspirin ve domestosu kullanmak işkence oldu artık
kapıları, pencereleri açıp duruyorum...hiiiç dayanamıyorum kokularına, yakıyor bi de boğazımı
cnm sen napıosun sakın bebeğe günah ben okadar düşkündüm elimi sürmüyorum hamile kaldığımdan beri yazık bebeğe çiğ köfte zararlı diye cnm çeksede yemiyorum ben eksşi tuzlu ne varsa yiyorum
haklısın canım ya
ama temizlik yapmadan duramıyorum, eldivenle falan idare ediim diyordum
neyse aklım başıma geldi, oof dokunmam artık
çok teşekkür ederim...çiğ köftenin etsizini yemende sakınca yok bence ..kısır gibi bir şey zaten morx
etsiz de olsa bence elle temas edilerek yoğruluyor ve pişmiyor sonuçta mikropsuz olduğundan emin olamazsınız . kendiniz evde yapıyorsanız tamam ama dışardan bence yemeyin. çünkü toksoplazma sadece çiğ et, evcil hayvanlardan değil aynı zamanda iyi yıkanmamış meyve-sebzeden de bulaşabiliyor. toksoplazmaya ve diğer virüslere bağışıklığınıza baktırdınız mı?
kızlaaar ben de geldiiiiim :)
5+6 haftalık hamileyim henüz kesemizi yeni gördük bebeğimiz de oralarda bir yerlerdeydi 7 mm dedi dr.
ben de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum günde 2 bardak süt mutlaka içiyorum. sabah kahvaltısı yapmayan ben işe gitmeden önce 6 bucukta kalkıp güzelce kahvaltı yapıyorum. süt yumurta peynir kızarmış ekmek zeytin olmazsa olmaz bal mutlaka olur soframda. haftada 2 kere balık yiyorum. kırmızı etten soğudum bakalım aramız ne zaman düzelecek. meyveme ve iyi yıkanmış sebzeme dikkat ediyorum. her gün mutlaka 2 ceviz yiyorum. çiğ köfteye bayılırdım hala arada canım istiyor ama durduruyorum kendimi. :) çayı da çok demli içerdim tamamen bıraktım. henüz mide bulantılarım başlamadı bugün öğlen bi mide ağrısıyla bulantı olur gibi oldu çubuk kraker leblebi yedim aklınızda bulunsun iyi geliyor. şimdilik bu kadar hepinize keyifli hamilelikler diliyorum.
kizlar cig koftee cig kofte diye diye canimi cektirdiniz dun aksam saat 9 da cig kofte yogurdum etsiz tabikiahhh işimiz çok zor kızlar
her gün yeni yasaklar
çok teşekkür ederim, ne güzel anlatmışsınız
kizlar cig koftee cig kofte diye diye canimi cektirdiniz dun aksam saat 9 da cig kofte yogurdum etsiz tabiki
Yarasin ne diyeyim :)
Sagol cnm zaten oyle seyler disardan yememm allah bilir kimler elleriyle yapuyo temuzmi pismi belli degil cnmhahaaay afiyet olsun canım
ne güzel tertemiz yapmışsın ellerinle, seninki sağlıklı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?