- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Bana laf atana bak senNe hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.baska birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.başın göğe mi erdi yani.sen yine de güzel bir kadın değilsin.
Amin ,çok saçma bişey gözü dışarda olanın gönlünde nasıl sevdiği olur bende bilmiyorumGeçen bir paylaşımda kadın aldatıldığını yazmış, adamın biri de demiski bence böyle şeyleri görmezden gelin. Ben eşime çok aşığım ama defalarca aldattım çünkü benim değişikliğe ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, çok değer veriyorum ama asla tek kadınla sınırlı kalamam. Böyle erkeklerden Allah bütün kadınları korusun.
Ha inanmazsin belki ama kocam saklamaz telefonunu, yaninda okurum. Benden esirgemez telefonu.psikopat sensin.terbiyeli konus benimle.Ne hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.başka birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.epey yakisikli eşini de al götüne sok ya.gerizekalı herif.bok varmış elin sidikli çirkin karisinda
Ufuk mu?Ufkunuz o kadar dar ki bütün insanların ve bütün ilişkilerin kendine özgü olduğunu bile akıl edemiyorsunuz.
Kıyamam pis ve hastalıklı olma kısmını nasıl da üzerine alınmış ve delirmişsin. Bunlar hep ufuk genişliğinden.Ne hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.başka birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.epey yakisikli eşini de al götüne sok ya.gerizekalı herif.bok varmış elin sidikli çirkin karisinda.ben orada olsan sen o zaman görürdün reddetmeyi.
Ay bana ve esime giydirmis birde yetmemis ahlak dersi vermisUfuk mu?
Hayatında seksten başka hiçbir şey olmayan Ferhans' dan ufuk dersleri.
Adam mı cağız?diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin
Adam seni aldatmıyor diye kızdı demi o?Ay bana ve esime giydirmis birde yetmemis ahlak dersi vermisesim duygusal bag kurmadan birlikte olmuyor, pis olani hastaligi var dedim diye kendisinin cinsel yolla bulasan hastaliklari var sanirim suclusu ben oldum
Onunla aldatmiyor diye kizdi heraldeAdam seni aldatmıyor diye kızdı demi o?
Aa yok günde birden fazla erkekle birlikte olur ama katiyen hastalığı yoktur, iddiası bu yönde. Ama tabi mesajınızda kendisini delirtecek noktalar vardı. Yakışıklı adamların yanındaki normal kadınlara ,mutlu sevilen kadınlara tahammül edemez. Birde eşinizin öyle duygusal bağ olmadan sevişemem, pis midir hastalıklı mıdır lafı var tabi. Kendisi sadece bu tarz ilişkiler yaşayıp ufkunu genişletiyor, nasıl üzerime alınmasın.Ay bana ve esime giydirmis birde yetmemis ahlak dersi vermisesim duygusal bag kurmadan birlikte olmuyor, pis olani hastaligi var dedim diye kendisinin cinsel yolla bulasan hastaliklari var sanirim suclusu ben oldum
Koca Van şehrini yataktan geçirdi ve adı da çıkmadı bunu da ekleyelimAa yok günde birden fazla erkekle birlikte olur ama katiyen hastalığı yoktur, iddiası bu yönde. Ama tabi mesajınızda kendisini delirtecek noktalar vardı. Yakışıklı adamların yanındaki normal kadınlara ,mutlu sevilen kadınlara tahammül edemez. Birde eşinizin öyle duygusal bağ olmadan sevişemem, pis midir hastalıklı mıdır lafı var tabi. Kendisi sadece bu tarz ilişkiler yaşayıp ufkunu genişletiyor, nasıl üzerime alınmasın.
Yani ne denirki.aslinda boyle kisilere uzuluyorumda belliki bazi sorunlari var.kotu niyetli adamlarin elinde heder oluyorlar.Her seferinde bu onlari dahada kotu bir duruma getiriyor.kendisi suan kabul etmese de bu durumda.yanlis adam sectigi icin sevilmiyor, kaosu yuzunden kendini sevilmeye layikta gormiyor heralde.destek alsa belki toparlar.Aa yok günde birden fazla erkekle birlikte olur ama katiyen hastalığı yoktur, iddiası bu yönde. Ama tabi mesajınızda kendisini delirtecek noktalar vardı. Yakışıklı adamların yanındaki normal kadınlara ,mutlu sevilen kadınlara tahammül edemez. Birde eşinizin öyle duygusal bağ olmadan sevişemem, pis midir hastalıklı mıdır lafı var tabi. Kendisi sadece bu tarz ilişkiler yaşayıp ufkunu genişletiyor, nasıl üzerime alınmasın.
Ferhans'ın adamcagız dedikleri kişiler kendi ortamlarında eşlerini aldattıkları kadınlar için ''çaktım geçtim'' diyor.Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Şehri boş ver. Hastanede, yöneticisinden, çalışanına, hastasına varana kadar bür sürü kişiyle birlikte olmuş, olay yeri olarak hastaneyi bile kullanmış amma velakin tek bir söz, ima bile duymamış bu zaman kadar. Bir Ferhans kolay yetişmiyor.Koca Van şehrini yataktan geçirdi ve adı da çıkmadı bunu da ekleyelim
Ben bunlara hakim degilimŞehri boşver. Hastanede, yöneticisinden, çalışanına, hastasına varana kadar bür sürü kişiyle birlikte olmuş, olay yeri olarak hastaneyi bile kullanmış amma velakin tek bir söz, ima bile duymamış bu zaman kadar. Bir Ferhans kolay yetişmiyor.
Küçük bir şehirde dogdum büyüdüm.Şehri boşver. Hastanede, yöneticisinden, çalışanına, hastasına varana kadar bür sürü kişiyle birlikte olmuş, olay yeri olarak hastaneyi bile kullanmış amma velakin tek bir söz, ima bile duymamış bu zaman kadar. Bir Ferhans kolay yetişmiyor.
Buna tetiklendi zatenKendimide cirkinlikle baya gömdüm
Yaranamadimm
Çok şükür şükrediyoruz hata yapmayalım diye eşimde bende ikimizde Allah gönlümüzü gözümüzü başkasına baktırmasın diye dua ederiz seni aldatmam asla falan demez bende demem allahım ayırmasın deriz namazların arkasına dualarımızı yaparız allahım kimsenin yuvasını bozmasın hepinize hayırlı evlatlar ve yuva nasip etsin hep dua edin kızlar Allah seven kimseyi ayırmasın… biz öyle yapıyoruz saygı koruyoruz burdan duam herkese yuvanız daim olsunSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
Elinden aldim sayiyor heralde.Buna tetiklendi zaten
Ferhans kendi kriterlerinin dışında kalan bütün kadınların imha edilmesi, erkeklerin hepsinin ona kalması idealiyle hayata tutunuyor
Atma şu zehirli okuuuuKotu haber yasasaydikta kocam ona bakmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?