- 7 Aralık 2018
- 7.591
- 19.427
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
acaba benim eski sevgilim siz miydiniz ki:dMaşllah demek lâzim, herkes için çok olumlu düşünceler uyandırması gerekiyor gibi bir algı var ama ben sizin gibi insanlara çok şaşırıyorum.insan hiç mi bir gençligimi yaşayayım, farkli ilişkiler deneyimleyim, azcik eğleneyim demez.
Sevişmek zor oluyor o kadar uzun adamlarla.
sorun şu ki dışarıdan hiç bad boy durmuyorlardı. çocuksu temiz görünümlüydü hepsi. ama evet şeytan tüyleri vardı bence. mesela kız çevreleri çoktu. utangaç bir yapıları da vardı aslında ama demek ki görünen yüzleri öyleymişİlişkilerinde dikiş tutturamadığını biliyorum ama bu konu sayesinde nedenini de öğrenmiş oldum
Ergenliğimde bu tarz bad boy salak tiplerden hoşlanıyordum
Şeytan tüylü değil dümdüz normal kıllı erkeklere bakması lazım
Hayat devam ettikce bunun garantisini kimse kendisine veremez ki burada size verebilsinlerSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
evli oldugunu biliyorsan serefsizin penisinden uzak durabilirsin.Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Yapmak isteyen içinde olan muhakkak yapıyor, hiçbirimiz yakalamadan zaten gerçekten aldatılıp aldatılmadığımızı bilemeyiz ama şunu biliyorum sevgililikte dahi aldatılıyorsanız kızlar evlendiğinizde%100 aldatılırsınızSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
Herkesin kendi hayatı diye birşey yok ama hanımefendi evli olduğunu bildiğiniz bir insanla sevişmek sizin hayatınızın özgürlük çerçevesi içerisinde olmuyorAldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Yaptığını da marifet gibi anlatinca taç mi takiyorlar sana halk arasinda birsey deniyor da hiç ban yiyemiycem kadin kadinin dusmanidir diyorlar ya orda ki düşmanda sensin yarin kırış burus olup yaslandığında bi basina kaldığında anlarsin simdi genclige guven bakalimAldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Bazı erkekler böyle ve baştan söyleyen de var.. benim bi arkadaşımın sevgilisi de böyle demişti ben ailemden uzak şehirden uzağım seni seviyorum ama c*nsel ilişki benim hayatımın parçası. Evlenene kadar bu böyle olacak kabul edersen sıkıntı yok demişti. Kızda kabul etmedi tabi ki ama deli gibi de seviyolardı birbirlerini. Böyle işte c*nselliğe düşkünlük çapkınlık olcak şeyler değil yani böyle insanın neresinden tutarsan tut elinde kalır yani ciddi ilişki kurulamaz ki.Selam dostlar
birbirlerini deli gibi seviyorlardı demişsiniz ben kendim yaşamış biri olarak insan olarak sevgisi vardı bence ama bir sevgili olarak değil. aşk gibi değil de bir güvence bir dost gibi. başkasına gitmeme de müsade etmezdi sinirlenirdi ama biliyorum o da egosuyla alakalıydı.Bazı erkekler böyle ve baştan söyleyen de var.. benim bi arkadaşımın sevgilisi de böyle demişti ben ailemden uzak şehirden uzağım seni seviyorum ama c*nsel ilişki benim hayatımın parçası. Evlenene kadar bu böyle olacak kabul edersen sıkıntı yok demişti. Kızda kabul etmedi tabi ki ama deli gibi de seviyolardı birbirlerini. Böyle işte c*nselliğe düşkünlük çapkınlık olcak şeyler değil yani böyle insanın neresinden tutarsan tut elinde kalır yani ciddi ilişki kurulamaz ki.
anlatmak istedim.. bu arada bunun kadını erkeği de yok yani bu karakter meselesi insan sevince aşık olunca zaten gözün gönlün başkasını göremez ki. Normal insanda böyledir ilişkinde yavaş ve emin adımlarla ilerlemen iyi olur hiç bişeye acele etmemen gerekir.
Ben 6 sene evliyim toplamda eşim tam 9 yıldır hayatımda sevgili + nişan dönemi vs.. tek ciddi ilişkimde eşim oldu. Eşimden önce de kısa süreli ilişkim vardı 2 kişi ile ama senin dediğin gibi hep akılları sadece c*nselliğe calışıyordu. Yani ortada sevgi yoktu. Yaşımda zaten baya toydu ozamanlar kestirememiştim:)
Karşıdaki insanı tanımak çok zor hele ki evlilik öncesi dört duvar arasında gerçek yüzü görürsün anca. Ama bir insanı az da olsa bilirsin tanırsın tavırları mesela en ufak tartışmaya bakar insanın yüzü:) hemen kendi benliğini koyar ortaya maskeler düşer.
Biliyomusun el tutmaya bile utanan çifttik biz eşimle böyle şeyler kalmadı gerçekten.. yine tekrar olcak ama hiç bir şeyde hiç bir anda acele etme flört gibi olun çok mıç mıç değil ama çok uzakta değil..
Dışardan bakınca öyleydi benim için bu benim gördüğümdü tabi.. ama dediğim gibi böyle insanlarla yola çıkılmaz zaten gözü bişey görmemesi gerekirken bu konuşmalar çok tutarsız zaten. Böyle erkekler var yani seni seviyorum ama önceliğim benim ihtiyacım diyen çok.. allah iyi insanlarla karşılaştırsınbirbirlerini deli gibi seviyorlardı demişsiniz ben kendim yaşamış biri olarak insan olarak sevgisi vardı bence ama bir sevgili olarak değil. aşk gibi değil de bir güvence bir dost gibi. başkasına gitmeme de müsade etmezdi sinirlenirdi ama biliyorum o da egosuyla alakalıydı.
aşık oldukları kadınlara böyle konuşamazlar asla
Evli adamcağızlarla ucuz ilişkiler yaşamayı bu şekilde bir tek sen anlatabilirdin iyi kalpli Ferhanscık.Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
[USER/QUOTE]
Çok ilginç bir başlık gerçektenSelam dostlar
Geçen bir paylaşımda kadın aldatıldığını yazmış, adamın biri de demiski bence böyle şeyleri görmezden gelin. Ben eşime çok aşığım ama defalarca aldattım çünkü benim değişikliğe ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, çok değer veriyorum ama asla tek kadınla sınırlı kalamam. Böyle erkeklerden Allah bütün kadınları korusun.Dışardan bakınca öyleydi benim için bu benim gördüğümdü tabi.. ama dediğim gibi böyle insanlarla yola çıkılmaz zaten gözü bişey görmemesi gerekirken bu konuşmalar çok tutarsız zaten. Böyle erkekler var yani seni seviyorum ama önceliğim benim ihtiyacım diyen çok.. allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Ufkunuz o kadar dar ki bütün insanların ve bütün ilişkilerin kendine özgü olduğunu bile akıl edemiyorsunuz.Evli adamcağızlarla ucuz ilişkiler yaşamayı bu şekilde bir tek sen anlatabilirdin iyi kalpli Ferhanscık.
Ufkun geniş değil miden geniş. Ufuk genel kültürle gelişir yatakta değil.Ufkunuz o kadar dar ki bütün insanların ve bütün ilişkilerin kendine özgü olduğunu bile akıl edemiyorsunuz.
Ne hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.başka birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.epey yakisikli eşini de al götüne sok ya.gerizekalı herif.bok varmış elin sidikli çirkin karisinda.ben orada olsan sen o zaman görürdün reddetmeyi.esim epey yakisiklidir.Uzun boylu, fizigi,yuzu dikkat cekici.yanimda gozumun icine baka baka asilan kadinlar oldu, tel birakan garsonlar, tatilde sirnasan yabancilar
ben ise baya baya siradan bir kadinim.kendine bakinca elbet alicisi olan ama ev hali ile dikkat cekmeyen kadinlardanimsimdiye kadar aldatildigimi dusunmuyorum ama ozel oldugum icin degil.Bu erkegin karakteri ile alakali .olay bende degil.
Esim secici biri halihazirda.benden once yillar yili hicbir face whatsapp vs mesajlarini silmemis.arada acar okurum.kadinlari bildiginiz red etmiscinsellik tekliflerini.bazi kadinlar cokk fena yaa..ben esimle buna sahit oldum.benle sevgili olacagi zaman biz flortlesirken bile yurumus biri beni bile bile telde okudum agzim acik kaldi.esim bana diyor ben duygusal bag kurmadan kimseyle birlikte olamam. pismidir hastaliklimidir nerden bileyim diyor..bir ara ask acisindan oyle takilayim dedim hayattan, kendimden sogudum dedi...benim ihtiyacim cinsellikte dahil duygusaldir diyor.yani birgun aldatilirsam isin kotu yani bu duygusal bir aldatma olur her erkek aldatmiyor her kadinin aldatmadigi gibi.bunlar ahlaki konular.yapan insan secmez.
Allah aşkına beslemeyin şunu. Ancak böyle tepki çekecek şeyler yazınca ilgi çekebiliyor.Ufkun geniş değil miden geniş. Ufuk genel kültürle gelişir yatakta değil.
Ay taş olsa çatlar ama gelmiş ufkunuzu geliştirin diyorAllah aşkına beslemeyin şunu. Ancak böyle tepki çekecek şeyler yazınca ilgi çekebiliyor.
Boşver arkadaşım. Sakin kal. Sizi sinirlendirmek için yapıyor zaten. Dünyanın her yerinde evli erkekle sevişen kadının seviyesi bellidir. Zaten o seviyeye inmiş birine ne söylesen havaya gider.Ay taş olsa çatlar ama gelmiş ufkunuzu geliştirin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?