Hiç aldatılmamış kadınlar

acaba benim eski sevgilim siz miydiniz ki:d

sorun şu ki dışarıdan hiç bad boy durmuyorlardı. çocuksu temiz görünümlüydü hepsi. ama evet şeytan tüyleri vardı bence. mesela kız çevreleri çoktu. utangaç bir yapıları da vardı aslında ama demek ki görünen yüzleri öyleymiş

Hayat devam ettikce bunun garantisini kimse kendisine veremez ki burada size verebilsinler gerçekten hayatinin sonuna kadar aldatilmamis birileri varsa mezardadir muhtemelen onlar da zaten kalkip anlatamazlar

evli oldugunu biliyorsan serefsizin penisinden uzak durabilirsin.
"adamcagiz" zor durumda kalmak istemiyorsa da şeyine sahip ciksin.

Valla bnm başıma gelmedi şükür. eşimle bazı sorunlarımız oldu evet ama aştık mutluyuz , Bu konuda biraz insan evladı olması lazım müsveddelerine gelirsen sıkıntı.

Yapmak isteyen içinde olan muhakkak yapıyor, hiçbirimiz yakalamadan zaten gerçekten aldatılıp aldatılmadığımızı bilemeyiz ama şunu biliyorum sevgililikte dahi aldatılıyorsanız kızlar evlendiğinizde%100 aldatılırsınız

Herkesin kendi hayatı diye birşey yok ama hanımefendi evli olduğunu bildiğiniz bir insanla sevişmek sizin hayatınızın özgürlük çerçevesi içerisinde olmuyor
Her önüne gelenle sırf seks yapmakta normal bir durum değil
Sizin yaptığınız ücretsiz seks hizmetine giriyor ve inanın arkanızdan da acayip dedikodunuz dönüyordur

Yaptığını da marifet gibi anlatinca taç mi takiyorlar sana halk arasinda birsey deniyor da hiç ban yiyemiycem kadin kadinin dusmanidir diyorlar ya orda ki düşmanda sensin yarin kırış burus olup yaslandığında bi basina kaldığında anlarsin simdi genclige guven bakalim

Bazı erkekler böyle ve baştan söyleyen de var.. benim bi arkadaşımın sevgilisi de böyle demişti ben ailemden uzak şehirden uzağım seni seviyorum ama c*nsel ilişki benim hayatımın parçası. Evlenene kadar bu böyle olacak kabul edersen sıkıntı yok demişti. Kızda kabul etmedi tabi ki ama deli gibi de seviyolardı birbirlerini. Böyle işte c*nselliğe düşkünlük çapkınlık olcak şeyler değil yani böyle insanın neresinden tutarsan tut elinde kalır yani ciddi ilişki kurulamaz ki.

anlatmak istedim.. bu arada bunun kadını erkeği de yok yani bu karakter meselesi insan sevince aşık olunca zaten gözün gönlün başkasını göremez ki. Normal insanda böyledir ilişkinde yavaş ve emin adımlarla ilerlemen iyi olur hiç bişeye acele etmemen gerekir.

Ben 6 sene evliyim toplamda eşim tam 9 yıldır hayatımda sevgili + nişan dönemi vs.. tek ciddi ilişkimde eşim oldu. Eşimden önce de kısa süreli ilişkim vardı 2 kişi ile ama senin dediğin gibi hep akılları sadece c*nselliğe calışıyordu. Yani ortada sevgi yoktu. Yaşımda zaten baya toydu ozamanlar kestirememiştim:)

Karşıdaki insanı tanımak çok zor hele ki evlilik öncesi dört duvar arasında gerçek yüzü görürsün anca. Ama bir insanı az da olsa bilirsin tanırsın tavırları mesela en ufak tartışmaya bakar insanın yüzü:) hemen kendi benliğini koyar ortaya maskeler düşer.

Biliyomusun el tutmaya bile utanan çifttik biz eşimle böyle şeyler kalmadı gerçekten.. yine tekrar olcak ama hiç bir şeyde hiç bir anda acele etme flört gibi olun çok mıç mıç değil ama çok uzakta değil..

birbirlerini deli gibi seviyorlardı demişsiniz ben kendim yaşamış biri olarak insan olarak sevgisi vardı bence ama bir sevgili olarak değil. aşk gibi değil de bir güvence bir dost gibi. başkasına gitmeme de müsade etmezdi sinirlenirdi ama biliyorum o da egosuyla alakalıydı.
aşık oldukları kadınlara böyle konuşamazlar asla

Dışardan bakınca öyleydi benim için bu benim gördüğümdü tabi.. ama dediğim gibi böyle insanlarla yola çıkılmaz zaten gözü bişey görmemesi gerekirken bu konuşmalar çok tutarsız zaten. Böyle erkekler var yani seni seviyorum ama önceliğim benim ihtiyacım diyen çok.. allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Evli adamcağızlarla ucuz ilişkiler yaşamayı bu şekilde bir tek sen anlatabilirdin iyi kalpli Ferhanscık.

Çok ilginç bir başlık gerçekten

Geçen bir paylaşımda kadın aldatıldığını yazmış, adamın biri de demiski bence böyle şeyleri görmezden gelin. Ben eşime çok aşığım ama defalarca aldattım çünkü benim değişikliğe ihtiyacım var. Eşimi çok seviyorum, çok değer veriyorum ama asla tek kadınla sınırlı kalamam. Böyle erkeklerden Allah bütün kadınları korusun.

Ne hastalığı ne pisi ya.tamam aldatma da bu kadarı yersiz saçma sapan düşünceler.sen de psikopat gibi adamın eski mesajlarını okuyup burada aklınca hava atıyorsun.birisi konu açsa manyak misın derdi herkes.başka birinin tercihi üzerinden kendine değer mi biçiyorsun ? Ondan sonra buralarda millete kişisel gelişim tavsiyesi verirsiniz.sonra da tepki çeken ben oluyorum.epey yakisikli eşini de al götüne sok ya.gerizekalı herif.bok varmış elin sidikli çirkin karisinda.ben orada olsan sen o zaman görürdün reddetmeyi.

Son düzenleme:
Ay taş olsa çatlar ama gelmiş ufkunuzu geliştirin diyor
Boşver arkadaşım. Sakin kal. Sizi sinirlendirmek için yapıyor zaten. Dünyanın her yerinde evli erkekle sevişen kadının seviyesi bellidir. Zaten o seviyeye inmiş birine ne söylesen havaya gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…