Hiç aldatılmamış kadınlar

15 yıl oldu , sevdim sevildim , aldatmadım , aldatılmadım
Lakin her şey insan içindir, ileride ne olacağız bilemeyiz kimse için %100 yapar ya da yapmaz diyemeyiz , bu endişe ile ilişki zor yürür, birine güvenmek gerek. İnsanlar meslekleri , tayin durumları yüzünden ya da eğitimleri için ne mesafelerde evlilik yürütüyorlar, herkes aldatsa sürebilen evlilik çok az olurdu.
Lakin aldatmayı bilip ilişkiyi devam ettirmek bambaşka bir konu, benim harcım değil , günün birinde aldatıldığımı öğrenirsem evliliğimi kurtarmak son tercihim bile olamaz, herkes kendi yoluna , aldatan bedelini öder, göze alabiliyorsa buyursun.
Erkekler şöyledir , kadınlar böyledir genellemelerine asla inanmıyorum, eşine , evliliğine bağlı milyonlarca erkek var, hayatta doğru birdir, güven evliliğin temelidir, bazı şeyleri esneterek sadece kendini avutur insan

esim epey yakisiklidir.Uzun boylu, fizigi,yuzu dikkat cekici.yanimda gozumun icine baka baka asilan kadinlar oldu, tel birakan garsonlar, tatilde sirnasan yabancilar
ben ise baya baya siradan bir kadinim.kendine bakinca elbet alicisi olan ama ev hali ile dikkat cekmeyen kadinlardanim simdiye kadar aldatildigimi dusunmuyorum ama ozel oldugum icin degil.Bu erkegin karakteri ile alakali .olay bende degil.
Esim secici biri halihazirda.benden once yillar yili hicbir face whatsapp vs mesajlarini silmemis.arada acar okurum.kadinlari bildiginiz red etmis cinsellik tekliflerini.bazi kadinlar cokk fena yaa..ben esimle buna sahit oldum.benle sevgili olacagi zaman biz flortlesirken bile yurumus biri beni bile biletelde okudum agzim acik kaldi.esim bana diyor ben duygusal bag kurmadan kimseyle birlikte olamam. pismidir hastaliklimidir nerden bileyim diyor..bir ara ask acisindan oyle takilayim dedim hayattan, kendimden sogudum dedi...benim ihtiyacim cinsellikte dahil duygusaldir diyor.yani birgun aldatilirsam isin kotu yani bu duygusal bir aldatma olur her erkek aldatmiyor her kadinin aldatmadigi gibi.bunlar ahlaki konular.yapan insan secmez.

Evliliğimde ve öncesinde eşim tarafindan aldatilmadim ama daha önce aldatilmisliğim var lakin aldatmanin da bi boyutu varmiş konunuzda onu gördüm yani ben seni aldatmaya gidiyorum diye soyleyen birini de ne kendim gordum ne de duydum.
Aldatilmak zaten saygisizlik ama bunu yuzune soyleyebilmek cok ayri bir sey.
Çok makul bir insan olmamak lazim boyle hafife aliyorlar sonra. Aldatmak karakter meselesidir herkes yapmaz.

Vanilin zaten o konuda tescilli yani. Sevgili konusunda vasi atanması şart

Evet garip , bunu bir adamin bana soyleyebilme ihtimali yok. Heleki bunu diyip o benden ayrilacak bu ana kadar hicmi fire vermeyecek..

Neden evli erkekler sadece soruyorum cevap vermek zorunda değilsiniz

Vanilin zaten o konuda tescilli yani. Sevgili konusunda vasi atanması şart
İlişkilerinde dikiş tutturamadığını biliyorum ama bu konu sayesinde nedenini de öğrenmiş oldum
Ergenliğimde bu tarz bad boy salak tiplerden hoşlanıyordum
Şeytan tüylü değil dümdüz normal kıllı erkeklere bakması lazım

Aldatilmayan yazacaktım yanlışlık olmuş

Bence bu kendini teselli etme

Tam da tahmin ettiğim gibi bi karaktermişsin ya vanda yaşanıyor bir de bunlar. aralarında paslıyorlar seni herhalde hiç mi üzülmüyorsun ben napıyorum demiyorsun anan baban yok mu duymuyor mu

Tam da tahmin ettiğim gibi bi karaktermişsin ya vanda yaşanıyor bir de bunlar. aralarında paslıyorlar seni herhalde hiç mi üzülmüyorsun ben napıyorum demiyorsun anan baban yok mu duymuyor mu
Bi de baska konularda, mesela açık giyinmek gibi, kadınlara ahlakçılık yapıyor. Kendi yaptıkları çok normal mini etek giymek anormal sanki.

Bi de baska konularda, mesela açık giyinmek gibi, kadınlara ahlakçılık yapıyor. Kendi yaptıkları çok normal mini etek giymek anormal sanki.
Ben vanda yaşadım herkes herkesi tanır memur kesimi tanır ilçeden ilçeye tanır senin kocan mebdedir onun iş arkadaşı hastanede onun kocası farklı yerde zaten herkes aynı yerde yaşar komşudur ben hatırlıyorum ya bi ambulans şoförü ve hemşire sevgiliydi karısı geldi hemşireyi dövdü herkes aynı yerde oturur akşamları kuaförün aynıdır ustan aynıdır göl kenarında sosyalleşirsin her yer benzer pazara gidersin tanırsın annem öğretmen üvey babam doktordu ve biz çevrede kim asker kim polis kim gardiyan kim belediyede kim tarımda tanıyorduk yani. Bence kafasında kurup kurup yazıyor bunları ya da ciddi sorunlu ailesi yanına hiç mi gitmiyor

Evet garip , bunu bir adamin bana soyleyebilme ihtimali yok. Heleki bunu diyip o benden ayrilacak bu ana kadar hicmi fire vermeyecek..
soğuk davrandığı bir dönemde ayrılık konuşması yapmaya gittiğim gün söylemişti bunu. söyledikten 15 dakika sonra tekrar barışmak istemişti falan. cidden değişik biriydi. hala anlam veremediğim olaylar listesinde ilk sıralarda.

o dediğim kişiyle arkadaşım sayesinde tanışmıştık.
inanın dışarıdan görseniz asla tuhaf biri demezsiniz. belki çocuksu bulursunuz biraz. onun dışında ben de tahmin edemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…