- 27 Nisan 2012
- 15.962
- 19.395
- 498
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
15 yıl oldu , sevdim sevildim , aldatmadım , aldatılmadımSelam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
Vanilin zaten o konuda tescilli yani. Sevgili konusunda vasi atanması şartTercih ettiğin erkek tipi gerçekten sorunlu
Kaç tane erkek sevgilisine ben şuraya gidiyorum seni aldatacağım o yüzden ayrılalım diyebilir? Bunu diyebilecek adamları hayatına alırsan aldatılman da kaçınılmaz olur
Evet garip , bunu bir adamin bana soyleyebilme ihtimali yok. Heleki bunu diyip o benden ayrilacakTercih ettiğin erkek tipi gerçekten sorunlu
Kaç tane erkek sevgilisine ben şuraya gidiyorum seni aldatacağım o yüzden ayrılalım diyebilir? Bunu diyebilecek adamları hayatına alırsan aldatılman da kaçınılmaz olur
Neden evli erkekler sadece soruyorum cevap vermek zorunda değilsinizAldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
İlişkilerinde dikiş tutturamadığını biliyorum ama bu konu sayesinde nedenini de öğrenmiş oldumVanilin zaten o konuda tescilli yani. Sevgili konusunda vasi atanması şart
Ben de inşallah öyledir diye aliştim yillardir…Ben de insanlara çok bakıyorum.karakter özelliği bence o.
Aldatilmayan yazacaktım yanlışlık olmuşAldatmayan kadın yoktur henüz yakalamamiş kadın vardır(şaka bir tarafa aldatmak ikinci bir kadınla olmak tüm erkeklerin beyninin bir köşesinde bence var çoğu icraata geçiriyor çoğu düşünüyor çoğu bakıp geçiyor vs vs)
İlk evliliğimde aldatıldım ve ikinci kadın ve metres bana yazdı ve boşandık bitti gitti
Bu eşim yaptı mı bilmiyorum hiç telefon kontrolü yapmam neredeydin demem dışarı çıksa aramam vs vs yaparsa bir şekilde önüme gelir kafasındayım bilmiyorum
Sen kısa olduğun içindir oSevişmek zor oluyor o kadar uzun adamlarla.
Bence bu kendini teselli etmeAldatmayan kadın yoktur henüz yakalamamiş kadın vardır(şaka bir tarafa aldatmak ikinci bir kadınla olmak tüm erkeklerin beyninin bir köşesinde bence var çoğu icraata geçiriyor çoğu düşünüyor çoğu bakıp geçiyor vs vs)
İlk evliliğimde aldatıldım ve ikinci kadın ve metres bana yazdı ve boşandık bitti gitti
Bu eşim yaptı mı bilmiyorum hiç telefon kontrolü yapmam neredeydin demem dışarı çıksa aramam vs vs yaparsa bir şekilde önüme gelir kafasındayım bilmiyorum
Tam da tahmin ettiğim gibi bi karaktermişsin ya vanda yaşanıyor bir de bunlar. aralarında paslıyorlar seni herhalde hiç mi üzülmüyorsun ben napıyorum demiyorsun anan baban yok mu duymuyor muAldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
OlabilirBence bu kendini teselli etme
Bi de baska konularda, mesela açık giyinmek gibi, kadınlara ahlakçılık yapıyor. Kendi yaptıkları çok normal mini etek giymek anormal sanki.Tam da tahmin ettiğim gibi bi karaktermişsin ya vanda yaşanıyor bir de bunlar. aralarında paslıyorlar seni herhalde hiç mi üzülmüyorsun ben napıyorum demiyorsun anan baban yok mu duymuyor mu
Ben vanda yaşadım herkes herkesi tanır memur kesimi tanır ilçeden ilçeye tanır senin kocan mebdedir onun iş arkadaşı hastanede onun kocası farklı yerde zaten herkes aynı yerde yaşar komşudur ben hatırlıyorum ya bi ambulans şoförü ve hemşire sevgiliydi karısı geldi hemşireyi dövdü herkes aynı yerde oturur akşamları kuaförün aynıdır ustan aynıdır göl kenarında sosyalleşirsin her yer benzer pazara gidersin tanırsın annem öğretmen üvey babam doktordu ve biz çevrede kim asker kim polis kim gardiyan kim belediyede kim tarımda tanıyorduk yani. Bence kafasında kurup kurup yazıyor bunları ya da ciddi sorunlu ailesi yanına hiç mi gitmiyorBi de baska konularda, mesela açık giyinmek gibi, kadınlara ahlakçılık yapıyor. Kendi yaptıkları çok normal mini etek giymek anormal sanki.
soğuk davrandığı bir dönemde ayrılık konuşması yapmaya gittiğim gün söylemişti bunu. söyledikten 15 dakika sonra tekrar barışmak istemişti falan. cidden değişik biriydi. hala anlam veremediğim olaylar listesinde ilk sıralarda.Evet garip , bunu bir adamin bana soyleyebilme ihtimali yok. Heleki bunu diyip o benden ayrilacakbu ana kadar hicmi fire vermeyecek..
o dediğim kişiyle arkadaşım sayesinde tanışmıştık.Vanilin problem adamlarda degil sende, yani onlar da berbat ama cekildigin tiplerin hepsi berbatKerhaneye gidiyorum beni bekleme diyen adamla ne isin var, buraya gelip nesini soruyorsun... ailen, arkadasin varsaonlar bulsun sana birini sen bence hic hic secim falan yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?