Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Nasıl ürünleri canım hepsini almışmıydın ?

evet adım 1 milyardan fazla tutmuştu su ısıtıcısı, tost makinası,ekmek kızartma makinası, blendrı, meyve sıkıcagı çoğunu açmadım ya eşimin şark görevi vAR tasınması zor olmasın diye kutularında duruyo çoğu çeyizim ama genelde mutaf dantellrimin işlemesi kırmızı çiçekli perdem kırmızı çiçekli halımda kırmızılı siyahlı beyazlı sırf bu robotlara uysun diye ama işte öyle açmadım çoğunu

hmm hayırlı olsun kuzum

Bennn çıkıyorum kızlarrr eve gidince girebilirsem gelirimm kendinize iyi bakınnn görüşürüzzz

Ufff kızlarr içimi bir sıkıntı kaplıyoo bende o günleri görebilecek miyimm acabaa sanki çoook var gibi geliyooo :97::97:

Bennn çıkıyorum kızlarrr eve gidince girebilirsem gelirimm kendinize iyi bakınnn görüşürüzzz

Göreceksin tabi cnm benim burda senin için de şafak sayacağız düğünüme şu kadar kaldı son 30 gün son 7 gün diye. Sonra bi bakmışız kocacımla evleneli 2 ay oldu diye çizelge yapmışsınGörüşürüz tatlım kendine iyi bak

Sağ ol canım kırmızı gelinim benim Daha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre
Görmedim bebeğim maalesef :)
Koycam koycam :)
Nesli işten izin alabilse de oda gelse provaya keske
Aslında bende pembe çiçekli düşünüyordum su sıralar moda olanlar varya ondan ama senin söylediğin bana fikir oldu aslında kırmızılı olabilir :)
hmm hayırlı olsun kuzum

Sağol canım sen aldın mı beyaz eşyanı ?

önce sırada ben varım
şafak 82

almadım daha canım

Nesli nasıl işleri çok mu yoğun o yüzden mi gelmiyo yoksa bizi mi unuttu Onu çok özlediğimi söyler misin lütfen

Evet biraz yoğun çalışıyor canım telefonda bile eski performansımız yok ben bile özledim kızımı :)
Söylerim tabi kiii :)

önce sırada ben varım
şafak 82

almadım daha canım
Benim 69 :)
Alırsın gittiğinde canım hiç canını sıkma sakın :)
gönlün hangisini istiyorsa onu AL tatlım ben onu beğendim aldım çiçekliyi bilmiyorum görmedim

Perdeleri demiştim şekerm :)

yok tatlım canımı sıkmıyorum zaten
daha zamanım var alınıp mağazada beklemesinin de bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…