- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.781
Nasıl ürünleri canım hepsini almışmıydın ?
Evet hepiciği kırmızı :)
Ben baktım ya kaldır kuzum beklediğin için teşekkür ederim :)
Ayrıca ben seni ilk defa gördüm ne kadan güzelsin hanımm hanımm o enişte seni üzmesin daha güzelini ayda bulur anca :)
Sağol kuzum :)
Yok bebeğim sectik ama almadık haftaya evimizin boyası bitince gidip alıcak nişanlım :)
Ve sanırım markasını hatırlamıyorum :)
Ufff kızlarr içimi bir sıkıntı kaplıyoo bende o günleri görebilecek miyimm acabaa sanki çoook var gibi geliyooo:97::97:
Bennn çıkıyorum kızlarrr eve gidince girebilirsem gelirimm kendinize iyi bakınnn görüşürüzzz
Görmedim bebeğim maalesef :)Sağ ol canım kırmızı gelinim benimDaha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre
Aslında bende pembe çiçekli düşünüyordum su sıralar moda olanlar varya ondan ama senin söylediğin bana fikir oldu aslında kırmızılı olabilir :)evet adım 1 milyardan fazla tutmuştu su ısıtıcısı, tost makinası,ekmek kızartma makinası, blendrı, meyve sıkıcagı çoğunu açmadım ya eşimin şark görevi vAR tasınması zor olmasın diye kutularında duruyo çoğu çeyizimama genelde mutaf dantellrimin işlemesi kırmızı çiçekli perdem kırmızı çiçekli halımda kırmızılı siyahlı beyazlı sırf bu robotlara uysun diye ama işte öyle açmadım çoğunu
hmm hayırlı olsun kuzum
Görmedim bebeğim maalesef :)
Koycam koycam :)
Nesli işten izin alabilse de oda gelse provaya keske
Göreceksin tabi cnm benim burda senin için de şafak sayacağız düğünüme şu kadar kaldı son 30 gün son 7 gün diye. Sonra bi bakmışız kocacımla evleneli 2 ay oldu diye çizelge yapmışsınGörüşürüz tatlım kendine iyi bak
Görmedim bebeğim maalesef :)
Koycam koycam :)
Nesli işten izin alabilse de oda gelse provaya keske
Aslında bende pembe çiçekli düşünüyordum su sıralar moda olanlar varya ondan ama senin söylediğin bana fikir oldu aslında kırmızılı olabilir :)
Sağol canım sen aldın mı beyaz eşyanı ?
Nesli nasıl işleri çok mu yoğun o yüzden mi gelmiyo yoksa bizi mi unuttuOnu çok özlediğimi söyler misin lütfen
Benim 69 :)önce sırada ben varım
şafak 82
almadım daha canım
gönlün hangisini istiyorsa onu AL tatlım ben onu beğendim aldım çiçekliyi bilmiyorum görmedim
Evet biraz yoğun çalışıyor canım telefonda bile eski performansımız yok ben bile özledim kızımı :)
Söylerim tabi kiii :)
Benim 69 :)
Alırsın gittiğinde canım hiç canını sıkma sakın :)
Perdeleri demiştim şekerm :)
yok tatlım canımı sıkmıyorum zaten
daha zamanım var alınıp mağazada beklemesinin de bi anlamı yok
Aynen doğru söyledin biz evin boyası bitince alıcaz işte inşallah senbirdebanasor senle konuşmam lazım lütfen ekle beni vizeyle ilgili bişeyler sorcam
Aynen doğru söyledin biz evin boyası bitince alıcaz işte inşallah senbirdebanasor senle konuşmam lazım lütfen ekle beni vizeyle ilgili bişeyler sorcam
ekledim ve özel msj attım bakabilirmisin
mesaj yazamıyorum mailden konuşssa
sen mailini gönderebilirmisin mesaj olarak
Aynen doğru söyledin biz evin boyası bitince alıcaz işte inşallah :)
ekledim ve özel msj attım bakabilirmisin
mesaj atamıyorum mailni gönderirmisin
mesaj yazamıyorum mailden konuşssa
sen mailini gönderebilirmisin mesaj olarak
yanlış anlamayın ama sizi hiç tanımıyorum mailimi paylaşamam isterseniz vize ile ilgili açtığım başlığa yazın sormak istediğiniz şeyi ?
yanlış anlamayın ama sizi hiç tanımıyorum mailimi paylaşamam isterseniz vize ile ilgili açtığım başlığa yazın sormak istediğiniz şeyi ?
vize için nereye başvurdunuz gerekli belgeler neler başvuruda neler sordular
vize için nereye başvurdunuz gerekli belgeler neler başvuruda neler sordular
Ben henüz başvurmadım cunkü Fransız evlilik cüzdanını bekliyorum gelince basvurucam
fransız evlilik cüzdanına nasıl başvurdunuzBen henüz başvurmadım cunkü Fransız evlilik cüzdanını bekliyorum gelince basvurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?